#1Posted: 11 Apr 2012 03:51 pm Post subject: ej bardzo bym prosil :)
zeby ktos napisal pod numer 13697288 wiadomosc pod tytulem ODBLOKUJ KARLA SMIECIU
dzienkuje i pozdrawiam jan gawel _________________ This user's signature has been disabled
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
nie mam jego numeru na komure loel.
POZA TYM PISLA MI O NARKOTYCH A JA NIECHCIALEM MIEC Z TYM NIS W SPULNEGO!!!!!!!!!!!!1111111 _________________ This user's signature has been disabled
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
A z jakich komunikatorów korzystają dorośli studenci awfu ze stolicy _____________________
Ne)V(eR wrote:
A z jakich komunikatorów korzystają dorośli studenci awfu ze stolicy
szukalem komunikatora o nazwie biedator 2.0, jako, ze takiego nie ma to pewnie korzysta z gg :< _________________ This user's signature has been disabled
warszawcy studenci rozmawiaja w realu, poniewaz wiekszosc czasu spedzaja na miescie lub na uczelni pierdolone kastraty umyslowe _________________ This user's signature has been disabled
Telefonu rowniez ze soba nie nosza. Jest to oznaka bogatych rodzicow, ktorzy rozpuszczaja wlasne dzieci. Lubia natomiast uzywac takiego wynalazku, jest to zdecydowanie lepsze u rodowitego warszawiaka od pokolen:
_____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
Telefonu rowniez ze soba nie nosza. Jest to oznaka bogatych rodzicow, ktorzy rozpuszczaja wlasne dzieci. Lubia natomiast uzywac takiego wynalazku, jest to zdecydowanie lepsze u rodowitego warszawiaka od pokolen:
pomyslalem o walkie-talkie z puszek i prosze
Ne)V(eR wrote:
warszawcy studenci rozmawiaja w realu, poniewaz wiekszosc czasu spedzaja na miescie lub na uczelni pierdolone kastraty umyslowe
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum