Nie jestem jakimś strasznym fanem tego kawałka, 52 ma dużo lepszych, ale bicik w nim fajny _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
Nie pierdol. Hans niszczy w niemal każdej swojej zwrotce
cez wrote:
Michald13 wrote:
; DD
Nie jestem jakimś strasznym fanem tego kawałka, 52 ma dużo lepszych, ale bicik w nim fajny
nie znalem, i tak najlepszy jest kto i konfrontacje to my polacy i ogolnie tamte stare utwory szkoda ze teraz chyba pizda sie z nim stala
Oj bardzo słabo znasz jego twórczość.
Last edited by Michald13 on 26 Sep 2010 01:28 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
cez wrote:
Michald13 wrote:
; DD
Nie jestem jakimś strasznym fanem tego kawałka, 52 ma dużo lepszych, ale bicik w nim fajny
nie znalem, i tak najlepszy jest kto i konfrontacje to my polacy i ogolnie tamte stare utwory szkoda ze teraz chyba pizda sie z nim stala
dlaczego
Bo te kawałki niekoniecznie są najlepsze. Hans ma w chuj lepszych zwrotek. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
cez wrote:
Michald13 wrote:
; DD
dlaczego
Bo te kawałki niekoniecznie są najlepsze. Hans ma w chuj lepszych zwrotek.
ja sie interesuje hiphopem tyle co i nic, hansa uslyszalem z 6-7 lat temu u kumpla ktory katowal wlasnie powyzsze kawalki, totez i mi sie spodobaly, ale nigdy nie przesluchiwalem jego kawalkow samemu, jak juz to kumpel mial na cos zajawke i sila rzeczy bylem tak jakby zmuszany itp
Last edited by cez on 26 Sep 2010 01:35 pm; edited 1 time in total
cez wrote:
Michald13 wrote:
; DD
dlaczego
Bo te kawałki niekoniecznie są najlepsze. Hans ma w chuj lepszych zwrotek.
ja sie interesuje hiphopem tyle co i nic, hansa uslyszalem z 6-7 lat temu u kumpla ktory katowal wlasnie powyzsze kawalki, totez i mi sie spodobaly, ale nigdy nie przesluchiwalem jego kawalkow samemu, jak juz to kumpel mial na cos zajawke i sila rzeczy bylem tak jakby zmuszany itp
Masz kilka ciekawszych zwrotek Hansa. Trzeba sobie przewinąć. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
Masz kilka ciekawszych zwrotek Hansa. Trzeba sobie przewinąć.
niestety michale ale musze stwierdzic ze ja ktos kto o hh prawie wogole nie ma pojecia musze wykluczyc co napisales, oprocz przepraszam ( klasyku polskiego hh) reszta to gowno w stylu meza a nie kurwa hip hop
niestety michale ale musze stwierdzic ze ja ktos kto o hh prawie wogole nie ma pojecia musze wykluczyc co napisales, oprocz przepraszam ( klasyku polskiego hh) reszta to gowno w stylu meza a nie kurwa hip hop
jak przepraszam było na płycie owala, czyli jeszcze gorszego zjeba od meza ;d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
jak przepraszam było na płycie owala, czyli jeszcze gorszego zjeba od meza ;d
nie wiem na czym polega fenomen tego utworu no ale coz, te 2 pierwsze utwory to jak mezo kurwa identyczne czy tam jakis kurwa mezo tabb nie wiem :|
jak przepraszam było na płycie owala, czyli jeszcze gorszego zjeba od meza ;d
A my z Doniem ostrożnie podbitka. _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum