#5Posted: 22 Sep 2010 03:00 pm Post subject: Re: skill
cez wrote:
czyli ze co ty nawet w polowie tak nie umiesz?
w polowie ? Nie mam takich warunkow jak oni by taki skill wycwiczyc, po prostu wczesnie zaczeli, dobre wskazowki dostali i sa najlepsi. 1/4 tego moze, maja tak masakryczne skoki, ze przy wiekszosci bym sie obsral, strasznie skillem odbiegli od wszystkich nie tylko ode mnie. Jak ja zaczynalem, to nie wiedzialem co i jak, jak oni zaczeli, to mieli na kim sie wzorowac ot roznica. _________________ This user's signature has been disabled
hahaha moglem nagrac rok temu wtedy mialem najlepsza forme, ale nie robilismy projektow, a w Wawie juz wszystko zostalo nagrane, wiec nie bylo sensu, w tym roku mialem jezdzic po Polsce i nagrywac ale wypadek i rozjebalem bark _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum