|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 5947 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#21 Posted: 21 Mar 2025 06:00 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no sa ja mam dwoch przyjaciol takich moj wspollokator jak nie bierze to zacznya miec jazdy a ja ze jstem jego wrogiem i agresywny sie robi i moze zabic a inny kumpel anglik jak nie bierze lekow to zaczyna paranoje miec i tez mu odpierdala i musza brac
pol roku temu po niego 16 policjantow przyjechalo go zgarnac do psychiatryka xD | o kurwa, gruba jazda  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 9014 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#22 Posted: 21 Mar 2025 06:05 pm Post subject: |
|
|
| nom jak mialem do polski jechac z ta dziewczyna to zesmy ze wspollokatorem niby ostatni weekend siedizli razem ja sluchalem muzyki trance z wiezy i cpalem speed i 4 dni nie spalem a kumpel tez nie spal i nie bral lekow przez ten czas, ja potem nieprzytomny w poniedzialek rano wsiadam na rower zeby jechac na basen sauna jacuzzi i sie wyjebalem a kumplowi zaczelo odpieerdlac i w ogole masakra jakas ale przynajmniej tu zostalem i juz jest ok pogodzilismy sie xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#23 Posted: 21 Mar 2025 06:09 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | nom jak mialem do polski jechac z ta dziewczyna to zesmy ze wspollokatorem niby ostatni weekend siedizli razem ja sluchalem muzyki trance z wiezy i cpalem speed i 4 dni nie spalem a kumpel tez nie spal i nie bral lekow przez ten czas, ja potem nieprzytomny w poniedzialek rano wsiadam na rower zeby jechac na basen sauna jacuzzi i sie wyjebalem a kumplowi zaczelo odpieerdlac i w ogole masakra jakas ale przynajmniej tu zostalem i juz jest ok pogodzilismy sie xD | ja najwięcej nie spałem 3 dni, to potem jak zasnąłem, to przespałem 24h  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#24 Posted: 21 Mar 2025 06:11 pm Post subject: |
|
|
no masakra ja sie wyjebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i szpital i tyle z wyjazdu do Polski w gory
ale ona mi tez pisala ze wpadnie do mnie ze bedzie ze mna spala ze sobie zaimprezujemy a nigdy nie wpadla tylko ze mam sie z nia spotkac i jdziemy do polski to ja olalem to bo za duzo bajeczek mi nawciskala mimo ze synowi w polsce mowila, ze przyjedzie z pryjacielem ze mna niedlugo z Anglii xD mielismy jechac w podroz po europie w ogole masakra nie wiem co by bylo, ale pewnie bysmy razem spali w hotelach i mialbym dziewczyne ale wolalem zostac jakos nic nie poradze a ona sie obrazila na mnie |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#25 Posted: 21 Mar 2025 06:13 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no masakra ja sie wyjebalem na rowerze i zlamalem nadgarstek i szpital i tyle z wyjazdu do Polski w gory
ale ona mi tez pisala ze wpadnie do mnie ze bedzie ze mna spala ze sobie zaimprezujemy a nigdy nie wpadla tylko ze mam sie z nia spotkac i jdziemy do polski to ja olalem to bo za duzo bajeczek mi nawciskala mimo ze synowi w polsce mowila, ze przyjedzie z pryjacielem ze mna niedlugo z Anglii xD mielismy jechac w podroz po europie w ogole masakra nie wiem co by bylo, ale pewnie bysmy razem spali w hotelach i mialbym dziewczyne ale wolalem zostac jakos nic nie poradze a ona sie obrazila na mnie | nie była Ci pisana. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#26 Posted: 21 Mar 2025 06:15 pm Post subject: |
|
|
| no ona mi pisala, ze wygladam jak jej chlopak jakas tam legenda moto, co zmarl 14 lat temu, i od tamtej pory seksu nie uprawiala ale juz chciala zebym do polski przyjechal jak najszybciej i wszystko zostawil i z nia byl i w ogole i tak jakos mnie to smucilo troche :-( |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#27 Posted: 21 Mar 2025 06:17 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | no ona mi pisala, ze wygladam jak jej chlopak jakas tam legenda moto, co zmarl 14 lat temu, i od tamtej pory seksu nie uprawiala ale juz chciala zebym do polski przyjechal jak najszybciej i wszystko zostawil i z nia byl i w ogole i tak jakos mnie to smucilo troche :-( | to ona w jakim wieku? |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#28 Posted: 21 Mar 2025 06:18 pm Post subject: |
|
|
| 28 lat ale jak miala 15 czy 16 lat to juz ciaza i opuscila rodzine w uk do Polski do chlopaka przez skype sie poznali i tu zostala a rok pozniej sie rozjebal na moto i zegnaj |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#29 Posted: 21 Mar 2025 06:20 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | 28 lat ale jak miala 15 czy 16 lat to juz ciaza i opuscila rodzine w uk do Polski do chlopaka przez skype sie poznali i tu zostala a rok pozniej sie rozjebal na moto i zegnaj | to też ciulowo. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#30 Posted: 21 Mar 2025 06:22 pm Post subject: |
|
|
| no bardzo ciulowo, ona stracila kontakt ze swoja rodzina i chciala mnie zabrac tam do rodziny tego zmarlego chlopaka, bo pisala mi ze jestem identyczny jak on ze mam te same oczy, wyslalem jej ten filmik z dedykaja dla cbx co spiewalem nad woda to pisala mi ze moglaby na mnie patrzec godzinami, a w dniu naszego spotkania wyladowla w szpitalu, bo w hotelu jak sie obudizla to upadla i stracila przytomnosc, a ja potem po 4 nieprzespanych nocach i speedzie mialem zjazd i w nocy nie spalem, mialem jazdy ze nas zabije po drodze albo ze zemdleje jadac autem i na moich oczach umrze masakra ;/ |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#31 Posted: 21 Mar 2025 06:23 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | no bardzo ciulowo, ona stracila kontakt ze swoja rodzina i chciala mnie zabrac tam do rodziny tego zmarlego chlopaka, bo pisala mi ze jestem identyczny jak on ze mam te same oczy, wyslalem jej ten filmik z dedykaja dla cbx co spiewalem nad woda to pisala mi ze moglaby na mnie patrzec godzinami, a w dniu naszego spotkania wyladowla w szpitalu, bo w hotelu jak sie obudizla to upadla i stracila przytomnosc, a ja potem po 4 nieprzespanych nocach i speedzie mialem zjazd i w nocy nie spalem, mialem jazdy ze nas zabije po drodze albo ze zemdleje jadac autem i na moich oczach umrze masakra ;/ | no straszne fazy :/ |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#32 Posted: 21 Mar 2025 06:25 pm Post subject: |
|
|
i jeszcze sobie nadgarstek zlamalem a ona sie na mnie obrazila bo specjalnie po mnie z londynu przyjechala mnie zabrac to ja sobie przycpalem bo fajnie speed podzialal i trance z mojej wiezy technics gral i pojechalem przez to
a ona tez miala raka kosci w rece i ja bolalo a ja stres, ogolnie tesknie za nia, ale stracilem ja i nie wiem czy zyje, a mielismy byc razem juz chyba na zawsze |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#33 Posted: 22 Mar 2025 12:49 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | i jeszcze sobie nadgarstek zlamalem a ona sie na mnie obrazila bo specjalnie po mnie z londynu przyjechala mnie zabrac to ja sobie przycpalem bo fajnie speed podzialal i trance z mojej wiezy technics gral i pojechalem przez to
a ona tez miala raka kosci w rece i ja bolalo a ja stres, ogolnie tesknie za nia, ale stracilem ja i nie wiem czy zyje, a mielismy byc razem juz chyba na zawsze | ile już takich dziewczyn w Twoim życiu było? Pamiętam Vikerness. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#34 Posted: 19 Dec 2025 02:26 am Post subject: |
|
|
Kilka ich było