|
| Author |
Message |
Shziwt
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 377 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 1
|
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#2 Posted: 21 Sep 2010 02:03 pm Post subject: |
|
|
daj potrzymać cyca  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt

|
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#4 Posted: 21 Sep 2010 02:05 pm Post subject: |
|
|
jestes na hita _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#5 Posted: 21 Sep 2010 02:09 pm Post subject: Re: Sezą na robienie masy - rozpoczęty |
|
|
| Shziwt wrote: | Czy ktoś z was na tym forum rozpoczął takowy sezon. Bo ja tak. Dieta wstępna jest 4kg bialka wpc ostrowia jest ;D i masa leci. Juz tydzien, przy cwiczeniach juz troche widac różnice.
 |
Jak ćwiczysz długo ćwiczysz kolego? _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt

|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#7 Posted: 21 Sep 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#8 Posted: 21 Sep 2010 02:17 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
miotacz ognia _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#9 Posted: 21 Sep 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
bieganie, rowerek, cross trainer po min 30minut dziennie |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt

|
#10 Posted: 21 Sep 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
Jak masz drążek to zwisanie na drążku i podciągania nóg z końcową fazą podnoszenia miednicy ku górze. Jeśli drążka nie posiadasz to jesteś zmuszony zapisać się na siłownie lub drążek kupić. Albo napierdalaj brzuszki i spięcia. _____________________
I got the poison.
I got the remedy.
I got the pulsating rhythmical remedy. |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#11 Posted: 21 Sep 2010 02:20 pm Post subject: |
|
|
pm rotto _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#12 Posted: 21 Sep 2010 02:20 pm Post subject: |
|
|
| Shziwt wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
Jak masz drążek to zwisanie na drążku i podciągania nóg z końcową fazą podnoszenia miednicy ku górze. Jeśli drążka nie posiadasz to jesteś zmuszony zapisać się na siłownie lub drążek kupić. Albo napierdalaj brzuszki i spięcia. |
samymi brzuszkami tluszczu nie spalisz, brzuszki sa do rzezbienia miesni a nie spalania tluszczu
cardio i nisko weglowodanowa dieta
Last edited by cez on 21 Sep 2010 02:21 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt

|
#13 Posted: 21 Sep 2010 02:24 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Shziwt wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
Jak masz drążek to zwisanie na drążku i podciągania nóg z końcową fazą podnoszenia miednicy ku górze. Jeśli drążka nie posiadasz to jesteś zmuszony zapisać się na siłownie lub drążek kupić. Albo napierdalaj brzuszki i spięcia. |
samymi brzuszkami tluszczu nie spalisz, brzuszki sa do rzezbienia miesni a nie spalania tluszczu
cardio i nisko weglowodanowa dieta |
Spalisz, jak napierdalasz szybko, mało powtórzeń, krótkie przerwy. A co do diety to prawda. Ide jeść moją wysokobiałkową kolacje. _____________________
I got the poison.
I got the remedy.
I got the pulsating rhythmical remedy. |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#14 Posted: 21 Sep 2010 02:25 pm Post subject: |
|
|
| Shziwt wrote: | | cez wrote: | | Shziwt wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
cardio i nisko weglowodanowa dieta |
Spalisz, jak napierdalasz szybko, mało powtórzeń, krótkie przerwy. A co do diety to prawda. Ide jeść moją wysokobiałkową kolacje. |
jak chcesz nabrac masy to chyba i bialka i weglowodany powinienes napierdalac samym bialkem az tak sie nie napasiesz ;> |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#15 Posted: 21 Sep 2010 02:29 pm Post subject: |
|
|
| Shziwt wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
Drążek mam ale za nisko jest praktycznie kolanami dotykam ziemi ;o
| cez wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
bieganie, rowerek, cross trainer po min 30minut dziennie |
Bieganie powiadasz no dobra jeszcze raz spróbuję, rowerek stacjonarny czy ogół do jeżdżenia ? ;o
cross trainer nie wiem co to jest w ogóle. _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#16 Posted: 21 Sep 2010 02:33 pm Post subject: |
|
|
nic nie widac na tym zdjeciu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#17 Posted: 21 Sep 2010 02:37 pm Post subject: |
|
|
| Gówno prawda. Ja w zimie zawsze nabieram masy, i zakrywam brzuch warstwą łoju, a na wiosnę samym weiderem odkrywam, a później dalej rzeźbię. |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#18 Posted: 21 Sep 2010 02:38 pm Post subject: |
|
|
dieta low carb, ogolem ujemny bilans kcal, aeorby + trening brzucha i nie tylko i git _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#19 Posted: 21 Sep 2010 03:19 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
dieta low carb, ogolem ujemny bilans kcal, aeorby + trening brzucha i nie tylko i git |
to
| Sysio wrote: |
Bieganie powiadasz no dobra jeszcze raz spróbuję, rowerek stacjonarny czy ogół do jeżdżenia ? ;o
cross trainer nie wiem co to jest w ogóle. |
obojetnie jaki rower, byle aerobiku duzo
a to cross trainer
wedlug mnie najlepiej biegac badz wlasnie cross trainer bo zwieksza sie metabolizm calego ciala a na rowerze np rekami nie cwiczysz
Last edited by cez on 21 Sep 2010 03:19 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#20 Posted: 21 Sep 2010 03:22 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | arczan wrote: | | Sysio wrote: | | Co polecisz na brzuch żeby szybko spalić? |
dieta low carb, ogolem ujemny bilans kcal, aeorby + trening brzucha i nie tylko i git |
to
| Sysio wrote: |
cross trainer nie wiem co to jest w ogóle. |
obojetnie jaki rower, byle aerobiku duzo
a to cross trainer
wedlug mnie najlepiej biegac badz wlasnie cross trainer bo zwieksza sie metabolizm calego ciala a na rowerze np rekami nie cwiczysz |
Człowieku sram cztery razy dziennie, a brzucha nie umiem zrzucić :<
A to jest cross trainer, nawet nie wiedziałem jak to się nazywa ale miałem styczność.
Last edited by Sysio on 21 Sep 2010 03:23 pm; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
|