|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 5945 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#21 Posted: 15 Sep 2025 03:16 am Post subject: |
|
|
No ale chwilę podpiszesz z nami. Jak nic nie odjebiesz, to Cię nie zbanują przecież. Ja co ostatnio odpierdoliłem, najebałem się i usunąłem wszystkich znajomych z fl, bo ubzdurałem sobie, że sprzedam konto. Miałem 212 znajomych, niektórzy dodani w 2007 roku i teraz dodaję od nowa i mam 31, haha  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 9014 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#22 Posted: 15 Sep 2025 07:27 am Post subject: |
|
|
nie chc emi sie tam juz rejestrowac, po 10 probach nieudanych mi sie juz nie chce
no wiem alkohol i dragi to gowno, ja przez alkohol i dragi stracilem fajna kolezanke z mojego forum i zostalem sam ;/ |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 5945 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#23 Posted: 28 Sep 2025 11:55 pm Post subject: |
|
|
| Ja zioło palę dosłownie raz w roku, kreski przypierdalam raz na kilka miechów, ale wtedy już lecę ze 2-3 dni i walę gruchę bez opamiętania, więc najchętniej bym w ogóle nie wciągał, zresztą to mi nie daje takiej satysfakcji jak kiedyś, czuję, że to robię przez jakieś przywiązanie lekkie do kryształu, bo fety nie walę, nie lubię. Najgorszy to jest alkohol, bo alkohol to piję często, na szczęście w małych ilościach zazwyczaj. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 9014 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#24 Posted: 19 Dec 2025 07:16 am Post subject: |
|
|
Ja już nie pale i się nie truje
Dość mam czerep zryty |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|