|
| Author |
Message |
Bo$$
Group: Members Joined: 27 Mar 2009 Donor:  Posts: 1586 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 34
|
#1 Posted: 23 Mar 2011 08:53 am Post subject: uwaga |
|
|
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=64884
Dla tych co nie rozumieja englisha.
Nie chce was wyganiac z pl sekcji. Dlatego powstanie podsekcja w stylu battlefield po polsku. Nie chce zabierac wam wolnosci slowa, ale nie jestescie tu sami i powinniscie szanowac innych
Nie zalezy mi na tagu tylko na spokojnej rozmowie na polskim forum bez wyzwisk i jechania po rodzinie
Rasizmu nie bede tolerował w niczyim wykonaniu a w szczegolnosci Moda ( kolba trzeba bylo liczyc sie ze slowami )
dziekuje za atencje |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#2 Posted: 23 Mar 2011 08:55 am Post subject: |
|
|
nie czytam,
ale +1 postawie
wypierdalaj, skurwiaj, spierdalaj, paszła _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 23 Mar 2011 08:56 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=64884
Nie chce was wyganiac z pl sekcji. Dlatego powstanie podsekcja w stylu battlefield po polsku. Nie chce zabierac wam wolnosci slowa, ale nie jestescie tu sami i powinniscie szanowac innych
Nie zalezy mi na tagu tylko na spokojnej rozmowie na polskim forum bez wyzwisk i jechania po rodzinie
Rasizmu nie bede tolerował w niczyim wykonaniu a w szczegolnosci Moda ( kolba trzeba bylo liczyc sie ze slowami )
dziekuje za atencje |
Gówno obchodzi mnie na czym Ci zależy, a na czym nie.
I nie wiem jakim cudem i gdzie na tej sekcji doszukałeś się rasizmu, krezusie umysłowy. |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#4 Posted: 23 Mar 2011 08:58 am Post subject: |
|
|
| lub nie |
|
| Back to top |
|
 |
Bo$$
|
#5 Posted: 23 Mar 2011 09:00 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| srubokret wrote: | | Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=64884
dziekuje za atencje |
Gówno obchodzi mnie na czym Ci zależy, a na czym nie.
I nie wiem jakim cudem i gdzie na tej sekcji doszukałeś się rasizmu, krezusie umysłowy. |
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
2 wielkie oznaki rasizmu |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

|
#6 Posted: 23 Mar 2011 09:00 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=64884
dziekuje za atencje |
sorry, przeczytałem.
Owszem jesteśmy tu sami, przed nami nie było tu niemal żadnego polaka. Jak mu się nie podoba (czyli tobie) idź budować lepszy internet na d2jsp. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bo$$
|
#7 Posted: 23 Mar 2011 09:02 am Post subject: |
|
|
| Gdyby nie ja i moja zona nie bylo by tu zadnego polaka a wy plakali byscie rogalowi na ramie aby was nie banował |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#8 Posted: 23 Mar 2011 09:05 am Post subject: |
|
|
BOSS TY KURWO ARCYTEPA mozesz umrzec a twoja matka przyjmuje moje spusty reguralnie na cale cialo brzydze sie nia strasznie _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#9 Posted: 23 Mar 2011 09:06 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
| Quote: | | Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. |
S. Lem
Wybacz, że cytuję taki banał, ale oddaje on w 100% moje odczucia odnośnie Twojej osoby.
Musisz naprawdę być idiotą skoro bierzesz na poważnie wszystko, co pisze tutejsza społeczność. |
|
| Back to top |
|
 |
guwniarz
 Group: Members Joined: 01 Jan 2011 Posts: 2946 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#10 Posted: 23 Mar 2011 09:06 am Post subject: |
|
|
| Bo$$ wrote: | | Gdyby nie ja i moja zona nie bylo by tu zadnego polaka a wy plakali byscie rogalowi na ramie aby was nie banował |
WUT |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#11 Posted: 23 Mar 2011 09:06 am Post subject: |
|
|
| Bo$$ wrote: | | Gdyby nie ja i moja zona nie bylo by tu zadnego polaka a wy plakali byscie rogalowi na ramie aby was nie banował |
Twoją żoną jest tramwaj na to wychodzi. Bo to on otworzył tę sekcję w parę minut po moim PMie do niego, a ja z tobą nie mam na szczęście nic wspólnego? To również ja pisałem posty i wklejałem poradniki jak ogłosić naszą sekcję na d2jsp.
