|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 18 Oct 2010 10:03 am Post subject: i niech mi ktorys kurwa powie |
|
|
| zszedlem na dol i katem oka obejrzalem 5 minut tego guwna rozmow w tloku na tvnie ja pierdole jak patrze na tych ludzi co tam sa to kurwa az wstydze sie byc polakiem ja jebie |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#2 Posted: 18 Oct 2010 11:15 am Post subject: |
|
|
| Takie rzycie ziomeg. Bedzie tylko gorzej bo spoleczenstwo robi sie nam nadwyraz spierdolone. |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#3 Posted: 18 Oct 2010 11:17 am Post subject: |
|
|
| CHUJ W TO WBIJAM POST |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#4 Posted: 18 Oct 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
| skaczoncy_skokobryk wrote: | | CHUJ W TO WBIJAM POST |
Nie przejmujesz sie ich spierdoleniem?  |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#5 Posted: 18 Oct 2010 11:24 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Takie rzycie ziomeg. Bedzie tylko gorzej bo spoleczenstwo robi sie nam nadwyraz spierdolone. |
niestety ale tru stori  |
|
| Back to top |
|
 |
DrumAndBase
 Group: Members Joined: 01 Sep 2010 Posts: 730 Gold: 0.50 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#6 Posted: 18 Oct 2010 11:32 am Post subject: |
|
|
Ludzi jara emocjonalny ekshibicjonizm w tv _____________________ Bo najlepsze w kochaniu zwłok jest to, że nie marudzą... |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#7 Posted: 18 Oct 2010 11:36 am Post subject: |
|
|
| Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
|
| Back to top |
|
 |
DrumAndBase
 Group: Members Joined: 01 Sep 2010 Posts: 730 Gold: 0.50 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#8 Posted: 18 Oct 2010 11:39 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
Jakby moje dziecko zostało kiedyś emo, to wyrzuciłbym je z domu |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#9 Posted: 18 Oct 2010 11:40 am Post subject: |
|
|
| DrumAndBase wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
Jakby moje dziecko zostało kiedyś emo, to wyrzuciłbym je z domu |
Tru, moje nie bedzie nalezalo do zadnej chorej subkultury, niech bedzie indywidualista jak ja. |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#10 Posted: 18 Oct 2010 11:42 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
mi sie wydaje ze takie ludzkie dziwactwa wsrod nastolatkow to wina rodzicow i nie przywiazywania zbytniej uwagi w jakim kierunku dziecko sie rozwija, wygladanie unikalnie raczej prawdziwej slawy nie przynosi, badz tylko jednostkom ala lady gaga czy marilyn manson czy jak to sie pisze a taki luntek pseudo gwiazda - pedal |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#11 Posted: 18 Oct 2010 11:48 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
mi sie wydaje ze takie ludzkie dziwactwa wsrod nastolatkow to wina rodzicow i nie przywiazywania zbytniej uwagi w jakim kierunku dziecko sie rozwija, wygladanie unikalnie raczej prawdziwej slawy nie przynosi, badz tylko jednostkom ala lady gaga czy marilyn manson czy jak to sie pisze a taki luntek pseudo gwiazda - pedal |
Dlatego trzeba ingerowac od malego i naprowadzac. Tlumaczyc wszystko. MUZYKA I POGLADY musza byc wpajane bo to jako pierwsze demoralizuje. |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR
Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 637 Gold: 0.10

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#12 Posted: 18 Oct 2010 11:48 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
no to juz jest przesada to dzieje sie na calym swiecie, nie trzeba nawet daleko szukac
przyklad: mareq |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#13 Posted: 18 Oct 2010 11:53 am Post subject: |
|
|
| mcMOCAR wrote: | | cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
no to juz jest przesada to dzieje sie na calym swiecie, nie trzeba nawet daleko szukac
Wiesz, ze za ~10 lat bedziesz jak ten Luntek bo wszyscy stana sie Margami? |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#14 Posted: 18 Oct 2010 11:58 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
Dlatego trzeba ingerowac od malego i naprowadzac. Tlumaczyc wszystko. MUZYKA I POGLADY musza byc wpajane bo to jako pierwsze demoralizuje. |
tru pasowaloby tez zeby dzieciak nie wpierdolal sie w dzieci internetu bo te tez demoralizuja w chuj, no i kontrolowac internet rowniez trzeba bo czesto jest tak ze jak cos pisze w internecie to dzieci bez mozgu mysla ze tak jest na pewno |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#15 Posted: 18 Oct 2010 11:59 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Kolba wrote: | | cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
tru pasowaloby tez zeby dzieciak nie wpierdolal sie w dzieci internetu bo te tez demoralizuja w chuj, no i kontrolowac internet rowniez trzeba bo czesto jest tak ze jak cos pisze w internecie to dzieci bez mozgu mysla ze tak jest na pewno |
O to to...kontrola neta musi byc, duzo chujowych pogladow stad pochodzi. |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR
Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 637 Gold: 0.10

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#16 Posted: 18 Oct 2010 11:59 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | mcMOCAR wrote: | | cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
juz sie tak czuje, wiekszosc kretynow skandujacych JP i masa debili z rozowymi koszulkami
Od skrajnosci do skrajnosci.
Slyszalem nawet, ze Kolba jest frajerem osiedlowym  |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#17 Posted: 18 Oct 2010 12:01 pm Post subject: |
|
|
| mcMOCAR wrote: | | Kolba wrote: | | mcMOCAR wrote: | | cez wrote: | | Kolba wrote: | | Ludzie uwielbiaja smiac sie z cudzych dziwactw, czesto niejeden ktory zwija sie ze smiechu widzac Luntka nie zdaje sobie sprawy, ze jego syn jest emo albo innym gownem. |
juz sie tak czuje, wiekszosc kretynow skandujacych JP i masa debili z rozowymi koszulkami
Od skrajnosci do skrajnosci.
Slyszalem nawet, ze Kolba jest frajerem osiedlowym  |
Fakt, mi tez ciezko sie odnalezc wsrod tego gowna. Tak samo ciezko znalezc sobie NORMALNA dziewczyne.
Oczywiscie, spierdalam pisac donosy |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#18 Posted: 18 Oct 2010 12:02 pm Post subject: |
|
|
obejrzyj sobie jerrego springera _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#19 Posted: 18 Oct 2010 12:04 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | obejrzyj sobie jerrego springera |
toc to fake. Jeden z moich ulubionych artystow udawal tam bisexualiste, ktory pieprzyl sie z obiema kolezankami z pokoju i jakims facetem ktory swoja droga rzekomo ruchal mu dziewczyne ; DDD
No ale przyznal po latach, ze to byl fejk. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#20 Posted: 18 Oct 2010 12:10 pm Post subject: |
|
|