JAKIS TRZECH MALOLATUW SZLO I MUWIOM MI RZUC NA WOSP A JA MUWIE SPIERDALAJ, WYJEBALEM 2 PO CEPIE W PYSK I SPLYNELI, TRZECI DOSTAL BULE I CHYBA ZASNAL (OBY) ZABRALEM ZAWARTOSC ICH PUSZEK I WYBRALEM SIE NA BROWARA _________________ This user's signature has been disabled
Trzeba byc kurwa jebanym jełopem żeby wierzyć w bezinteresownosc tepego polaczka, ktory nawet nie potrafi zlozyc jednego zdania w jezyku ojczystym.
Kwestia jest taka ile ten skurwysyn zarabia na tej calej orkiestrze, poczytajcie sobie troche o tym co ten gnojek odpierdalał a potem wypisujcie takie bzdury.
Jak dla mnie smiec i tyle, koles robi zwykly biznes.
/e: OWSIAK POLSKI CEREBRYTA HEHE MUWIOM W TELEWIZJI RZE DOBRY CZLOWIEK I POMAGA!!!!!!! XDDD
Last edited by Hastner on 13 Jan 2013 03:19 pm; edited 1 time in total
Nie dziwie sie, z taka morda madrze postepujesz. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
jakoś twoja matka z rozkoszą rozkłada swoje nogi na widok tej mordy, zazdroscisz bo pewnie sam bys ja chcial wyjebac w dwie dziury. _____________________
ja slyszalem ze owsik nie daje nic na te dzieci tylko kupuje mercedesy i wozi dupe po miescie............... _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum