Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

komu nie wczytuja sue komcie do petycji o psach
1, 2  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Pan_Jezus

Group: Members
Gold: 0.10
Clan: Polewka Team ; )

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 19 Jan 2011 02:42 pm    Post subject: komu nie wczytuja sue komcie do petycji o psach Reply with quote

anonimowo się wypowiem (nieznajomy27)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Witam. Od kilku lat zaobserwowałem u siebie, iż nie mam żadnych uczuć ludzkich, wręcz przeciwnie - patrząc na cudzą krzywdę czuję błogi stan. Wiem, że to nie jest normalne - boję się z tym iść do jakiejś poradni. Pierwszy raz zabiłem psa około 3 lata temu, czułem, że tego pragne - gdy było już po wszystkim poczułem wielką ulgę i to, że jestem szczęśliwym człowiekiem. Zabijałem zwierzęta mniej wiecej około 2 tygodni, 2 tygodni chodziłem na głodzie, czułem, że muszę coś z tym zrobić! więc zabijałem i czułem się lepiej - zacząłem być od tego uzależniony. Teraz potrzebuję tego więcej - coraz częsciej potrzebuje zabić psa, kilka razy zdażyło mi się zabić kota - ale to nie to co pies. Kot jesyt głupi, nie widze tego w jego oczach gdy wykrwawia się. Natomiast z psem jest inaczej, bardziej błaga o litość. Wiem, że to nie jest normalne zachowanie ale już tak mam, boję się gdziekolwiek z tym problemem się zgłosić. Ludzie pomożcie, miał ktoś podobny przypadek? z gory dziękuje.

panstwa zarzuty wieją hipokryzją (Ratownik)
19-01-2011 ( odpowiedz )
proszę sobie wyobrazić że polskie kadry ratownicze znajdują się wśród czołówki światowych fachowców, jest to zarówno zasługa wyszkolonego personelu jak i właśnie odpowiednio wytresowanym psom, oczekujecie cudów drodzy państwo a szkolenia psa to długie i żmudne zajęcie, z kolei motywacja kary daje najbardziej pożądany efekt w najkrótszym czasie, następnym razem gdy usłyszycie o sukcesach ratownikach wopru lub też gdy sami zostaniecie uratowani przez tak szkolonego psa ręczę iż będziecie chcieli osobiście mi podziękować, albowiem jestem jednym z głównych twórców tej nowatorskiej i precedensowej praktyki.

zły adres (wróg głupoty)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Jego Ekscelencja Pan Prezydent nie zajmuję się takimi pierdołami. Ta petycja powinna być skierowana do kogoś innego i bardziej kompetentnego, a nie do osoby która powinna (czego niestety nie robi) zajmować sie poważniejszmi sprawami niż przypadkiem jakiegoś hama i sadysty. Niedługo będziecie pisać petycje do Pana Prezydenta, sąsiad podczas wyrzucania śmieci nie segreguje puszek, szkła,makulatury...żałosne

Brak mi słów... ( semaine )
19-01-2011 ( odpowiedz )
Aż mi ciarki przechodzą po plecach... Na samą myśl o tym, co stało się na torach - nawet nie wiem jak, to nazwać! Zaprowadziłabym tego idiotę w to samo miejsce i poczekała na pociąg - nie zdąży uskoczyć, problem z głowy, zdąży - to próbujemy dalej! To po pierwsze. Po drugie, ciary mam, gdy czytam ten... tekst, petycję czy coś, czym mieni się on być! Aż dziw, że autor nie spłonął ze wstydu, nim się podpisał. Po trzecie: gdy patrzę na wasze komentarze (niektóre, np. ratownika). Niedobrze mi się robi na samą myśl, że są tacy ludzie, a ja oddycham tym samym powietrzem, co oni.

do pana ratownika (piguła)
19-01-2011 ( odpowiedz )
ratowanie życia ludzkiego nie jest mi obce,ale takiego skur........syna wykastrowałabym tępym narzędziem na oczach innych tego typu elementów i nie tylko- ku przestrodze.Gdy mój psiak zwiał z podwórka szukaliśmy go z mężem 5 godzin i znaleźliśmy.Proszę się zastanowić co pan w ogóle wygaduje,i niech pan pomyśli ile dzieci byłoby szczęśliwych gdyby mogło zaopiekować się takim psem.!

POPIERAM PETYCJĘ-JESTEM ZA !!! (nikol23)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Powinien za to odpowiedzieć i mam nadzieje, że tak się stanie !!!

dobrze się stało (bandyckie rzycie)
19-01-2011 ( odpowiedz )
widocznie pies sobie zasłużył, czytalem wypowiedź tego człowieka: pies nasral mu na dywan więc się nie dziwcie, że tak z nim postąpił. brawo!

!!!! (Ela)
19-01-2011 ( odpowiedz )
A Tobie chyba ktoś nasrał na mózg.

! (bandyzcie rzycie)
19-01-2011 ( odpowiedz )
nie posiadam go.

! (semaine)
19-01-2011
trudno się nie zgodzić

błędy (xxx)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Przynajmniej kilka błędów ortograficznych i interpunkcyjnych, aż chce się poprawić! Ale w sumie nie to jest w petycji najważniejsze.

no (luku)
19-01-2011 ( odpowiedz )
przydałyby się polskie znaki w liście do prezydenta RP

chue chue chue (thug life)
19-01-2011 ( odpowiedz )
oj tam piszecie glupoty, miał szybką śmierć nic nie poczuł - nie ma afery.

szczyt głupoty (bahati)
19-01-2011 ( odpowiedz )
obyś Ty poczuł.

ten czlowiek nie moze pozostac bezkarny (tupet)
19-01-2011 ( odpowiedz )
jw

Orty i interpunkcja (Mksiu)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Dobrze, że list jest do Komora, on nie zauważy masy błędów w liście.

powszechnosc (ratownik)
19-01-2011 ( odpowiedz )
jestem ratownikiem wopru szkolącym psy, u nas jest powszechne to ze psy nie nadające się kompletnie do tresury a juz zakupione są topione na oczach innych psów by te wyciągnęły z tego nauczekę i skuteczniej służyły człowiekowi. nie ma w tym żadnych fanaberii, przemoc jest skutecznym narzędziem dydaktycznym odziałującym na najbardziej pierwotne instynkty. cóż znaczy życie i cierpienie psa gdy można za jego pomocą wyszkolić więcej psów ratowników.

wstyd! głupota! (sunia)
19-01-2011 ( odpowiedz )
"cóż znaczy życie i cierpienie psa gdy można za jego pomocą wyszkolić więcej psów ratowników." zastanów sie co piszesz!jak głupi człowiek pcha sie na głeboką wode to niech zdycha, bo cóż znaczy życie i cierpienie jednego pijanego debila gdy można dać żyć wielu psom!

Co ty pierniczysz!!! ( iza )
19-01-2011 ( odpowiedz )
Łatwiej zabic psa niz go komus oddac?! Co za skończonym debilem jestes!!!!!

nie jestesmy wolontariuszami (ratownik)
19-01-2011 ( odpowiedz )
mamy scisle wyznaczone fundusze, w dobie prywatyzacji duza czesc wopru jest zarzadzana przez instytucje niepaństwowe komercyjne i nastawione na zysk. W ramach zaoszczędzenia na nowe łódki, postanowiliśmy nie oddawać psów za które zapłaciliśmy, a wykorzystać je w szkoleniu ku przestrodze innym

do pana ratownika (Andzia)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Głupota w tym wypadku to mało powiedziane,człowieku powinieneś znaleźć się w sytuacji gdzie Twoje dziecko byłoby słabe pośród innych w grupie i na Twoich oczach zostałoby utopione ...ciekawe jakie miałbyś odczucie...pies jest też istota która należy traktować normalnie...

droga sentymentalna pani (ratownik)
19-01-2011 ( odpowiedz )
za pieniądze zaoszczędzone na psach ratuje się LUDZKIE życie i pływa nowymi ŁUDKAMI, cóż to za porównanie życia zwierzęcia z życiem ludzkiego dziecka? rozumiem pani kobieca troskliwość lecz należy być realistą i gdy sytuacja tego wymaga podejmować radykalne kroki nieakceptowane przez opinie publiczną, lecz w pełni wytłumaczone

???? (Ela)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Brak słów po prostu. Ręce opadają na takie stwierdzenia... i to mówi RATOWNIK któremu psy w dużej mierze pomagają w pracy. Niewdzięcznik !!!!

DEBILE ! (animal lover )
19-01-2011 ( odpowiedz )
Sorry ale nie wiem jak wielkim trzeba byc debilem zeby myslec iz pies wie za co inny jest zabijany.. Gratuluje intelektu i super pomyslu! A fakt ze pies nie jest wyszkolony na dobrego ratownika jest tylko kwestia beznadziejnego trenera a nie podatnosci psa na trening, co powie ci idioto kazdy znawca psow! I niech wszyscy pamietaja ze ludzie to tez zwierzeta.. Moim zdaniem nawet gorsi od reszty a nie lepsi za jakich sie uwazamy

pseudo ratownicy (majka)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Jak mozna wogóle coś takiego napisac. Ratownicy kojarzą sie z dobrocią i szlachetnościa , a jesli faktycznie tak jest jak zostalo to opisane , to jestescie bandą zwykłych drani . Pierwsze slysze zeby przemoca mozna bylo czegos nauczyc...

Jestem za (mewol)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Ogólnie jestem bardzo, bardzo za, ale proszę, poprawcie błędy ortograficzne...

d3jsp (czedfafdsgsgs)
19-01-2011 ( odpowiedz )
pozdrawiam mamę

lubie psy (LIU KANG)
19-01-2011 ( odpowiedz )
http://2.bp.blogspot.com/_Qe1wgxDiEdU/TG0ytjtYE0I/AAAAAAAABtE/klnuQeN7 WKY/s1600/korea-dog-meat.jpg jesc OM NOM NOM

pETYCJA (eve)
19-01-2011 ( odpowiedz )
POPIERAM W 100%

Państwo wstydzący się podpisać pod niniejszą petycją... (bbbbb)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Państwo wstydzący się podpisać pod niniejszą petycją z powodu rażących błędów ortograficznych, proszeni są serdecznie o stworzenie 'poprawniejszej' wersji lub o przemyślenie swojej maksymalnie pasywnej, zniechęcającej oraz pożałowania godnej postawy.

Jestem ZA ( Agi )
19-01-2011 ( odpowiedz )
Jestem za karą najlepiej jak najwyższą! Niech ktoś dorwie tego P A D A L C A i zrobi to samo co on biednemu psu!!!!!!!!!!!!!!!

SKANDAl! ( Aga )
19-01-2011 ( odpowiedz )
Skandal powinien dostać najwyższy wyrok. Najlepiej jak by to samo zrobili z nim (nie będę tu wypisywać określeń dla tego skretyniałego idi*oty!!!!!!!!!!!!!! SADYSTA z takimi ludźmi powinno się robić to samo co oni ze zwierzętami, które nie mają się jak bronic!

FUNDACJA NA RZECZ PSÓW (adam)
19-01-2011 ( odpowiedz )
http://www.przytulpsa.pl/ TUTAJ MACIE LINK DO FUNDACJI ZAJMUJĄCEJ SIĘ PSAMI. NIECH KAŻDY KTO SIĘ PODPISAŁ POD TĄ PETYCJĄ, PRZELEJE 10 ZŁ NA RZECZ BEZPAŃSKICH SCHOROWANYCH PSÓW, ŻEBY ŻYŁO IM SIĘ LEPIEJ.

juz biegne (hulk)
19-01-2011 ( odpowiedz )
wole za to 10 zl schlac sie winskiem, i przy okazji porzuczac szczenietami w dal

ech... (ech)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Sami nie jesteście lepsi od właściciela tego psa. Piszecie ,że trzeba go tak samo potraktować. Ja rozumiem, kara musi być, ale czasem trzy razy coś przeczytajcie zanim to wyślecie

to do hulk!!!! (bbbbb)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Jesteś turbo debilem pisząc coś tak idiotycznego oby Twoje dzieci zrobiły Ci coś takiego co te zwierzęta przeżyły.Zgnijesz w piekle!!!!!!!!!hehe

lubie (hulk)
19-01-2011 ( odpowiedz )
uwielbiam bic zwierzeta, moje dzieci tez beda bily a dzieci ich dzieci jeszcze bardziej! piszecie jakies glupie petycje bo nie wiecie jak to relaksuje smile

!!!!!! (Ela)
19-01-2011 ( odpowiedz )
ZWYRODNIALEC!!!!!!!!!!!!!

!! (sasa)
19-01-2011 ( odpowiedz )
hulk jestes tepym idiota! Twoje dzieci rowniez beda jesli juz nie sa! UMow sie ze mna to przywale Tobie. Dostaniesz w ryj tak mocno, ze ci sie ten pusty leb w druga strone obroci, a ja bede z tego bardzo zadowolona! bezdusznik!!!!! wstydzilbys sie tego co robisz! mam nadzieje ze spotka Cie kara

Hastner

Gold: 5.10
Clan: Retardacja

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 19 Jan 2011 02:43 pm    Post subject: Reply with quote

patrz na muj koment
Back to top
View user's profile Send private message
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 19 Jan 2011 02:45 pm    Post subject: Reply with quote

DO NIEZNAJOMY27 !!!!!!!!!! (OBROŃCY PRAW ZWIERZĄ)
19-01-2011 ( odpowiedz )
(DO NIEZNAJOMY27) TY PODŁY SADYSTYCZNY PSYCHOPATO!!!!!! SPRAWDZILIŚMY JUŻ PO TWOIM NUMERZE IP SKĄD POCHODZISZ,ZNAMY TWÓJ ADRES I PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ZŁAPIE CIE POLICJA DRANIU WSTRETNY ZA TO CO ROBISZ TYM ZWIERZĘTOM! OJ DOBRZE ZROBILES ZE TU NAPISALES, BEDZIE MOZNA CIE NAMIERZYC I ZROBIC Z TOBA TO SAMO CO ZROBILES TYM ZWIERZETOM SKUR...SYNU!

hastner zlodziej pomysluw

Kordek

Gold: 1.00

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 19 Jan 2011 02:46 pm    Post subject: Reply with quote

Pan_Jezus wrote:
DO NIEZNAJOMY27 !!!!!!!!!! (OBROŃCY PRAW ZWIERZĄ)
19-01-2011 ( odpowiedz )
(DO NIEZNAJOMY27) TY PODŁY SADYSTYCZNY PSYCHOPATO!!!!!! SPRAWDZILIŚMY JUŻ PO TWOIM NUMERZE IP SKĄD POCHODZISZ,ZNAMY TWÓJ ADRES I PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ ZŁAPIE CIE POLICJA DRANIU WSTRETNY ZA TO CO ROBISZ TYM ZWIERZĘTOM! OJ DOBRZE ZROBILES ZE TU NAPISALES, BEDZIE MOZNA CIE NAMIERZYC I ZROBIC Z TOBA TO SAMO CO ZROBILES TYM ZWIERZETOM SKUR...SYNU!

hastner zlodziej pomysluw

HAHAHAHHAHAHAAHHA JADO PO MNIE OBRONCY PRAW ZWIERZONT !!! TROLOLOLOL
Back to top
baroza
omanutong

Gold: 13.29

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 19 Jan 2011 02:47 pm    Post subject: Reply with quote

jaki kurwa płacz o kundla, co ci ludzie mają w głowach, chcą kary śmierci za spowodowanie śmierci psa ;D

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 19 Jan 2011 02:48 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
DO NIEZNAJOMY27 !!!!!!!!!! (OBROŃCY PRAW ZWIER)
19-01-2011 ( odpowiedz )

to jest prowo z jsp

Last edited by Pan_Jezus on 19 Jan 2011 02:49 pm; edited 1 time in total

Studnia06

Gold: 15.07
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 19 Jan 2011 02:49 pm    Post subject: Reply with quote

iso streszczenie
Back to top
Kordek

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 19 Jan 2011 02:51 pm    Post subject: Reply with quote

brzydzę się takimi jak ty (julka)
19-01-2011 ( odpowiedz )
choroba psychiczna w żaden sposób cię nie tłumaczy, takie rzeczy da się wyleczyć, a zamiast zabijać zwierzęta może zabij siebie i patrz w lustro wykrwawiając się. gdybym cię spotkała nie miałabym żadnych skrupułów.

to juz chyba na powaznie wub

omanutong

Gold: 13.29

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 19 Jan 2011 02:52 pm    Post subject: Reply with quote

Kordek wrote:
brzydzę się takimi jak ty (julka)
19-01-2011 ( odpowiedz )
choroba psychiczna w żaden sposób cię nie tłumaczy, takie rzeczy da się wyleczyć, a zamiast zabijać zwierzęta może zabij siebie i patrz w lustro wykrwawiając się. gdybym cię spotkała nie miałabym żadnych skrupułów.

to juz chyba na powaznie wub

pozdrów tę julkę, kurwa mać

Gold: 5.10

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 19 Jan 2011 02:53 pm    Post subject: Reply with quote

ale mnie zjechali, o kurwa ;cccccc
Back to top
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 19 Jan 2011 02:53 pm    Post subject: Reply with quote

FUNDACJA NA RZECZ PSÓW (adam)
19-01-2011 ( odpowiedz )
http://www.przytulpsa.pl/ TUTAJ MACIE LINK DO FUNDACJI ZAJMUJĄCEJ SIĘ PSAMI. NIECH KAŻDY KTO SIĘ PODPISAŁ POD TĄ PETYCJĄ, PRZELEJE 10 ZŁ NA RZECZ BEZPAŃSKICH SCHOROWANYCH PSÓW, ŻEBY ŻYŁO IM SIĘ LEPIEJ.

juz biegne (hulk)
19-01-2011 ( odpowiedz )
wole za to 10 zl schlac sie winskiem, i przy okazji porzuczac szczenietami w dal

ech... (ech)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Sami nie jesteście lepsi od właściciela tego psa. Piszecie ,że trzeba go tak samo potraktować. Ja rozumiem, kara musi być, ale czasem trzy razy coś przeczytajcie zanim to wyślecie

to do hulk!!!! (bbbbb)
19-01-2011 ( odpowiedz )
Jesteś turbo debilem pisząc coś tak idiotycznego oby Twoje dzieci zrobiły Ci coś takiego co te zwierzęta przeżyły.Zgnijesz w piekle!!!!!!!!!hehe

lubie (hulk)
19-01-2011 ( odpowiedz )
uwielbiam bic zwierzeta, moje dzieci tez beda bily a dzieci ich dzieci jeszcze bardziej! piszecie jakies glupie petycje bo nie wiecie jak to relaksuje smile

!!!!!! (Ela)
19-01-2011 ( odpowiedz )
ZWYRODNIALEC!!!!!!!!!!!!!

Monia89
NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA

Gold: 6.00
Clan: Piękni i Bogaci

gr.gif

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 19 Jan 2011 02:55 pm    Post subject: Reply with quote

w tvn o tym gadali wlasnie. ;DDDD
zaproscie ich na jsp ;d dawac!!!!!!!!!!!!!
Back to top
Kordek

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 19 Jan 2011 02:55 pm    Post subject: Reply with quote

odpisałem kurwie ;D

O chociaż jedna osoba zgłosiła się z podobnymi problemami.

Nie miała byś skrupułów zabijając mnie?
ja też nie mam, ale jak zabijam zwierzęta, nigdy nie myślałem o zabiciu człowieka - czy miałbym skrupuły czy nie.

Myślę, że jesteś podobna do mnie, ale bardziej w zaawansowanym stopniu choroby. Jak sobie z tym radzisz?

Gold: Locked
Clan: chillout

pl.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 19 Jan 2011 02:57 pm    Post subject: Reply with quote

Wreszcie mi się wczytało!

Back to top
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#15 Posted: 19 Jan 2011 05:40 pm    Post subject: Reply with quote

jezus jestes jebany hipokryta przeciez tak lubisz biologie skurwiaj
Pan_Jezus

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 19 Jan 2011 05:55 pm    Post subject: Reply with quote

tys psie rozumiesz biologie, wez mnie nie rozsmieszaj bo zaraz dam ci za to drobne i bede musial cie uszczesliwic
Monia89

gr.gif

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 19 Jan 2011 06:09 pm    Post subject: Reply with quote

A KTO PISAL, ZE ZABIJA PSA CO 2 TYG, A CZASEM KOTA, ALE, ZE ZABIC KOTA TO NIE TO SAMO, BO W JEGO OCZACH NIE WIDAC CIERPIENIA JAK U PSA ;ddddddddddddddddddd NO KURWAAAAAAA briggrin briggrin briggrin briggrin

Last edited by Monia89 on 19 Jan 2011 06:15 pm; edited 2 times in total
Back to top
SKILL

Gold: 19.80
Clan: E-Drama

bf.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 19 Jan 2011 06:13 pm    Post subject: Reply with quote

fajno
Back to top
Monia89

gr.gif

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 19 Jan 2011 06:15 pm    Post subject: Reply with quote

Monia89 wrote:
A KTO PISAL, ZE ZABIJA PSA CO 2 TYG, A CZASEM KOTA, ALE, ZE ZABIC KOTA TO NIE TO SAMO, BO W JEGO OCZACH NIE WIDAC CIERPIENIA JAK U PSA ;ddddddddddddddddddd NO KURWAAAAAAA briggrin briggrin briggrin briggrin
PONAWIAM PYTANIE
Back to top
olabogagfdsg

Gold: 40.00
Clan: E-Drama

lo.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 19 Jan 2011 06:18 pm    Post subject: Reply with quote

ja
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway