Abstrahujac od tematu: Jak jebnietym trzeba byc, zeby robic sobie zdjecia w kazdej sytuacji.
LASEK DUZO TAK ROBI ZE CIAGLE ROBI FOTY I ROBI "ARTYSTYCZNE" ZDJECIA
TO JEDNO Z TYCH BEZSENSOWNYCH ZACHOWAN KOBIET KTORE SA CALKOWICIE NIEZROZUMIALE
NP ZWRACANIE UWAGI NA TO CZY SCIAGASZ SKARPETKI PRZY JEBANIU LOLOLOLOL _____________________ [quote=
Abstrahujac od tematu: Jak jebnietym trzeba byc, zeby robic sobie zdjecia w kazdej sytuacji.
LASEK DUZO TAK ROBI ZE CIAGLE ROBI FOTY I ROBI "ARTYSTYCZNE" ZDJECIA
TO JEDNO Z TYCH BEZSENSOWNYCH ZACHOWAN KOBIET KTORE SA CALKOWICIE NIEZROZUMIALE
NP ZWRACANIE UWAGI NA TO CZY SCIAGASZ SKARPETKI PRZY JEBANIU LOLOLOLOL
WTF?! ; DDDDDD
No kurwa a czego mialbym sie wstydzic do chuja? Przed kazdym seksem sie kapie/biore prysznic i nie wyobrazam sobie, zeby moja dziewczyna zajmowala sie brudnym, zapoconym kutasem. Albo zeby pierdolilo ode mnie potem czy cokolwiek.
Ofc teraz to tylko sfera marzen, bo przed waleniem konia nie musze sie kapac ; DDDDDDDDD
Last edited by Kolba on 05 Jan 2011 12:32 pm; edited 1 time in total
NIE MOWIE O JEBIACYCH SKARPETKACH ALE OGOLNIE O SKARPETACH ZEBY JAK JUZ JESTES NAGI TO CALKIEM
TEPE
Raczej tak. To dziala jednak w obie strony ale wydaje mi sie, ze my mamy wiecej racji w tej kwestii. Po prostu atrakcyjnosc kobiety wowczas wzrasta na rowni z oddzialywaniem na podniecenie faceta.
NIE MOWIE O JEBIACYCH SKARPETKACH ALE OGOLNIE O SKARPETACH ZEBY JAK JUZ JESTES NAGI TO CALKIEM
TEPE
Raczej tak. To dziala jednak w obie strony ale wydaje mi sie, ze my mamy wiecej racji w tej kwestii. Po prostu atrakcyjnosc kobiety wowczas wzrasta na rowni z oddzialywaniem na podniecenie faceta.
co kurwa _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
TEPE
co kurwa
Odnoszac to do wspomnianych skarpetek i tlumaczac na łopatologiczny:
Kobiece stopy sa atrakcyjne i podniecajace, nie wyobrazam sobie zakrywania ich skarpetka, elo pozdro.
TEPE
co kurwa
Odnoszac to do wspomnianych skarpetek i tlumaczac na łopatologiczny:
Kobiece stopy sa atrakcyjne i podniecajace, nie wyobrazam sobie zakrywania ich skarpetka, elo pozdro.
ty jebany fetyszysto, jak nie wlosy to stopy, ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum