Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

zapraszam do tematu

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
MERCEDRES

Group: Members
Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 24 May 2012 11:23 am    Post subject: zapraszam do tematu Reply with quote

Naprawdę bardzo się cieszę że znalazłem to forum, bo już sam nie wiem co mam robić sad Otóż na wstępie napiszę że jestem facetem, mam 23 lata rocznikowo i jestem strasznie niski. Mam 170 cm (około) i rozmiar buta 39 sad Mój ojciec w przeciwieństwie do mnie jest normalnego wzrostu, bo ma 174 cm i rozmiar buta 41, więc nie wiem sam po kim odziedziczyłem ten niski wzrost i małą stopę. W rodzinie mówią że jestem bublem genetycznym sad

No ale przejdźmy do rzeczy. Do tego jestem bardzo chudy (ważę 64 kg około) i bardzo słaby fizycznie. Na siłowni bywałem parę razy ale niewiele mi ona dała. No i ten rozmiar buta sad 39 dla faceta to naprawdę jest kpina i ja zdaję sobie z tego sprawę. Kobieta z regóły ma mniejsze stopy i dlatego nie ma problemu z wciskaniem pedałów, ale facet jak ma taką małą stopę to będzie je miał sad Kurs ukończyłem 3 lata temu, ale nie poszedłem na egzamin. Fatalnie mi szło, instruktor co chwilę na mnie krzyczał że nie kontroluję nic i że kursanta co tak fatalnie jeździ nigdy nie miał. Miałem problem ze wszystkim: z koordynacją, z przełączaniem biegów, zmianą pasów, etc. Wiem że to pewnie przez mój niski wzrost i małe stopy. Z nikim nie mogłem na ten temat porozmawiać, jak próbowałem z ojcem to od razu na mnie krzyczał że gadam głupoty i mam się wziąść za to prawko, wykupić godziny. Tak też zrobiłem pod koniec 2006. Postanowiłem że przypomnę sobie teorię, zdam teoretyczny a potem dopiero pójdę na jazdy. I tak też zrobiłem. W grudniu zdałem teorię bez najmniejszego problemu lecz do teraz nie potrafię się zebrać i wykupić jazd. Zastanawiam się czy nie lepiej wpierw pójść na siłownę i przypakować. No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.

No a teraz sedno całej sprawy. Chciałbym wziąść dodatkowe jazdy w placówce szkolenia kierowców dla niepełnosprawnych. Uważam że to dobry pomysł gdyż z moim niskim wzrostem i zwyrodnieniem stóp po prostu będę miał większe szanse nauczyć się w miarę jeździć. Powiedzcie mi czy istnieje taka możliwość i czy w ogóle mam jakiekolwiek szanse będą tak ułomny fizycznie na prawo jazdy.

Pozdrawiam

Donor:
Gold: 3.30
Clan: Retardacja

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 24 May 2012 11:59 am    Post subject: Reply with quote

No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.

po tym zdaniu wnioskuje ze troll

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
View user's profile Send private message
Barre00

Gold: 0.00

pl.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 24 May 2012 12:36 pm    Post subject: Re: zapraszam do tematu Reply with quote

MERCEDRES wrote:
Naprawdę bardzo się cieszę że znalazłem to forum, bo już sam nie wiem co mam robić sad Otóż na wstępie napiszę że jestem facetem, mam 19 lata rocznikowo i jestem strasznie niski. Mam 152 cm (około) i rozmiar buta 39 sad Mój ojciec w przeciwieństwie do mnie jest normalnego wzrostu, bo ma 174 cm i rozmiar buta 41, więc nie wiem sam po kim odziedziczyłem ten niski wzrost i małą stopę. W rodzinie mówią że jestem bublem genetycznym sad

No ale przejdźmy do rzeczy. Do tego jestem bardzo chudy (ważę 64 kg około) i bardzo słaby fizycznie. Na siłowni bywałem parę razy ale niewiele mi ona dała. No i ten rozmiar buta sad 39 dla faceta to naprawdę jest kpina i ja zdaję sobie z tego sprawę. Kobieta z regóły ma mniejsze stopy i dlatego nie ma problemu z wciskaniem pedałów, ale facet jak ma taką małą stopę to będzie je miał sad Kurs ukończyłem 3 lata temu, ale nie poszedłem na egzamin. Fatalnie mi szło, instruktor co chwilę na mnie krzyczał że nie kontroluję nic i że kursanta co tak fatalnie jeździ nigdy nie miał. Miałem problem ze wszystkim: z koordynacją, z przełączaniem biegów, zmianą pasów, etc. Wiem że to pewnie przez mój niski wzrost i małe stopy. Z nikim nie mogłem na ten temat porozmawiać, jak próbowałem z ojcem to od razu na mnie krzyczał że gadam głupoty i mam się wziąść za to prawko, wykupić godziny. Tak też zrobiłem pod koniec 2006. Postanowiłem że przypomnę sobie teorię, zdam teoretyczny a potem dopiero pójdę na jazdy. I tak też zrobiłem. W grudniu zdałem teorię bez najmniejszego problemu lecz do teraz nie potrafię się zebrać i wykupić jazd. Zastanawiam się czy nie lepiej wpierw pójść na siłownę i przypakować. No bo to oczywiste że jak będę silniejszy i bardziej umięśniony to łatwiej mi będzie jeździć.

No a teraz sedno całej sprawy. Chciałbym wziąść dodatkowe jazdy w placówce szkolenia kierowców dla niepełnosprawnych. Uważam że to dobry pomysł gdyż z moim niskim wzrostem i zwyrodnieniem stóp po prostu będę miał większe szanse nauczyć się w miarę jeździć. Powiedzcie mi czy istnieje taka możliwość i czy w ogóle mam jakiekolwiek szanse będą tak ułomny fizycznie na prawo jazdy.

Pozdrawiam

100% Bombel.

Group: Banned
Gold: Locked

pl.gif

Status:
Warn:

Banned

Post#4 Posted: 24 May 2012 02:03 pm    Post subject: Reply with quote

mam prawo jazdy
jestem kurewsko silny
wienksza stopa
chuj wam w dupe ;p

SKILL

Gold: 19.80
Clan: E-Drama

bf.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 25 May 2012 03:05 am    Post subject: Reply with quote

miales wypierdolic
View user's profile Send private message
5 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway