|
| Author |
Message |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 05 Jan 2012 05:02 pm Post subject: Moi rodzice przywiązują za duża wagę do ocen... |
|
|
.. chodzi o to, ze się ciągle dobrze uczyłam i miałam świadectwa z paskiem, a teraz, wiadomo, ze poziom jest wyższy i uczyć się jest trudniej.. ale oni maja jakąś paranoje ! jak wracam do domu, zawsze pada pytanie : jak w szkole ? jakie stopnie? byłaś z czegoś pytana? jak kiedyś im powiedziałam ze np. czwórkę z odpowiedzi z przyrody to mama od razu : a czemu nie piątkę ?? czego z nowu nie umiałaś ?? mam już tego dość. przez dwa miesiące nie miałam internetu, bo nam się skończył , a tata stwierdził , ze mam sie uczyć a internet będzie w kwietniu . mocno się wkurzyłam, ale mama wczoraj go kupiła .. ale nadal mnie meczy, ze mam poprawić oceny , a o ojcu już nie wspomnę .. on sam nie zdał 2 razy i miał BARDZO złe oceny a mnie się ciągle czepia ! co mam robić. boje mu się coś powiedzieć, bo od razu krzyczy ; ( pomocy ! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dan_07
 Group: Members Joined: 29 Sep 2008 Posts: 1877 Gold: Locked Clan: E-Drama
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#2 Posted: 05 Jan 2012 05:13 pm Post subject: |
|
|
| xd jaki net kupiła matka? |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|