|
| Author |
Message |
mcMOCAR
Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 637 Gold: 0.10

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#1 Posted: 30 Jul 2010 11:53 am Post subject: PO podnosi podatki |
|
|
Tak kurwa A przed wyborami gdzie kurwa nie zrobilem tematu o kandydatach na prezydenta zawsze wygrywal Komorowski. Ci kretyni(wyborcy) nawet nie umieli powiedziec dlaczego wybierają PO. Ni w chuj nie dalo im sie przetlumaczyc do tych ich pustego lba ze Pis(Kaczynski) bedzie lepsza opcja. A teraz odpowiem na nurtujace pytanie tych wszystkich co glosowali na Komorowskiego: TAK, JESTESCIE FRAJERAMI |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#2 Posted: 30 Jul 2010 11:56 am Post subject: |
|
|
| Ja caly czas uswiadamiam tych debili, ze kaczynski to mniejsze zlo, wiec mi tu nie pierdol. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#3 Posted: 30 Jul 2010 11:57 am Post subject: |
|
|
hehe
demokracja _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR

|
#4 Posted: 30 Jul 2010 12:00 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | Ja caly czas uswiadamiam tych debili, ze kaczynski to mniejsze zlo, wiec mi tu nie pierdol. |
ja to samo i sie pytam kurwa dlaczego glosujesz na podnozka Komorowskiego? Odp: bo tak
Krew mnie zalewa..
Załoze sie, ze Mareczeq i Pekin glosowali na PO jak maja 18 lat |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#5 Posted: 30 Jul 2010 12:03 pm Post subject: |
|
|
| mcMOCAR wrote: | | Hastner wrote: | | Ja caly czas uswiadamiam tych debili, ze kaczynski to mniejsze zlo, wiec mi tu nie pierdol. |
ja to samo i sie pytam kurwa dlaczego glosujesz na podnozka Komorowskiego? Odp: bo tak
Krew mnie zalewa..
Głosowałem na Kaczynskiego
Wygral pjonek PO, mamy zacne rzady PO, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem
A ze jest chujnia to co poradzic, jestem dumny ze zaglosowalem. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#6 Posted: 30 Jul 2010 12:04 pm Post subject: |
|
|
głosowałem na PO bo mam 18 lat _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#7 Posted: 30 Jul 2010 12:06 pm Post subject: |
|
|
o tak debile glosuja na zlodziei pozdrawiam motloch i czarnogrod grajacy w plebejskie gry polityczne _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR

|
#8 Posted: 30 Jul 2010 12:07 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | mcMOCAR wrote: | | Hastner wrote: | | Ja caly czas uswiadamiam tych debili, ze kaczynski to mniejsze zlo, wiec mi tu nie pierdol. |
Krew mnie zalewa..
Głosowałem na Kaczynskiego
Wygral pjonek PO, mamy zacne rzady PO, nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem
A ze jest chujnia to co poradzic, jestem dumny ze zaglosowalem. |
Tak, wygral anonimowy Komorowski tylko dlatego ze jest z PO
nam normalnym ludziom pozostaje tylko czekac na ich kolejne kłamstwa i nastepne wybory.. |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR

|
#9 Posted: 30 Jul 2010 12:08 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | głosowałem na PO bo mam 18 lat |
dobry powód.. a uwazalem cie za madrzejszego goscia |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#10 Posted: 30 Jul 2010 12:12 pm Post subject: |
|
|
w 1 turze glosowalem na korwina-mikke a w 2 na komorowskiego
nienawidze kaczynskiego, jest dozartym msciwym pokurczem i powinien zdechnac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#11 Posted: 30 Jul 2010 12:14 pm Post subject: |
|
|
zamieszkajmy w Rosji więc _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#12 Posted: 30 Jul 2010 12:14 pm Post subject: |
|
|
hahaha żartuje oczywiście z tym, że mam 18 lat i to niby powód, a swoją drogą głosowałem na po bo:
1. nie chcę x letniego pierdolnika, z dochodzeniem kto jest winny katastrofie smoleńskiej
2. bo pis prowadzi politykę bardzo agresywną, nie trawię ich wiecznie niezadowolonych mord (beata kempa, kaczyński, macierewicz.....)
3. kaczyński prawdopodobnie wetowałby większość tego co chce zrobić platforma, zrobiliby pierdolnik i to niezły
poza tym pierwszy wywiad kaczyńskiego po przegranych wyborach, gdzie mówił o zbrodni, okrutnym mordzie etc pokazał, że cała ta jego przemiana to pic na wodę, strasznie stracił w moich oczach, widać jak bardzo jest rządny władzy.
zresztą prezydent to tylko funkcja reprezentatywna, także wolę komorowskiego (chociaż najbardziej wolałbym sikorskiego, który jednak zna wiele języków, jest kojarzony na świecie), niż kaczora z którego wszyscy się śmieją i który notorycznie popełnia gafy. poza tym bardzo smuci mnie to, że komorowski wygrał prawybory, widać że polacy to homofobi, ja myślę że prawybory nie do końca miały charakter wyborów, bo sikorski przez swoją żonę żydówkę nie wygrałby więc wystawili komorowskiego.
Last edited by rotto on 30 Jul 2010 12:16 pm; edited 1 time in total _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#13 Posted: 30 Jul 2010 12:15 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | zamieszkajmy w Rosji więc |
rosje to powinno sie wysadzic w pizdu, zaorac i posadzic tam cwikle
zaden kraj tak nie zaszkodzil Polsce jak to scierwo
| rotto wrote: | hahaha żartuje oczywiście z tym, że mam 18 lat i to niby powód, a swoją drogą głosowałem na po bo:
1. nie chcę x letniego pierdolnika, z dochodzeniem kto jest winny katastrofie smoleńskiej
2. bo pis prowadzi politykę bardzo agresywną, nie trawię ich wiecznie niezadowolonych mord (beata kempa, kaczyński, macierewicz.....)
3. kaczyński prawdopodobnie wetowałby większość tego co chce zrobić platforma, zrobiliby pierdolnik i to niezły
poza tym pierwszy wywiad kaczyńskiego po przegranych wyborach, gdzie mówił o zbrodni, okrutnym mordzie etc pokazał, że cała ta jego przemiana to pic na wodę, strasznie stracił w moich oczach, widać jak bardzo jest rządny władzy.
zresztą prezydent to tylko funkcja reprezentatywna, także wolę komorowskiego (chociaż najbardziej wolałbym sikorskiego, który jednak zna wiele języków, jest kojarzony na świecie), niż kaczora z którego wszyscy się śmieją i który notorycznie popełnia gafy. poza tym bardzo smuci mnie to, że komorowski wygrał prawybory, widać że polacy to homofobii, ja myślę że prawybory nie do końca miały charakter wyborów, bo sikorski przez swoją żonę żydówkę nie wygrałby więc wystawili komorowskiego. |
madrze powiedziane, takie samo mam zdanie ale nie chcialo mi sie tego spisywac.
Last edited by RozpalonyMareczeg on 30 Jul 2010 12:16 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#14 Posted: 30 Jul 2010 12:16 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | arczan wrote: | | zamieszkajmy w Rosji więc |
zaden kraj tak nie zaszkodzil Polsce jak to scierwo |
Wiesz Margu ale glosujac na PO opowiedziales sie za lepszymi stosunkami z nimi |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#15 Posted: 30 Jul 2010 12:17 pm Post subject: |
|
|
| po wchodzi w dupe jebanej rosji bez wazeliny. ruscy to zlo, zawsze tak bylo i zawsze bedzie |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#16 Posted: 30 Jul 2010 12:18 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arczan wrote: | | zamieszkajmy w Rosji więc |
Wiesz Margu ale glosujac na PO opowiedziales sie za lepszymi stosunkami z nimi |
wiem o tym.. ale coz poradzic, napewno jest to lepsze dla Polski bo rosja jest duza i silna. z tym wysadzaniem to tylko tak teoretyzuje ;d zadnych wojen, kurwa, nie chce _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR

|
#17 Posted: 30 Jul 2010 12:22 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | hahaha żartuje oczywiście z tym, że mam 18 lat i to niby powód, a swoją drogą głosowałem na po bo:
zresztą prezydent to tylko funkcja reprezentatywna, także wolę komorowskiego (chociaż najbardziej wolałbym sikorskiego, który jednak zna wiele języków, jest kojarzony na świecie), niż kaczora z którego wszyscy się śmieją i który notorycznie popełnia gafy. poza tym bardzo smuci mnie to, że komorowski wygrał prawybory, widać że polacy to homofobi, ja myślę że prawybory nie do końca miały charakter wyborów, bo sikorski przez swoją żonę żydówkę nie wygrałby więc wystawili komorowskiego. |
glosujesz na Komorowskiego bo z Kaczynskiego sie smieja (garstka Pekinow, ktora napedza machine "nieudolnego Kaczynskiego"), a on popelnia gafy, ale zauwaz ze nie klamie przynajmniej jak ten niby prawdomowny Tusk. Nie chcesz weta? Bedziesz mial wyzsze podatki. Myslisz, ze lepiej by bylo jak bysmy nie rozmawiali o mordach etc, czyli zapewne uwazasz kierunek Rosja za korzystny uklad dla Polski. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
|
#18 Posted: 30 Jul 2010 12:24 pm Post subject: |
|
|
| mcMOCAR wrote: | | glosujesz na Komorowskiego bo z Kaczynskiego sie smieja (garstka Pekinow, ktora napedza machine "nieudolnego Kaczynskiego"), a on popelnia gafy, ale zauwaz ze nie klamie przynajmniej jak ten niby prawdomowny Tusk. Nie chcesz weta? Bedziesz mial wyzsze podatki. Myslisz, ze lepiej by bylo jak bysmy nie rozmawiali o mordach etc, czyli zapewne uwazasz kierunek Rosja za korzystny uklad dla Polski. |
identyczne było moje odczucie po rozmowach z rottem, to samo mysle |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR

|
#19 Posted: 30 Jul 2010 12:26 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | arczan wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | arczan wrote: | | zamieszkajmy w Rosji więc |
wiem o tym.. ale coz poradzic, napewno jest to lepsze dla Polski bo rosja jest duza i silna. z tym wysadzaniem to tylko tak teoretyzuje ;d zadnych wojen, kurwa, nie chce |
dla elity Polskiej pewnie tak czyt. politycy, urzedasy, skurwiele, ale na pewno nie dla Polakow. Pomysl chcialbys zyc w kraju gdzie sa bogaci w chuj politycy i biedni w chuj ludzie? Nie mowie, ze tak stanie sie z Polska chociaz nigdy nic nie wiadomo, ale podnoszenie podatkow na pewno nie przyciagnie zachodnich firm (miejsc pracy) do Polski. Jak na razie to obieramy kurs na wschod.. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#20 Posted: 30 Jul 2010 12:27 pm Post subject: |
|
|
JESTEM KUHWA ELITA POLAKI BIEDAKI ROBAKI KUHWAAAAAAA _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|