nastepnym razem nagraj to czyms lepszym niz pieta twojej starej ty kurwo biedacka.
TY KURWA JEBANY CUCHNACY TCHORZU POJEBALO CI SIE COS W RYJU MOWILEM ZE SKONWERTOWALEM TO DO 25 MB JEBANY SMIECIU, gdybym chcial to wrzucic normalnie to by musial wrzucic 200 mb a wrzucalem to na szybko bys mogl cieszyc jape skurwielu _________________ This user's signature has been disabled
nastepnym razem nagraj to czyms lepszym niz pieta twojej starej ty kurwo biedacka.
TY KURWA JEBANY CUCHNACY TCHORZU POJEBALO CI SIE COS W RYJU MOWILEM ZE SKONWERTOWALEM TO DO 25 MB JEBANY SMIECIU, gdybym chcial to wrzucic normalnie to by musial wrzucic 200 mb a wrzucalem to na szybko bys mogl cieszyc jape skurwielu
pluje ci kurwo w twarz chuju dziwko wypierdalaj sprzedawac sie za winska zebys mial z czym sie pokazac na kolejnej bibce w akademiku _____________________
Impreza jak w kazdym akademiku, tylko operator telefonu troszke przyglupi, pewnie wychowal sie w pszczynie czy gdzies i teraz uwaza sie za boga imprez, bo sika obok wymiocin, na korytarzu jest 20 osob, a w pokoju plasa jakis kaszalot ( nawet nie wiem czy to ty jestes operatorem, w tym momencie to nieistotne ).
Last edited by RozpalonyDramaturkk on 27 Dec 2010 08:01 pm; edited 1 time in total _____________________ Dramaturgia.
fajne boczki ma ta gruba pizda. dobrze, że nie poszedłem do akademika, o kurwa. zginąłbym z taką zwierzyną
hehehehehe kurwa zbyt miekka pala jestes
po prostu używam mózgu i przyznam, że wcale tego nie uważam za atut w tych czasach, wolałbym być tępym kurwiem twojego pokroju. zawsze w stadzie mi by było raźniej, miałbym więcej znajomych, ogólnie byłbym bardziej lubiany.
posiadanie mozgu w tych czasach OGRANICZA. nie pozwala się identyfikować z jebanymi kretynami jakich większość kroczy po ulicy. CHUJU _____________________
Biedak liznal troche zycia studenckiego i dla niego to "szczyt hardkoru" tarzac sie w gownie/spermie i innym scierwie wsrod rownie skurwionej gawiedzi raczac sie tak plebejskimi substancjami jak alkohol.
Dorosnij, nie zachowuj sie jak gimbus, takie filmiki to pokazuj Jasiom_Hejt_Mi i innym, bo tutaj nie zaznasz aprobaty ani nie zaskoczysz niczym nowym.
All times are GMT - 4 Hours 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Next
Page 1 of 7
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum