Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

ZAZDROSZCZE MARGOWI JEGO ZYCIA
1, 2, 3, 4, 5  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 01 Oct 2010 06:24 pm    Post subject: ZAZDROSZCZE MARGOWI JEGO ZYCIA Reply with quote

ZE MA BOGATA MATKE
Nie mam bogatej matki
ZE MA E-DZIEWCZYNE
nie mam dziewczyny
ZE MA BOJNE WLOSY
ja bede lysy sad
ZE MA 25 PAR BUTOW
ja mam tylko 4
ZE MA E-KOLEGOW
Ja ich nie mam nikt mnie nie lubi sad
ZE JEST BOGATY
Nom jestem biedny, w stosunku do tego co jego stara zarabia
MA BOGATE SNIADANIA
Nom nie stac mnie na bulke z maslem, wole swoje mleko z platkami, rodzynkami i orzechami, bo sam je nazrywam
NOWYCH CIUCHOW
No chodze w swoich po pare lat, bo mnie nie stac na nowe, poniewaz nie zarabiam tyle co jego matka sad
OPLACONYCH STUDIOW
Nom jestem na panstwowce, bo mnie nie stac by oplacic studia na uczelni wyzszej rofl, i tak musze sie utrzymac sam w akademiku
ORGAZMOW SLUCHAJAC MUZYKI
tak chyba jestem zbyt malo sentymentalny by odczuwac to co on
DESKI DO JAZDY
mam tylko deske klozetowa do srania sad

A Ty czego zazdroscisz MARGOWI ?

Michald13
Martynka <3

Group: Members
Donor:
Gold: 1.90
Clan: chillout

yi.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 01 Oct 2010 06:28 pm    Post subject: Reply with quote

ZAZDROSZCZĘ MU ŻE JEST TAKI ZAJEBISTY. MIESZKA W FAJNEJ DZIELNICY, MA BOGATYCH STARYCH, KTÓRZY BĘDĄ UTRZYMYWAĆ GO, AŻ PADNĄ, BĘDZIE MIAŁ WYKSZTAŁCENIE. ŻYĆ NIE UMIERAĆ
Back to top
View user's profile Send private message
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#3 Posted: 01 Oct 2010 06:32 pm    Post subject: Reply with quote

ZAZDROSZCZE JEGO DWOCH FAKULTETOW TO CO Z TEGO, ZE 7 LAT SPEDZI NA UCZELNI NIE ROBIAC NIC, BO MU MATKA WSZYSTKO OPLACI. WAZNE ZE BEDZIE MIAL PODWOJNEGO MAGISTRA KURWY JEBANE BEDZIE NAJLEPSZY, WSZEDZIE DOSTANIE PRACE BEZ DOSWIADCZENIA, A JAK NIE TO MU MATKA ZALATWI
Pekin
♂ + ♀ = ♥

Gold: 145.00

uk.gif

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 01 Oct 2010 06:34 pm    Post subject: Reply with quote

ale przezywanie + płacz w jednym o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

[quote=
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#5 Posted: 01 Oct 2010 06:35 pm    Post subject: Reply with quote

WSZYSTKO CO POWIEM TO DLA CIEBIE PLACZ, JA PLACZE ZE MAREG NIE CHCE BYC MOIM KUMPLEM BO JESTEM ZBYT BIEDNY

btw kurwo jebana od kiedy ironia = placz ?

RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 01 Oct 2010 06:36 pm    Post subject: Reply with quote

ja pierdole ;DDDDDDDDDDDDDDDD ty histeryku
opusc lepiej to forum bo jeszcze sie nabawisz jakiejs depresji

Back to top
Fatality

Donor:
Gold: 3.30
Clan: Retardacja

pl.gif

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 01 Oct 2010 06:36 pm    Post subject: Reply with quote

Pekin wrote:
ale przezywanie + płacz w jednym o kurwa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nawet nie czytalem, ale czuje ze to jakas zacna wypowiedz briggrinD

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#8 Posted: 01 Oct 2010 06:38 pm    Post subject: Reply with quote

ja pierdole Mareg i pekin sami siebie nakrecaja jacy to sa idioci to pozal sie boze, wypierdalac kurwa zaczerpnac troche swiezego powietrza, bo Wam sie mozg lasuje, MAREG OD DZISIAJ BEDZIESZ BRONIL GMOCHA ?
Fatality

Donor:

pl.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 01 Oct 2010 06:40 pm    Post subject: Reply with quote

zaloz jeszcze 3 tematy z plynacymi lzami, na pewno przeczytam

Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
RozpalonyMareczeg

us.gif

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 01 Oct 2010 06:40 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
ja pierdole Mareg i pekin sami siebie nakrecaja jacy to sa idioci to pozal sie boze, wypierdalac kurwa zaczerpnac troche swiezego powietrza, bo Wam sie mozg lasuje, MAREG OD DZISIAJ BEDZIESZ BRONIL GMOCHA ?

ty kurwa idioto, zrozum to, mamy ciebie w dupie, olewam twoje zycie nedzarza, nie robie jakiejs e-psychoanalizy twojej osoby. MAM NA CIEBIE WYJEBANE

REASUMUJAC:
CRY ME A RIVER, BUILD A BRIDGE AND GET OVER IT

Back to top
Pekin
♂ + ♀ = ♥

Gold: 145.00

uk.gif

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 01 Oct 2010 06:41 pm    Post subject: Reply with quote

jestes zbyt tępy skurwielu, pokazujesz typowe zachowania dla zakompleksionego nastolatka z przecietno - biednej rodziny, któremu rodzice nie okazywali zbyt dużo uwagi za młodu, możliwe ze skupiali się na bardziej udanym bracie/siostrze w których dostrzegli jakies mozliwosci i przez to ma kompleks usilnej samodzielnosci i złudną świadomosc ze jest bardziej doswiadczony niz inni przez zycie. owszem, zycie cie bardziej wyruchało w dupe. mieszkasz zapewne na zadupiu obok stolicy i nie mozesz pogodzic sie z tym jak inni potrafia zyc w takim miescie, szukasz ich wad podswiadomie wytykajac im swoje słabości.
kiedy udało ci się wyrwać z biednego domu ze srednio opiekunczymi rodzicami, ktorzy mieli cie w pizdzie poza robieniem awantur i wytykania ze jestes gownem podniecasz sie zyciem w malym smierdzacym pokoju akademickim - myslisz ze chwyciles boga za nogi a tak naprawde dalej bedziesz ruchany w dupe przez cale zycie tak jak ruchany byles dotychczas.

[quote=
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#12 Posted: 01 Oct 2010 06:42 pm    Post subject: Reply with quote

btw Mareg robi od dawna same uniki, dopierdalamy sie do niego i on nie ma jak sie bronic to sie smieje z samego siebie, a w srodku pewnie placze, ze jest jebana pizda hita i bez matki kurwo sobie nie poradzisz. Bedziesz w sklepie sprzatal smieci z tymi fakultetam,i jesli Twojej matki nie wyrzuca na zbity pysk z roboty jak przyjdzie znowu kryzys, bo Polska bankrutuje kurwo jebana
RozpalonyMareczeg

us.gif

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 01 Oct 2010 06:43 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
btw Mareg robi od dawna same uniki, dopierdalamy sie do niego i on nie ma jak sie bronic to sie smieje z samego siebie, a w srodku pewnie placze, ze jest jebana pizda hita i bez matki kurwo sobie nie poradzisz. Bedziesz w sklepie sprzatal smieci z tymi fakultetam,i jesli Twojej matki nie wyrzuca na zbity pysk z roboty jak przyjdzie znowu kryzys, bo Polska bankrutuje kurwo jebana

;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

e: zastanawia mnie najbardziej to, jak mozna byc tak niedokurwionym, zeby wszystko co pisze brac na serio i tak przezywac internet

Last edited by RozpalonyMareczeg on 01 Oct 2010 06:44 pm; edited 1 time in total

Back to top
Fatality

Donor:

pl.gif

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 01 Oct 2010 06:44 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
HAHAHA KURAW NIE MOGE ; DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ne)V(eR wrote:

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
l1pka

Gold: Locked
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 01 Oct 2010 06:46 pm    Post subject: Reply with quote

o typ

us.gif

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 01 Oct 2010 06:48 pm    Post subject: Reply with quote

ide spac. never, jebany nedzarzu, napisz tu jeszcze z 5 postow o tym jak musisz walczyc o przezycie po opuszczeniu twojej rodziny biedakow a jak tu zajrze jutro to obiecuje, ze nie przeczytam.

Last edited by RozpalonyMareczeg on 01 Oct 2010 06:48 pm; edited 1 time in total

Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#17 Posted: 01 Oct 2010 06:50 pm    Post subject: Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:
Ne)V(eR wrote:

ty kurwa idioto, zrozum to, mamy ciebie w dupie, olewam twoje zycie nedzarza, nie robie jakiejs e-psychoanalizy twojej osoby. MAM NA CIEBIE WYJEBANE

REASUMUJAC:
CRY ME A RIVER, BUILD A BRIDGE AND GET OVER IT

hah nie mozesz spojrzec prawdziwe w oczy, bo boli co kurwo nieudaczniku jebany ?

Pekin wrote:
jestes zbyt tępy skurwielu, pokazujesz typowe zachowania dla zakompleksionego nastolatka z przecietno - biednej rodziny, któremu rodzice nie okazywali zbyt dużo uwagi za młodu, możliwe ze skupiali się na bardziej udanym bracie/siostrze w których dostrzegli jakies mozliwosci i przez to ma kompleks usilnej samodzielnosci i złudną świadomosc ze jest bardziej doswiadczony niz inni przez zycie. owszem, zycie cie bardziej wyruchało w dupe. mieszkasz zapewne na zadupiu obok stolicy i nie mozesz pogodzic sie z tym jak inni potrafia zyc w takim miescie, szukasz ich wad podswiadomie wytykajac im swoje słabości.
kiedy udało ci się wyrwać z biednego domu ze srednio opiekunczymi rodzicami, ktorzy mieli cie w pizdzie poza robieniem awantur i wytykania ze jestes gownem podniecasz sie zyciem w malym smierdzacym pokoju akademickim - myslisz ze chwyciles boga za nogi a tak naprawde dalej bedziesz ruchany w dupe przez cale zycie tak jak ruchany byles dotychczas.

Kolejna pizda, ktora pierdoly kocopoly, zacznij prace, zacznij studiowac i sam zarabiac na siebie kurwo to pogadamy. Skad Ty mozesz wiedziec jak zyje sie w Warszawie, kiedy ja wiecej czasu spedzilem w Wawie, niz Ty poza domem ? Dla Was sie licza rzeczy materialne, dla mnie przezycia i wspomnienia, tak latwego gowna dawno nie widzialem mozecie juz skurwiac bawiac swoim materialnym gownem. Znam ludzi, ktorzy od dziecka mieszkali w Warszawie i ja mialem lepiej niz oni, wiec morda smieciu, bo gowno wiesz o zyciu. Wszystko poki co zawdzieczacie rodzicom, dopoki tego nie zrozumiecie, mozecie mi naskoczyc smieje sie Wam w twarz kurwy jebane nic nie potrafie gowno wiecie o zyciu, dalej zachowujecie sie jak dzieciaki bawiace sie zabawkami.

Znowu kolejna prawda ciezka dla Was by przyjac do wiadomosci, zapewne znowu mareg zrobi unik, a Pekin sie bedzie bronil jakims pojazdem po "mojej" biedzie :DDDDDDD Slyszales, o czyms takim jak "Kat maly, ciasny ale wlasny ?" Jak tego nie rozumiesz to spierdalaj, bo nadal nie dorosles do zycia.

l1pka

Gold: Locked
Clan: Wypierdalaj

pl.gif

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 01 Oct 2010 06:50 pm    Post subject: Reply with quote

RozpalonyMareczeg wrote:
ide spac. never, jebany nedzarzu, napisz tu jeszcze z 5 postow o tym jak musisz walczyc o przezycie po opuszczeniu twojej rodziny biedakow a jak tu zajrze jutro to obiecuje, ze nie przeczytam.
ale crap ratio ohmy
tripaj lepiej

pl.gif

Status:

Banned

Post#19 Posted: 01 Oct 2010 06:52 pm    Post subject: Reply with quote

przezywac internet briggrin ? Ja sobie siedze czekam na maila i sobie pisze do Ciebie, zeby znowu Ci wytknac wady kurwo jebana, bo mi to sprawia przyjemnosc gnebic faktami takie smiecie jak Ty
Fatality

Donor:

pl.gif

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 01 Oct 2010 06:54 pm    Post subject: Reply with quote

gnembienie w internecie to powazna sprawa, reported

Ne)V(eR wrote:

baroza wrote:
trącam penisem dzieci
Back to top
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway