|
| Author |
Message |
BrushedWorld
 Group: Members Joined: 19 Jun 2010 Posts: 1767 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#21 Posted: 04 Jul 2010 08:16 am Post subject: |
|
|
MAM PS3, ZAZDROSCCIE KURWY _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
olaboga
 Group: Members Joined: 25 Apr 2010 Posts: 1105 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#22 Posted: 04 Jul 2010 08:23 am Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | olaboga wrote: | Jak długo posiadasz Xboksa i jak długo grałeś na konsolach od Sony?
| Deathray wrote: | | olaboga wrote: | | Deathray wrote: | | tekken na syf od m$? świat się kończy... |
pad xpudła >>>> reszta padów. |
i co z tego? syfbox to jebana parodia konsoli... |
...bo? |
x360 mam ponad 2 lata, a PS2 lat 8
Do tej pory wolę grać na czarnej, aniżeli na syfboxie
Po drodze był jeszcze PSX |
Więc może weź poprawkę na to, że po prostu się przyzwyczaiłeś? Ja z pierwszym Xpudłem nie miałem styczności, zawsze grałem tylko na PS'ach, ale gdy wziąłem w łapę pad X360 to z miejsca poczułem, że jest po prostu zajebisty i wygodniejszy niż ten od konkurenta. I choć faktycznie grałem głównie w FIFA Street 3, to jednak pograłem też trochę w MK oraz Tekkena, którego wcześniejsze części znam z PS2 i wciąż było świetnie.
Last edited by olaboga on 04 Jul 2010 08:25 am; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
BrushedWorld
 Group: Members Joined: 19 Jun 2010 Posts: 1767 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#23 Posted: 04 Jul 2010 08:29 am Post subject: |
|
|
| olaboga wrote: | | arbarlex wrote: | | olaboga wrote: | Jak długo posiadasz Xboksa i jak długo grałeś na konsolach od Sony?
| Deathray wrote: | | olaboga wrote: | | Deathray wrote: | | tekken na syf od m$? świat się kończy... |
...bo? |
Więc może weź poprawkę na to, że po prostu się przyzwyczaiłeś? Ja z pierwszym Xpudłem nie miałem styczności, zawsze grałem tylko na PS'ach, ale gdy wziąłem w łapę pad X360 to z miejsca poczułem, że jest po prostu zajebisty i wygodniejszy niż ten od konkurenta. I choć faktycznie grałem głównie w FIFA Street 3, to jednak pograłem też trochę w MK oraz Tekkena, którego wcześniejsze części znam z PS2 i wciąż było świetnie. |
teraz M$ nowego x'a wypuscil, w polsce bodajze za 2 tyg powinien byc ; p _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#24 Posted: 04 Jul 2010 09:54 am Post subject: |
|
|
| olaboga wrote: | | arbarlex wrote: | | olaboga wrote: | Jak długo posiadasz Xboksa i jak długo grałeś na konsolach od Sony?
...bo? |
Więc może weź poprawkę na to, że po prostu się przyzwyczaiłeś? Ja z pierwszym Xpudłem nie miałem styczności, zawsze grałem tylko na PS'ach, ale gdy wziąłem w łapę pad X360 to z miejsca poczułem, że jest po prostu zajebisty i wygodniejszy niż ten od konkurenta. I choć faktycznie grałem głównie w FIFA Street 3, to jednak pograłem też trochę w MK oraz Tekkena, którego wcześniejsze części znam z PS2 i wciąż było świetnie. |
Jest tak jak mówisz. Od dzieciaka miałem styczność z padami Sony i one po prostu leżą mi zajebiście
Natomiast pad do x360 nie leży mi kompletnie w żadnej grze i wiele bym dał, bym mógł sterować Dual Shockiem na xboxie _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Zajac16
 Group: Members Joined: 07 Sep 2009 Donor:  Posts: 331 Gold: 14.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#25 Posted: 04 Jul 2010 09:57 am Post subject: |
|
|