|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 03 Sep 2010 05:32 pm Post subject: bylem glodny |
|
|
i sie nie najadlem. zrobilem se frytki to: 1. mocno niedosmazonone, tylko z wierzchu sie zarumienily. nie mialem doswiadczenia to wyciaglem i zjadlem. druga porcje tak zjaralem ze wungiel i teraz leza na talerzu kolo mnie, nie mam zamiaru ich zrec.
Potem se zrbilem kanapki takie full wypas. ale maslo jest stare i kanapki zle smakuja. gowno wielkie o huj nie jem ide spac glodn japierdole _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 03 Sep 2010 05:34 pm Post subject: |
|
|
sypnij sobie fetki to przestaniesz być głodny _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#3 Posted: 03 Sep 2010 05:36 pm Post subject: |
|
|
straszna historia. osobiscie jestem najedzony na wieczor, choc moze sie zdazyc ze zrobie sobie jeszcze jedna kanapke z szynka i serem bo mam smaka na to wlasnie _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#4 Posted: 03 Sep 2010 05:38 pm Post subject: |
|
|
| To weź spiochek kliknij na brzuszek pajacyka - ktoś dzięki Tobie pójdzie spać syty. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#5 Posted: 03 Sep 2010 05:40 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | To weź spiochek kliknij na brzuszek pajacyka - ktoś dzięki Tobie pójdzie spać syty. |
kurwa jak przeczytałem tego posta to się wzruszyłem
ale po chwili znowu obudził się we mnie skurwysyn rotto i nie mam zamiaru w nic klikać
odpowiedzialność za swoje czyny, jakby wszyscy ludzie się uczyli, dbali o swoją przyszłość, mieli zapewnioną ochronę swojego dobytku to NIKT by kurwa głodny nie chodził, a jak ćpuny biedaki albo chlejusy narobią tych dzieci bez żadnego wykształcenia to niech kurwy sami ich teraz utrzymują. niestety z dzieci z biednych domów NA OGÓŁ nie wyrasta nic porządnego, zatem NIECH GINĄ.
Last edited by rotto on 03 Sep 2010 05:40 pm; edited 1 time in total _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#6 Posted: 03 Sep 2010 05:42 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | kurwa jak przeczytałem tego posta to się wzruszyłem
ale po chwili znowu obudził się we mnie skurwysyn rotto i nie mam zamiaru w nic klikać
odpowiedzialność za swoje czyny, jakby wszyscy ludzie się uczyli, dbali o swoją przyszłość, mieli zapewnioną ochronę swojego dobytku to NIKT by kurwa głodny nie chodził, a jak ćpuny biedaki albo chlejusy narobią tych dzieci bez żadnego wykształcenia to niech kurwy sami ich teraz utrzymują. niestety z dzieci z biednych domów NA OGÓŁ nie wyrasta nic porządnego, zatem NIECH GINĄ. |
DO OBOZU PRACY ALBO WYCIĄĆ W PIEŃ |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#7 Posted: 03 Sep 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#8 Posted: 03 Sep 2010 05:47 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? |
W normalnym państwie kładłbyś lachę na to, ale niestety, żyjemy w kraju demokracji ludowej i taki statystyczny menel żyje z zasiłku na Twój i mój koszt. |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#9 Posted: 03 Sep 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | rotto wrote: | | cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? |
W normalnym państwie kładłbyś lachę na to, ale niestety, żyjemy w kraju demokracji ludowej i taki statystyczny menel żyje z zasiłku na Twój i mój koszt. |
rzeczywiscie zajebisty ten zasilek jest w polsce kurwa.
w szwecji menel z zasilku dostanie na miesiac wiecej niz Pan_Jezus przez wakacje. _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#10 Posted: 03 Sep 2010 05:51 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | rzeczywiscie zajebisty ten zasilek jest w polsce kurwa.
w szwecji menel z zasilku dostanie na miesiac wiecej niz Pan_Jezus przez wakacje. |
Ale jednak.
Tak być nie powinno. |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00

|
#11 Posted: 03 Sep 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Barre00 wrote: | rzeczywiscie zajebisty ten zasilek jest w polsce kurwa.
w szwecji menel z zasilku dostanie na miesiac wiecej niz Pan_Jezus przez wakacje. |
Ale jednak.
Tak być nie powinno. |
Tez tak mysle ale szwedzi domysla sie dopiero kiedy sprzedadza Ikea'e pierdolonym skosnookim (saab volvo ericsson juz sie poszly jebac). _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
Łechta stajla
Group: Banned Joined: 30 Aug 2010 Posts: 229 Gold: 0.00
Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#12 Posted: 03 Sep 2010 05:55 pm Post subject: |
|
|
tl;dr
jesteś chujowy _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#13 Posted: 03 Sep 2010 06:06 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | Tez tak mysle ale szwedzi domysla sie dopiero kiedy sprzedadza Ikea'e pierdolonym skosnookim (saab volvo ericsson juz sie poszly jebac). |
No cóż. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#14 Posted: 03 Sep 2010 07:28 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | rotto wrote: | | cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? |
niech zyje:
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#15 Posted: 03 Sep 2010 07:39 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? | nie ma to jak przemyslenia 18letniego pasozyta.
Inni w twoim wieku musza juz od 3lat zapierdalac zeby bracia/rodzice mieli co jesc. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#16 Posted: 03 Sep 2010 07:41 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | rotto wrote: | | cóż począć kolego, dlaczego ja mam odpowiadać za to, że ktoś nie umiał zadbać o przyszłość własnych dzieci? | nie ma to jak przemyslenia 18letniego pasozyta.
Inni w twoim wieku musza juz od 3lat zapierdalac zeby bracia/rodzice mieli co jesc. |

Last edited by Pekin on 03 Sep 2010 07:41 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#17 Posted: 03 Sep 2010 07:47 pm Post subject: |
|
|
w indiach takie zajebiste kilkunastoletnie dziwki po dolarze rodzice sprzedaja: /
/e; a co do tematu. jestes za mlody albo za glupi zeby to wiedziec, ale zlo generuje zlo, dobro niestety szybko zostaje zapomniane. Jesli chodzi o materialny aspekt nierownosci spolecznych, to bieda gdziekolwiek jest zagrozeniem dla dobrobytu wszedzie i jest zalazkiem wszystkiego co na swiecie zle. Zarowno glupoty, kradziezy, lapowkarstwa, wszystkiego.
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Sep 2010 07:49 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#18 Posted: 03 Sep 2010 07:49 pm Post subject: |
|
|
ciebie z wyprzedaży kupili rodzice? : D
Last edited by Pekin on 03 Sep 2010 07:49 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#19 Posted: 03 Sep 2010 07:49 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | w indiach takie zajebiste kilkunastoletnie dziwki po dolarze rodzice sprzedaja: /
/e; a co do tematu. jestes za mlody albo za glupi zeby to wiedziec, ale zlo generuje zlo, dobro niestety szybko zostaje zapomniane. Jesli chodzi o materialny aspekt nierownosci spolecznych, to bieda gdziekolwiek jest zagrozeniem dla dobrobytu wszedzie i jest zalazkiem wszystkiego co na swiecie zle. Zarowno glupoty, kradziezy, lapowkarstwa, wszystkiego. |
| Back to top |
|
 |
Guru-PvP
 Group: Members Joined: 27 May 2010 Posts: 3557 Gold: 88.60 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#20 Posted: 03 Sep 2010 11:12 pm Post subject: |
|
|
| Barre00 wrote: | | srubokret wrote: | | Barre00 wrote: | rzeczywiscie zajebisty ten zasilek jest w polsce kurwa.
Ale jednak.
Tak być nie powinno. |
Tez tak mysle ale szwedzi domysla sie dopiero kiedy sprzedadza Ikea'e pierdolonym skosnookim (saab volvo ericsson juz sie poszly jebac). |
AZ LEZKA SIE W OKU KRECI, GDY CZYTAM RZEKI PLACZU SPOWODOWANE NIEDOSTATKIEM MATERIALNYM. NASZE AMERYKANSKIE SPOLECZENSTWO (MIMO KRYZYSU!!!! ;DDDD!!! JA PIERDOLE !!! JAKI KURWA KRYZYS W AMERYCE SIE PYTAM !!!!!11) MA SIE WYKWINTNIE. MY NIC NIE MUSIMY SPRZEDAWAC CHINCZYKOM, CO NAJWYZEJ ZLECAMY IM SZYCIE JEDNEJ PARY NAJKOW ( SREDNIO 25 ZOLTYCH JEST ZAANGAZOWANYCH W PRODUKCJE JEDNEJ PARY OBUWIA. ROBIA TO KURWA ZA DOLARA.). O KURWA ! NIECH ZYJE KAPITALIZM JEBANE ROBAKI. EUROPA DLA CHLOPA. TYLKO CZEKAC, AZ CALA UNIA PIERDOLNIE. GRECJA JUZ MA POZAMIATANE - PORA NA PORTUGALIE ORAZ HISZPANIE. EHEHEH. SKURWYSYNY. _____________________
| Scream wrote: | | Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne. |
| rotto wrote: | | jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa |
|
|
| Back to top |
|
 |
|