Twój wkład był zerowy (czyt. żaden). Jak na razie jesteś tylko wrzodem na dupie którego trzeba się pozbyć. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#12 Posted: 23 Mar 2011 09:06 am Post subject: |
|
|
wypierdalaj skurwysynu, chuj ci w pysk gimbusie.
to forum i tak jest martwe a ta sekcja to jedyne miejsce gdzie tutaj sie cos dzieje _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bo$$
|
#13 Posted: 23 Mar 2011 09:08 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| srubokret wrote: | | Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
| Quote: | | Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. |
S. Lem
Wybacz, że cytuję taki banał, ale oddaje on w 100% moje odczucia odnośnie Twojej osoby.
Musisz naprawdę być idiotą skoro bierzesz na poważnie wszystko, co pisze tutejsza społeczność. |
Nie. Ja sie nie przejmuje waszymi dziecinnymi zagrywkami, ale moje dziecko czasem to czyta i robie to ze wzgledu na niego i na wszystkich ktorym to przeszkadza |
|
| Back to top |
|
 |
Bo$$
|
#14 Posted: 23 Mar 2011 09:11 am Post subject: |
|
|
| Own3r wrote: | | Bo$$ wrote: | | Gdyby nie ja i moja zona nie bylo by tu zadnego polaka a wy plakali byscie rogalowi na ramie aby was nie banował |
Twoją żoną jest tramwaj na to wychodzi. Bo to on otworzył tę sekcję w parę minut po moim PMie do niego, a ja z tobą nie mam na szczęście nic wspólnego? To również ja pisałem posty i wklejałem poradniki jak ogłosić naszą sekcję na d2jsp.
Twój wkład był zerowy (czyt. żaden). Jak na razie jesteś tylko wrzodem na dupie którego trzeba się pozbyć. |
Naprawde Ty?
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=23912
To teraz powiedz prawde kolegom
jestes tylko 2010 rand |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0

|
#15 Posted: 23 Mar 2011 09:11 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | | srubokret wrote: | | Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
S. Lem
Nie. Ja sie nie przejmuje waszymi dziecinnymi zagrywkami, ale moje dziecko czasem to czyta i robie to ze wzgledu na niego i na wszystkich ktorym to przeszkadza |
Przyprowadzasz rodzinę na d3jsp? ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rozumiem, że zamiast nidzielnego spaceru wspólnie zasiadacie przy komputerze i czytacie d3jsp
o kurwa. Inwalido umysłowy, nawet nie chcę mi się tobie specjalnie wyjaśniać. Wychodzi na to, że wszyscy wiedzą oprócz ciebie. I kto tutaj jest randem
Last edited by Own3r on 23 Mar 2011 09:13 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#16 Posted: 23 Mar 2011 09:12 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | | Nie. Ja sie nie przejmuje waszymi dziecinnymi zagrywkami, ale moje dziecko czasem to czyta i robie to ze wzgledu na niego i na wszystkich ktorym to przeszkadza |
Twój dzieciak interesuje mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Nie kompromituj się, deklu.
Kontroluj go, zablokuj mu dostęp do tej sekcji i nie zawracaj nam dupy. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#17 Posted: 23 Mar 2011 09:12 am Post subject: Re: uwaga |
|
|
| Bo$$ wrote: | | srubokret wrote: | | Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
S. Lem
ja kurwie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rucham ci dziecko, rucham je jak jeszcze zyje, potem patrosze jego zwloki i nakladam jego miekka dziecieca skore na reke i bawie sie nim jak pacynka
a tak swoja droga to ty masz maksymalnie 15 lat. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bo$$
|
#18 Posted: 23 Mar 2011 09:13 am Post subject: |
|
|
Nie chce mi sie z toba gadac dzieciaku.
Ty za to chowasz sie z laptopem aby mama nie widziala wyzwisk |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#19 Posted: 23 Mar 2011 09:15 am Post subject: |
|
|
| Bo$$ wrote: | Nie chce mi sie z toba gadac dzieciaku.
Ty za to chowasz sie z laptopem aby mama nie widziala wyzwisk |
Typku, ile Ty masz lat? Bo takie odzywki były na topie w gimnazjum. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#20 Posted: 23 Mar 2011 09:15 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Bo$$ wrote: | | srubokret wrote: | | Bo$$ wrote: | http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=65148
topic title
twoja wklejona fotka
S. Lem
ja kurwie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
rucham ci dziecko, rucham je jak jeszcze zyje, potem patrosze jego zwloki i nakladam jego miekka dziecieca skore na reke i bawie sie nim jak pacynka
a tak swoja droga to ty masz maksymalnie 15 lat. |
On to zrobi 
Last edited by Pan_Jezus on 23 Mar 2011 09:15 am; edited 1 time in total _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|