|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#1 Posted: 06 Nov 2010 01:49 pm Post subject: STARE ZDJECIE JAK JARALEM |
|
|
TAK, TO JA _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Stanislaw
Group: Members Joined: 08 May 2010 Posts: 1137 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#2 Posted: 06 Nov 2010 01:50 pm Post subject: |
|
|
| Ale masz dziewczęcą szyję. |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 2327 Gold: 1.75 Clan: Piękni i Bogaci
|
#3 Posted: 06 Nov 2010 01:52 pm Post subject: |
|
|
no kurwa;D
szkoda ze nie zapostowales tego tydzien wczesniej bo akurat nie mialem pomyslu na halloweenowe przebranie |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 06 Nov 2010 01:54 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | no kurwa;D
szkoda ze nie zapostowales tego tydzien wczesniej bo akurat nie mialem pomyslu na halloweenowe przebranie |
to jest vioce changer, ziomek kupil w smyku za 159zl, jak gadasz to ci zmienia glos na glos optimusa
a co do halloween to zycze smierci polakom, ktorzy sie w to bawia
nienawidze jebanego gowna, _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#5 Posted: 06 Nov 2010 01:54 pm Post subject: |
|
|
muj ksionze |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#6 Posted: 06 Nov 2010 01:55 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | muj ksionze |
|
 |
Mysz15
|
#7 Posted: 06 Nov 2010 01:56 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: |
to jest vioce changer, ziomek kupil w smyku za 159zl, jak gadasz to ci zmienia glos na glos optimusa
nienawidze jebanego gowna, |
no kurwa ziomus twoje codzienne fity wygladaja jak przebrania na halołin a tu taka hipokryzja... |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#8 Posted: 06 Nov 2010 01:57 pm Post subject: |
|
|
| Mysz15 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
nienawidze jebanego gowna, |
no kurwa ziomus twoje codzienne fity wygladaja jak przebrania na halołin a tu taka hipokryzja... |
moje codzienne fity sa warte 1000-1800zl
umieraj nedzarzu
poza tym zdychaj smieciu jak nie wiesz co to streetwear
Last edited by RozpalonyMareczeg on 06 Nov 2010 01:57 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#9 Posted: 06 Nov 2010 02:00 pm Post subject: |
|
|
umieraj nedzarzu
poza tym zdychaj smieciu jak nie wiesz co to streetwear |
mnie nie obchodzi co ile kosztuje ALE JAK WYGLADA!
te wielkie marki żeruja na podobnych tobie plebanach wypuszczajac na rynek brzydka szmate
z wielkim logiem ich firmy i kasuja za to 300, podczas gdy ja ide do stylowego sklepu
i mam elegancka, pol luzacka, bardzo stylowa rzecz za 100-150, ktora je na sniadanie om nom nom tą szmatę za 300
ty ,was ez
btw. dla mnie ten streetwear to bezdomnywear, w chuuj żuli podobnie sie ubiera
Last edited by Mysz15 on 06 Nov 2010 02:00 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#10 Posted: 06 Nov 2010 02:02 pm Post subject: |
|
|
umieraj nedzarzu
poza tym zdychaj smieciu jak nie wiesz co to streetwear |
mnie nie obchodzi co ile kosztuje ALE JAK WYGLADA!
te wielkie marki żeruja na podobnych tobie plebanach wypuszczajac na rynek brzydka szmate
z wielkim logiem ich firmy i kasuja za to 300, podczas gdy ja ide do stylowego sklepu
i mam elegancka, pol luzacka, bardzo stylowa rzecz za 100-150, ktora je na sniadanie om nom nom tą szmatę za 300
ty ,was ez
btw. dla mnie ten streetwear to bezdomnywear, w chuuj żuli podobnie sie ubiera |
nosze proste rzeczy utrzymane w jednym klimacie deskorolka, streetwear i te sprawy.
podaj mi chociaz nazwe takich wspanialych sklepow gdzie kupujesz ELEGANCKIE POL LUZACKIE rzeczy :DDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#11 Posted: 06 Nov 2010 02:04 pm Post subject: |
|
|
nosze proste rzeczy utrzymane w jednym klimacie deskorolka, streetwear i te sprawy.
podaj mi chociaz nazwe takich wspanialych sklepow gdzie kupujesz ELEGANCKIE POL LUZACKIE rzeczy :DDDD |
juz kiedys podawalem, nie chce mi sie powtarzac.
I przynajmniej mam swoj styl a nie kupuje wszystko z jednej półki jak jakis pozer.
Sa ciuchy w twoim klimacie ktore mozna uznac za fajne ale ty masz kiepski gust i dobierasz
takie w ktorych wygladasz jak bezdomny.
Dam glowe ze jak usiadziesz na lawce to ludzie zatrzymuja sie zeby poczestowac cie chlebem albo rzucic ci drobne... |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#12 Posted: 06 Nov 2010 02:08 pm Post subject: |
|
|
podaj mi chociaz nazwe takich wspanialych sklepow gdzie kupujesz ELEGANCKIE POL LUZACKIE rzeczy :DDDD |
I przynajmniej mam swoj styl a nie kupuje wszystko z jednej półki jak jakis pozer.
Sa ciuchy w twoim klimacie ktore mozna uznac za fajne ale ty masz kiepski gust i dobierasz
Dam glowe ze jak usiadziesz na lawce to ludzie zatrzymuja sie zeby poczestowac cie chlebem albo rzucic ci drobne... |
az sie nie chce tych wypocin czytac :DDD
nie masz zielonego pojecia o czym mowisz elegancki pol luzaku, zreszta, nie bede z takim polmozgiem gadal bo nie jestem w stanie prowadzic dyskusji jak nawet nie jestes w stanie pokazac 1 rzeczy, ktora ci sie podoba.
a o ciuchach w moim klimacie nie masz zielonego pojecia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#13 Posted: 06 Nov 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
Dam glowe ze jak usiadziesz na lawce to ludzie zatrzymuja sie zeby poczestowac cie chlebem albo rzucic ci drobne... | dawaj fity z tej pralki wtedy pogadamy
mareg nie dyskutuj z nim on jest o mnie ZAZDROSNY
MAREG  |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#14 Posted: 06 Nov 2010 02:11 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Mysz15 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
Dam glowe ze jak usiadziesz na lawce to ludzie zatrzymuja sie zeby poczestowac cie chlebem albo rzucic ci drobne... | dawaj fity z tej pralki wtedy pogadamy
mareg nie dyskutuj z nim on jest o mnie ZAZDROSNY
MAREG  |
|
 |
Mysz15
|
#15 Posted: 06 Nov 2010 02:14 pm Post subject: |
|
|
nie masz zielonego pojecia o czym mowisz elegancki pol luzaku, zreszta, nie bede z takim polmozgiem gadal bo nie jestem w stanie prowadzic dyskusji jak nawet nie jestes w stanie pokazac 1 rzeczy, ktora ci sie podoba.
a o ciuchach w moim klimacie nie masz zielonego pojecia. |
OOOOO TAK ZWYCIESTWO!!!! PLEBAN ODDAŁ BROŃ ZALATWIONY KILKOMA CELNYMI STRZAŁAMI MYSZY15!!!! 1:0 dla mnie biedaku;)
to trzeba miec pojecia na temat jakiegos rodzaju ubran zeby stwierdzic czy fajnie wygladaja czy nie?;D
Posluchaja sie krakowski mlocie^^ W przeciwienstwie do ciebie mam zajebiste wyczucie piekna, i
wystarczy mi 1 rzut oka na czyis fit zebyy okreslic czy ten ktos ma gust czy jest poprostu jest młotem ktory łyknie wszystko co pokazą w tv;) Ubieram sie zajebiscie, i wiem to od setek kobiet o dobrym guscie, a nie od forumowyc gimbusów ktore z domu nie wychodzą, a jak juz wychodza to w dresach^^ Daj spokoj z ta nierowna walką bo zadna kobieta na ciebie nie spojrzy w takim ficie, a jesli juz to z politowania nad grubościa twojego portfela^^ |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#16 Posted: 06 Nov 2010 02:15 pm Post subject: |
|
|
a o ciuchach w moim klimacie nie masz zielonego pojecia. |
OOOOO TAK ZWYCIESTWO!!!! PLEBAN ODDAŁ BROŃ ZALATWIONY KILKOMA CELNYMI STRZAŁAMI MYSZY15!!!! 1:0 dla mnie biedaku;)
to trzeba miec pojecia na temat jakiegos rodzaju ubran zeby stwierdzic czy fajnie wygladaja czy nie?;D
Posluchaja sie krakowski mlocie^^ W przeciwienstwie do ciebie mam zajebiste wyczucie piekna, i
wystarczy mi 1 rzut oka na czyis fit zebyy okreslic czy ten ktos ma gust czy jest poprostu jest młotem ktory łyknie wszystko co pokazą w tv;) Ubieram sie zajebiscie, i wiem to od setek kobiet o dobrym guscie, a nie od forumowyc gimbusów ktore z domu nie wychodzą, a jak juz wychodza to w dresach^^ Daj spokoj z ta nierowna walką bo zadna kobieta na ciebie nie spojrzy w takim ficie, a jesli juz to z politowania nad grubościa twojego portfela^^ |
tak, tak, tak :DDDDDDDDDDD
poplacz sobie jeszcze. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#17 Posted: 06 Nov 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
poplacz sobie jeszcze. |
out of arguments
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#18 Posted: 06 Nov 2010 02:18 pm Post subject: |
|
|
poplacz sobie jeszcze. |
out of arguments
 |
jak moge wytoczyc jakies argumenty przeciwko tobie skoro ty wiele pierdolisz a nic nie pokazesz nawet?
jestes dla mnie taki losowy, ze slowa poza tym, ze jestes debilem o tobie powiedziec nie potrafie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mysz15
|
#19 Posted: 06 Nov 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
jak moge wytoczyc jakies argumenty przeciwko tobie skoro ty wiele pierdolisz a nic nie pokazesz nawet?
jestes dla mnie taki losowy, ze slowa poza tym, ze jestes debilem o tobie powiedziec nie potrafie. |
no ja o tobie wiecej niz to, ze masz dziury od nosa wieksze niz wulkan ktory unicestwił pompeje, tez nie moge;) |
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 06 Nov 2010 02:28 pm Post subject: |
|
|
| mysz jestes pokurwiony..... |
|
| Back to top |
|
 |
|