moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
Mam niedorozwój umysłowy, nie mogę się tutaj wypowiedzieć. _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
#7Posted: 14 May 2010 03:36 pm Post subject: Fatality
Nie mogłem się powstrzymać od założenia topika na temat tego jakże wyjątkowego, niezwykłego...kretyna
Zastanawia mnie kilka rzeczy:
1. Czy naprawdę jesteś taki głupi, tępy, skretyniały, czy tylko udajesz?
2. Czy ten temat jest właśnie tym na co liczyłeś z mojej strony? To oczywiście wyklucza 2 spośród 3 wyżej wymienionych superlatyw na twój temat.
Ok, od dzisiaj będę pisał mniej tak głupich postów _____________________
Ne)V(eR wrote:
fatality to chodząca ironia, lubię go bo jest dość zabawny i niegłupi, ale nigdy nie widziałem żeby coś "na poważnie" pisał.
skoro jest niegłupi to jak wytłumaczysz kolejną część swojej wypowiedzi? To samo siebie wyklucza, lub co najmniej poddaje wątpliwości.
Fatality wrote:
Jestem głupi, nie udaję.
Spodziewałem się odpowiedzi tego typu. Co daje dwie hipotezy:
1. Rzeczywiście jesteś głupi, jednak masz tego świadomość, nie starasz się tego zmienić, wolisz cały czas sprawiać wrażenie, że tylko udajesz, żeby inni myśleli, że naprawdę udajesz i dobrze się bawisz. Co wyklucza 1 z w.w "superlatyw"
2.Nie jesteś głupi (ciężko to powiedzieć, aczkolwiek istnieje jakiś tam % szansy), udajesz debila, żeby było śmieszniej. Co wyklucza wszystkie w.w "superlatywy"
Mam świadomość iż jeśli hipoteza 1 jest prawdziwa i tak nie dotrze do ciebie żadne słowo, które tutaj padło.
fatality to chodząca ironia, lubię go bo jest dość zabawny i niegłupi, ale nigdy nie widziałem żeby coś "na poważnie" pisał.
skoro jest niegłupi to jak wytłumaczysz kolejną część swojej wypowiedzi? To samo siebie wyklucza, lub co najmniej poddaje wątpliwości.
Fatality wrote:
Jestem głupi, nie udaję.
1. Rzeczywiście jesteś głupi, jednak masz tego świadomość, nie starasz się tego zmienić, wolisz cały czas sprawiać wrażenie, że tylko udajesz, żeby inni myśleli, że naprawdę udajesz i dobrze się bawisz. Co wyklucza 1 z w.w "superlatyw"
2.Nie jesteś głupi (ciężko to powiedzieć, aczkolwiek istnieje jakiś tam % szansy), udajesz debila, żeby było śmieszniej. Co wyklucza wszystkie w.w "superlatywy"
Mam świadomość iż jeśli hipoteza 1 jest prawdziwa i tak nie dotrze do ciebie żadne słowo, które tutaj padło.
To powiedz mi - po chuj to piszesz? _____________________
Ne)V(eR wrote:
Fatality wrote:
Jestem głupi, nie udaję.
To powiedz mi - po chuj to piszesz?
No właśnie, tego się obawiałem, może ani 1 ani druga nie jest prawdziwa, ale coś z przedziału 1 a 2, skierowane w stronę 1.
got, ty po prostu zakładasz że ktoś jest głupi a potem dorabiasz do tego ideologię, ograniczony jesteś
sorry cie bardzo, ale czy, jak widzisz nick pokroju "kozak_pl" to nic nie zakładasz, tylko czekasz na coś co da Ci podstawę do ocenienia? _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum