co jak co ale koles ktory ma kubeł na smieci zamiast domu nie powinien sie smiac
jak to jest nie moc zdjac napleta z zoledzia ?
jak to jest gdy co rano budzi Cie sasiad wrzucajac Ci na łeb wór pelen smieci ?
no sorry, ale biedak godnosc jednak swoja zawsze ma
A TY KURWO NIE BO MASZ STULEJE SMIECIU POLSKI
czyzbys wlasnie wylizal rowa swojemu najwiekszemu (zaraz po mnie;lD) wrogowi?;DDDD
ez
z tego forum zycze smierci tylko tobie, never przynajmniej cos robi w zyciu poza codziennym tournee po smietnikach i cisne mu bo sie fajnie napina _____________________
co jak co ale koles ktory ma kubeł na smieci zamiast domu nie powinien sie smiac
czyzbys wlasnie wylizal rowa swojemu najwiekszemu (zaraz po mnie;lD) wrogowi?;DDDD
ez
z tego forum zycze smierci tylko tobie, never przynajmniej cos robi w zyciu poza codziennym tournee po smietnikach i cisne mu bo sie fajnie napina
BUAHAHAHAHAHAHA MOZE JESZCZE UKLEKNIJ I OPIERDOL MU ZDROWEGO KUTASA BO WIDZE ZE ZACZYNA SIE ROBIC ROMANTYCZNIE:DDDDDDDDD
ty za to nie napinasz sie fajnie, jestes po prostu jebanym imbecylem, ktory kiedy powie mu sie cos niewygodnego to odwraca kota ogonem i pierdoli od rzeczy, zeby odwrocic uwage od swojego spierdolenia, ergo:
zdechnij smieciu ZE STULEJA _____________________
ez
z tego forum zycze smierci tylko tobie, never przynajmniej cos robi w zyciu poza codziennym tournee po smietnikach i cisne mu bo sie fajnie napina
BUAHAHAHAHAHAHA MOZE JESZCZE UKLEKNIJ I OPIERDOL MU ZDROWEGO KUTASA BO WIDZE ZE ZACZYNA SIE ROBIC ROMANTYCZNIE:DDDDDDDDD
ty za to nie napinasz sie fajnie, jestes po prostu jebanym imbecylem, ktory kiedy powie mu sie cos niewygodnego to odwraca kota ogonem i pierdoli od rzeczy, zeby odwrocic uwage od swojego spierdolenia, ergo:
zdechnij smieciu ZE STULEJA
AAHAHAAHAHAHAAHAHA MYSZPIETNASCIE KONTRA PIEZ KURWA 1 : 0 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
JEBLEM JAK BARDZO SIE WJEBALES Z TA SYMPATIA DO BIEDAKA;D TERAZ ZAJEBISCIE PROBUJESZ SIE Z TEGO WYWINAC, A JA MAM EPICKA BEKE BO SAM SIE WPIERDALASZ W JESZCZE WIEKSZE BAGNO ŻALU;ddddDDDDD
ez
zdechnij smieciu ZE STULEJA
AAHAHAAHAHAHAAHAHA MYSZPIETNASCIE KONTRA PIEZ KURWA 1 : 0 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
JEBLEM JAK BARDZO SIE WJEBALES Z TA SYMPATIA DO BIEDAKA;D TERAZ ZAJEBISCIE PROBUJESZ SIE Z TEGO WYWINAC, A JA MAM EPICKA BEKE BO SAM SIE WPIERDALASZ W JESZCZE WIEKSZE BAGNO ŻALU;ddddDDDDD
Ty serio jestes taki niedokurwiony, czy udajesz? _____________________
nie mam pojecia nigdy nie doswiadczylem wszak nieprawda jest, ze mieszkam w kontenerze, lecz we wlasnym mieszkaniu, skadinad twoj defekt fiuta jest faktem, wiec sie pytam jak to jest nie moc zdjac napleta z zoledzia ?
owned. Mysz rub logout.
PRZECIEZ TY NIE WIEDZIALES, ZE MASZ STULEJE, WRZUCILES ZDJECIE CHUJA I ZALICZYLES FAIL DEKADY.
mysz15 znow sam sie smieje ze swoich dowcipow./
Last edited by grzejnik on 24 Oct 2011 06:02 pm; edited 2 times in total _____________________
nie mam pojecia nigdy nie doswiadczylem wszak nieprawda jest, ze mieszkam w kontenerze, lecz we wlasnym mieszkaniu, skadinad twoj defekt fiuta jest faktem, wiec sie pytam jak to jest nie moc zdjac napleta z zoledzia ?
owned. Mysz rub logout.
PRZECIEZ TY NIE WIEDZIALES, ZE MASZ STULEJE, WRZUCILES ZDJECIE CHUJA I ZALICZYLES FAIL DEKADY.
KURWA TYLKO DEKADY? ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
owned. Mysz rub logout.
odsloniecie zoledzia przed tyloma mezczyznami wydawalo mi sie zbyt osobiste i intymne wiec nie czynilem tego typu estetycznych przygotowan;P
a tak serio - to wasza zazdrosc spowodowana przytloczeniem moim ogromnym prąciem wyprodukowała takie WIERUTNE KUAMZDWO W BIAUY DZIEŃ ze niby posiadam tą uwłaczającą dolegliwosc;D
tak sobie tlumacz mysz jestes kurwa chory na stuleje, masz niesprawnego chuja, nim nie zawojujesz buehehehehe _________________ This user's signature has been disabled
owned. Mysz rub logout.
odsloniecie zoledzia przed tyloma mezczyznami wydawalo mi sie zbyt osobiste i intymne wiec nie czynilem tego typu estetycznych przygotowan;P
a tak serio - to wasza zazdrosc spowodowana przytloczeniem moim ogromnym prąciem wyprodukowała takie WIERUTNE KUAMZDWO W BIAUY DZIEŃ ze niby posiadam tą uwłaczającą dolegliwosc;D
MASZ STULEJKE I TERAZ TŁUMACZYSZ SIE JAK KOLBA AŻ CHCE SIE ZAPODAĆ
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum