|
| Author |
Message |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 9014 Gold: 2.60
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 02 Mar 2025 03:57 pm Post subject: spierdalam zaraz na chate to mnie nie bedzie godzine albo dw |
|
|
| albo dwie a potem bede xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 5945 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 02 Mar 2025 03:58 pm Post subject: |
|
|
| Spoko, Fifi :~) fajnie, że jest tutaj z kim popisać, jak nie ma dwójki. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#3 Posted: 02 Mar 2025 03:59 pm Post subject: |
|
|
| haha fajnie no mnie gdzie inzdiej ludzie wkurwiaja masakra faceci co tylko o laseczkach pierdola i gdzie znalezc dziewczyne masakra a ja na dwujke mam bana i w ogole to lubie diablo 2 i nie mam gdzie z kim popisac kto zna sie na tej gierce, a z babami tez mi sie nie chce pisac, bo potem placz i lzy a ja sie zakochuje, to juz wole gierki i ludzie co graja w diablo niz baby masakra i lzy depresje xdd |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
Group: Members Joined: 28 Feb 2025 Posts: 694 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#4 Posted: 02 Mar 2025 04:18 pm Post subject: |
|
|
czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 02 Mar 2025 04:38 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
Partner nie będzie miał pretensji, że walisz gruchę pod Fifiego?  |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#6 Posted: 02 Mar 2025 04:44 pm Post subject: |
|
|
| haha no jak mi sie zachce to cos wrzuce na razie mi sie nie chce xD |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#7 Posted: 02 Mar 2025 04:47 pm Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
niee...on też wali bo jest w typie nas obydwu . wypił bym browara ale jest niedziela i chuja u mnie jest otwarte  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#8 Posted: 02 Mar 2025 04:49 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
niee...on też wali bo jest w typie nas obydwu . wypił bym browara ale jest niedziela i chuja u mnie jest otwarte  |
No i to dlatego nie kupiłem dzisiaj setki, bo miałem ten sam problem, sklep był zamknięty i nie chciało mi się jechać na pętlę do żabki, więc kupiłem szlugi u Rysia. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#9 Posted: 02 Mar 2025 04:49 pm Post subject: |
|
|
| oj ale z was pijaki a ja chyba ide lulu dobranoc xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#10 Posted: 02 Mar 2025 04:51 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | oj ale z was pijaki a ja chyba ide lulu dobranoc xD |
Dobranoc, Fifi. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#11 Posted: 02 Mar 2025 04:52 pm Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
No i to dlatego nie kupiłem dzisiaj setki, bo miałem ten sam problem, sklep był zamknięty i nie chciało mi się jechać na pętlę do żabki, więc kupiłem szlugi u Rysia. |
szlugów tyle czasu nie paliłeś...szacun. dziwne że do nich wróciłeś. wiesz chociaż z czego On to robi ? |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#12 Posted: 02 Mar 2025 04:54 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | czekam może jakieś fotki dla mnie cyknij i wyślij potem to będę miał coś nowego do tasowania. w diablo gram czasami ale bardziej w pd2 bo jest bardziej rozbudowane i jest quality of live zajebiste |
szlugów tyle czasu nie paliłeś...szacun. dziwne że do nich wróciłeś. wiesz chociaż z czego On to robi ? |
No kupuje sobie jakiś tytoń i kręci, jak mu się nudzi. Dobrze, że jest taki pan Rysiu na wiosce, bo jakbym miał kupować szlugi sklepowe, to bym nie wyrobił. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#13 Posted: 02 Mar 2025 05:18 pm Post subject: |
|
|
| Mnie sie udalo przeatac palic fajki, jak speeda biore to wtedy jaram, bo jak mi schodzi to potem zajebiscie szlugi smaluja, a tak to mnie brzydza juz, alko to jak mi kto postawi, ale tez wole juz inne rzeczy haha |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#14 Posted: 02 Mar 2025 05:20 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | Mnie sie udalo przeatac palic fajki, jak speeda biore to wtedy jaram, bo jak mi schodzi to potem zajebiscie szlugi smaluja, a tak to mnie brzydza juz, alko to jak mi kto postawi, ale tez wole juz inne rzeczy haha |
Jakie to są inne rzeczy? Ja mam największy problem właśnie z alkoholem i fajkami, dragi odstawiłem, nawet bym nie chciał ponownie do tego wracać. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#16 Posted: 02 Mar 2025 07:13 pm Post subject: |
|
|
Gdyby to było takie proste, to bym odstawił alkohol i fajki, a takie nie jest. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#17 Posted: 02 Mar 2025 07:15 pm Post subject: |
|
|
| Mnie sie udalo to czemu tobie mialoby sie nie udac, a kilka lat temu codziennie mi sie palic chcialo i pety z ziemi jaralem i chlalem najgorsze szczyny cydr ze kwas dla zoladku po funcie pucha masakra i crack palilem i jakos przestalem |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#18 Posted: 02 Mar 2025 07:30 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | Mnie sie udalo to czemu tobie mialoby sie nie udac, a kilka lat temu codziennie mi sie palic chcialo i pety z ziemi jaralem i chlalem najgorsze szczyny cydr ze kwas dla zoladku po funcie pucha masakra i crack palilem i jakos przestalem |
Brak mi samozaparcia chyba. Ja nie mówię, że kiedyś mi się to nie uda, ale na chwilę obecną tego nie widzę :/ długo crack paliłeś? |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#19 Posted: 02 Mar 2025 07:33 pm Post subject: |
|
|
Kilka razy zajaralem
Ogolnie to tytoniu np nie kupuje bo by mnie musialo popierdolic zeby na to hajs wydawac to juz wole przestac palic xD
Szkoda mi zdrowia na to jakos i nie smakuje mi, a kiedys to masakra a w psychiatryku jaralem paczke co dwa dni straszne to bylo, ile zdrowia i urody ucierpialem na tym, a to wszystko przez dziewczyne ze szwecji zniszczylem kompa jak gralismy w lola, ale nie pale juz tsk jak kiedys, kiedys to regularnie cydry ze sklepu na smutek i depresje i samotnosc zeby na chwile sie ucieszyc z zycia xD
Last edited by Frank Zappa on 02 Mar 2025 07:34 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#20 Posted: 02 Mar 2025 07:35 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | Kilka razy zajaralem
Ogolnie to tytoniu np nie kupuje bo by mnie musialo popierdolic zeby na to hajs wydawac to juz wole przestac palic xD
Szkoda mi zdrowia na to jakos i nie smakuje mi, a kiedys to masakra a w psychiatryku jaralem paczke co dwa dni straszne to bylo, ile zdrowia i urody ucierpialem na tym, a to wszystko przez dziewczyne ze szwecji zniszczylem kompa jak gralismy w lola, ale nie pale juz tsk jak kiedys, kiedys to regularnie cydry ze sklepu na smutek i depresje i samotnosc zeby na chwile sie ucieszyc z zycia xD |
Ja piję z głupoty, a cracku to nie próbowałem nigdy. Fajnie po tym jest? |
|
| Back to top |
|
 |
|