NIE WIEM CO TO MELCMA
MAM NA IMIE PIOTR I SCIGAM NIEWIERNYCH KATOLIKUW _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
NIE WSTYDZE SIE
JA TAK JAK MOJE KOLEGI Z DZIELNI NIE PODAJE SWOJEGO NAZWISKA W INTERNETACH, BO MNIE PSY NA PSIARNIE ZAWINOM
DLATEGO NAZYWAM SIE PIOTREK PIOTRREK URODZILEM SIE W 1989, MAM PSA I SIOSTRE, CHODZE NA UCZELNIE ZWANOM AGH ORAZ PRACUJE.
MIESZKAM NA BRUDNYM SLONSKU I MARZE O PRACY WE W KOPALNI
A NIEDZIELE IDE NA REFERENDUM WALCZYC Z LOKALNYMI POLITYKIERAMI. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
USTAWIALEM CO LECI ZIOMEG
04.10.1989 _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Mieszkam w Poznaniu na Podolanach. Ucze sie w technikum gastronomicznym na warzywnej ^^ Lubie Alko Imprezy z kumplami i kolezankami ) i Kocham Grac w Diablo _____________________
Mieszkam w Poznaniu na Podolanach. Ucze sie w technikum gastronomicznym na warzywnej ^^ Lubie Alko Imprezy z kumplami i kolezankami ) i Kocham Grac w Diablo _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum