choc to nieprawda i mam to gdzies co tam pierdolicie o mnie, to jednak malo kto sie potrafi smiac z samego siebie kurwy bez zycia _________________ This user's signature has been disabled
dziwny jest fakt, ze w kazdym poscie zaznaczasz ze ty masz zycie... _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
a jeszcze dziwniejszy ze tak potrafisz sie z siebie smiac iz na kazde prowokujace wyzwanie toczysz wiadro piany z puska kurwo na pol hita
Przewaznie, najwiecej maja do powiedzenia smiecie Twojego pokroju, ktorzy moga mi co najwyzej wylizac piety, skurwielu jebany, jak ja Cie kurwo nienawidze zdychaj na gangrene _________________ This user's signature has been disabled
a jeszcze dziwniejszy ze tak potrafisz sie z siebie smiac iz na kazde prowokujace wyzwanie toczysz wiadro piany z puska kurwo na pol hita
Przewaznie, najwiecej maja do powiedzenia smiecie Twojego pokroju, ktorzy moga mi co najwyzej wylizac piety, skurwielu jebany, jak ja Cie kurwo nienawidze zdychaj na gangrene
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum