śmieci _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax.
ty pizdo jak ja cie nie lubie _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
No w sumie nie wydaje mi sie, ze gdybym byl gruby to mialbym tak nieregularny brzuch, zobacz jak sie rozni lewa strona zdjecia od prawej ; D Aczkolwiek smiesznie wyszlo
No w sumie nie wydaje mi sie, ze gdybym byl gruby to mialbym tak nieregularny brzuch, zobacz jak sie rozni lewa strona zdjecia od prawej ; D Aczkolwiek smiesznie wyszlo
tłumacz sie tłumacz
dobrze ze zakryles ryj
super kurtka/sweter/bluza GRUBA kurwo
Tlumaczyc sie nie bede. Mam ta swiadomosc, ze chocbym był szkaradą to przewyższam Cie intelektualnie i to ja ostatecznie bede sie smial.
tłumacz sie tłumacz
dobrze ze zakryles ryj
super kurtka/sweter/bluza GRUBA kurwo
Tlumaczyc sie nie bede. Mam ta swiadomosc, ze chocbym był szkaradą to przewyższam Cie intelektualnie i to ja ostatecznie bede sie smial.
sie smial, bo co ? zalatwisz mi bana ? :DDDD
hahaahahah jak to Twoj zyciowy cel, to gratuluje...
sam widzisz ze jak nie ma mnie, spiocha czy guru to wieje nuda... wiec skurwiaj łomie.
Last edited by Monia89 on 14 Dec 2010 06:27 pm; edited 1 time in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum