trzymaj sie pan od madvillain i w ogole stones throw z daleka
posluchaj sobie swoich polaczkow albo jakiegos bujajacego rapu razem ze swoimi hiphopowymi pannami _____________________
posluchaj sobie swoich polaczkow albo jakiegos bujajacego rapu razem ze swoimi hiphopowymi pannami
beka z ciebei typie w koszulce w paseczki i spodniach rurkach ;DDDD
prosze uprzejmie o wklejenie fotki sado z filmiku z jego udzialem, ktos to wycial ;DD
@kolba - to jest wlasnie taki abstrakcyjny styl madliba i quasimoto, doom tez ma specyficzne flow, piekne polaczenie
aa i jeszcze jedno sado - nie jestes zajebisty, uwierz chlopie _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
posluchaj sobie swoich polaczkow albo jakiegos bujajacego rapu razem ze swoimi hiphopowymi pannami
prosze uprzejmie o wklejenie fotki sado z filmiku z jego udzialem, ktos to wycial ;DD
@kolba - to jest wlasnie taki abstrakcyjny styl madliba i quasimoto, doom tez ma specyficzne flow, piekne polaczenie
aa i jeszcze jedno sado - nie jestes zajebisty, uwierz chlopie
tak ale madlib nie nagrywa az tak abstrakcyjnie, tj. mam na mysli te znieksztalcone glosy quasa, wiesz ocb _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA
Mi sie wydaje, ze malo ambitna ta muzyka, za takie style (podobnie jak minimal wsrod gatunkow, ktorych ja slucham) biora sie ludzie, ktorzy najchetniej tworzyliby w innym stylu ale brakuje im umiejetnosci.
Mi sie wydaje, ze malo ambitna ta muzyka, za takie style (podobnie jak minimal wsrod gatunkow, ktorych ja slucham) biora sie ludzie, ktorzy najchetniej tworzyliby w innym stylu ale brakuje im umiejetnosci.
mozliwe.. ten kawalek nie jest jakis wybitny, ale akurat przegladalem ruskich
aa i jeszcze jedno sado - nie jestes zajebisty, uwierz chlopie
ja pierdole ;DDDD ej ty serio jestes tak tepy czy udajesz ku uciesze gawiedzi?
nie widzisz trepie, ze specjalnie takie posty pisze bo sie smiesznie plujesz? przeciez, kurwa, nie raz gadalismy o madvillain czy innych wykonawcach ze stones throw i wiem, ze to lubisz.
ogarnij sie ziomeczku bo masz reakcje typowego 14 latka, ktorego zaczynaja oblewac poty po kazdym, nawet najmniejszym, wjezdzie na jego wspaniala osobe.
jesli ty jestes wyznacznikiem zajebistosci to faktycznie, wole nie byc zajebisty. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum