|
| Author |
Message |
nie_mam_nug
Group: Members Joined: 15 Aug 2010 Posts: 442 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#1 Posted: 09 Oct 2010 09:16 am Post subject: pytanie do moniki |
|
|
pytanie do moniki
zawsze zastanawiala mnie pewna rzecz
jak trafilas na d2jsp? _____________________
| Nens wrote: | | I MAMA MUWI MU IDZ DO RACZKI DO STAREGO OBOZU OBOK KUCHARZA SNAFA ON CIE NAUCZY JAK OTWIERAC ZAMKI A MAREG MUWI ZE NIE ZE SAM CHCE I POLAMAL WSZYSTKIE WYTRYCHY I INFRY POSZLY SIE JEBAC HEHE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#2 Posted: 09 Oct 2010 09:18 am Post subject: |
|
|
wczoraj mialem sie o to zapytac ruwnierz
a tak ogolnie to zjabelabym ci cepa w pysk _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#3 Posted: 09 Oct 2010 09:23 am Post subject: Re: pytanie do moniki |
|
|
| nie_mam_nug wrote: | pytanie do moniki
zawsze zastanawiala mnie pewna rzecz
jak trafilas na d2jsp? |
Moj byly szanowny kolega z rl KORDEK siedzac na d2 wpierdolil moja fotke, na tamte oto forum, potem wyszerlokowali moje nk, albo on sam ja podal, nie mialam zablokowanych komci dla nieznajomkow wiec z fake kont zrobili mi spam na stronie glownej najebali 200 stron jakiegos scierwa, a pod fociami komci od chuja i ciut ciut... zrobili to w nocy w ciagu 3 godzin gdy spalam... usunac sie calosci ofc nie udalo, wiec potem z czasem usunelam nk i zalozylam na nowo oczywiscie z zabezpieczeniami ktorych wymagala...
Potem dostalam wiadomosci prv od spiocha z jego rl konta, on jako jedyny nie uzywal fake konta... Jakies tam pierdolenie, potem przewprosiny ze w tym uczestniczyl podal mi link do forum w ktorym dodali moja fote i tam do niej fapowali no i sie zalogowalam moc zlozyc wyjasnienia..
z kordkiek po czasie pokłociłam sie o internet i o rl tez, bo dostal keidys kosza, ale nie mogl sie z tym pogodzic i zawsze cos tam wynyslal na swoja obrone... no ale stare czasy... tak oto sie znalazlam i nie odeszlam... robilam przerwy ale wracalam
userzy dokladali wszelkich staran bym wypierdolila;D ale sie nie udalo, nawet wtedy jak wjechali na moj rl z tym przerobionym zdjeciem "niby sperma na twarzy" fakt plakalam realnymi lzami ale Ci co mnie znali wiedzieli, ze fake, a reszta to mi powiewali;d tylko ze jak kogos nowego poznawalam zawsze na mnie dziko patrzyl, po czasie pytal o fotke ;D i dostawal wyjasnienia ze to Photoshop
dziekuje i przepraszam za bledy, bo takowe na pewno sie pojawily...
Prosze pekina i innych o ich wyboldowanie jesli to mozliwe
pozdrawiam.
Last edited by Monia89 on 09 Oct 2010 09:26 am; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#4 Posted: 09 Oct 2010 09:29 am Post subject: |
|
|
| bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D |
|
| Back to top |
|
 |
nie_mam_nug
Group: Members Joined: 15 Aug 2010 Posts: 442 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#5 Posted: 09 Oct 2010 09:30 am Post subject: |
|
|
dzieki za info _____________________
| Nens wrote: | | I MAMA MUWI MU IDZ DO RACZKI DO STAREGO OBOZU OBOK KUCHARZA SNAFA ON CIE NAUCZY JAK OTWIERAC ZAMKI A MAREG MUWI ZE NIE ZE SAM CHCE I POLAMAL WSZYSTKIE WYTRYCHY I INFRY POSZLY SIE JEBAC HEHE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#6 Posted: 09 Oct 2010 09:42 am Post subject: |
|
|
KLAWA HISTORIA _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
|
|
| Back to top |
|
 |
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 09 Oct 2010 09:43 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
na skype znim tylko gadalam byly screeny z kamerki zn z jej widoku:P |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#8 Posted: 09 Oct 2010 09:44 am Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
no czerwona bluzke chyba mialas na tych ss
sam z toba z 2 razy gadalem @ skype chyba ;p
Last edited by Studnia06 on 09 Oct 2010 09:44 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#9 Posted: 09 Oct 2010 09:54 am Post subject: |
|
|
| Super info.... |
|
| Back to top |
|
 |

|
#10 Posted: 09 Oct 2010 09:54 am Post subject: |
|
|
| Studnia06 wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
sam z toba z 2 razy gadalem @ skype chyba ;p | ale bez kamery
ja z tasiorkiem w chuj czasu gadalam i z kims jeszcze chyba z redelem ;P temu to pomagalam z pannami haha ale nie ujawnie szczegółów...
co do tasiorka... przez ten okres co gadalismy na skype byl mily na forum a potem sie wkurwil bo nie zawsze mialam czas pogadac i zaczal mi znowu jechac i tak sie skonczyly nasze pogawedki  |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#11 Posted: 09 Oct 2010 03:53 pm Post subject: |
|
|
| postuje w tym legendarnym temacie |
|
| Back to top |
|
 |
BrushedWorld
 Group: Members Joined: 19 Jun 2010 Posts: 1767 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#12 Posted: 09 Oct 2010 04:00 pm Post subject: |
|
|
epicki temat _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#13 Posted: 09 Oct 2010 04:09 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
ja z tasiorkiem w chuj czasu gadalam i z kims jeszcze chyba z redelem ;P temu to pomagalam z pannami haha ale nie ujawnie szczegółów...
co do tasiorka... przez ten okres co gadalismy na skype byl mily na forum a potem sie wkurwil bo nie zawsze mialam czas pogadac i zaczal mi znowu jechac i tak sie skonczyly nasze pogawedki  |
tasi startował do KAŻDEJ dziewczyny która była na forum, kiedykolwiek spotkał się z odrzuceniem zaczynał panny hejtować (szadzia, monia, lejdi)
z lejdi nawet chodził, ale jak po hustawce nastrojów ją rzucił a potem chciał do niej wrócić to ona już nie chciała to zaczął ją hejtować, eZ
tasi to pizda jakich mało _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#14 Posted: 09 Oct 2010 04:10 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
tasi startował do KAŻDEJ dziewczyny która była na forum, kiedykolwiek spotkał się z odrzuceniem zaczynał panny hejtować (szadzia, monia, lejdi)
z lejdi nawet chodził, ale jak po hustawce nastrojów ją rzucił a potem chciał do niej wrócić to ona już nie chciała to zaczął ją hejtować, eZ
tasi to pizda jakich mało |
łatwa historia kolego _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#15 Posted: 09 Oct 2010 04:14 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | Monia89 wrote: | | Studnia06 wrote: | | bajerowała z kordkiem i ją tu sciagnął, byly jakies fotki z video chatu nawet : D | jak przyszlam na forum bylo juz koniec ;D haha
tasi to pizda jakich mało |
chodzil czy e-chodzil ? to ogromna roznica...
mnie nie podrywal... my po prostu gadalismy na skype czasem po kilka godzin nawet... ale nie zawsze mialam czas, albo mnie nie bylo a skype byl wlaczony... i myslal, ze colowo nie odieram.. no coz chcial to sie obrazil...
szadzie jechal od kiedy pamietam, a za kadencji lejdi nie bylo mnie tu prawie wcale.. ;/ wiec nie wiem jaka sie z nia historia wiaze
z tego co wiem to jechal tez shani tej to i ja nie lubilam...  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#16 Posted: 09 Oct 2010 04:18 pm Post subject: |
|
|
chodził z nią irl, znam wiele historii z nimi związanych ale nie chce mi się pisać, zresztą nie musicie o tym wiedzieć  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#17 Posted: 09 Oct 2010 04:19 pm Post subject: |
|
|
AZ MNIE MDLI KURWA KURWY _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#18 Posted: 09 Oct 2010 04:20 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | chodził z nią irl, znam wiele historii z nimi związanych ale nie chce mi się pisać, zresztą nie musicie o tym wiedzieć  |
o mojego quota masz
hahaha ajapierdole ;D
nie znam jej i nie wiem co sie dzialo, to sie nie wypowiem :DDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by Monia89 on 09 Oct 2010 04:20 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality

|
#19 Posted: 09 Oct 2010 04:21 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | rotto wrote: | chodził z nią irl, znam wiele historii z nimi związanych ale nie chce mi się pisać, zresztą nie musicie o tym wiedzieć  |
o mojego quota masz
hahaha ajapierdole ;D
nie znam jej i nie wiem co sie dzialo, to sie nie wypowiem :DDDDDDDDDDDDDDD | po chuj te litery 'D' po dwukropku?
zdechnij prosze _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#20 Posted: 09 Oct 2010 04:22 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | Monia89 wrote: | | rotto wrote: | chodził z nią irl, znam wiele historii z nimi związanych ale nie chce mi się pisać, zresztą nie musicie o tym wiedzieć  |
o mojego quota masz
hahaha ajapierdole ;D
nie znam jej i nie wiem co sie dzialo, to sie nie wypowiem :DDDDDDDDDDDDDDD | po chuj te litery 'D' po dwukropku?
zdechnij prosze | minki, emotoikona, ucieszona buzka - :DDDDDDDDDDDDDDDDDD - szeroko ucieszona buzka 
Last edited by Monia89 on 09 Oct 2010 04:22 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|