|
| Author |
Message |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#1 Posted: 06 Sep 2010 07:15 am Post subject: ej śpioch |
|
|
hahahaah kurwo rzułta _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 06 Sep 2010 07:18 am Post subject: |
|
|
nie przeczytałem: 0 _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 377 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#3 Posted: 06 Sep 2010 07:18 am Post subject: |
|
|
E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? _____________________
I got the poison.
I got the remedy.
I got the pulsating rhythmical remedy. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#4 Posted: 06 Sep 2010 07:19 am Post subject: |
|
|
| Shziwt wrote: | | E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? | bo ma ryj jak kapusta pekinska, nie widzisz?: P _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#5 Posted: 06 Sep 2010 07:21 am Post subject: |
|
|
| Shziwt wrote: | | E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? |
pewnego dnia zakladajac kolejne multi nie mialem pomyslu na nazwe, wlazlem na encyklopedie tanich win i kazalem kolezance podac litere z alfabetu od a do z. wybrala P. potem liczbe od 1 do ilosci wszystkich pozycji nazw win na litere P.
padło na wino "Pekin" wiec jestem Pekin. kk
łysy już nie jestem gdyz mi to nie pasuje ale poglady mam te same \o
| spiochek_ma_bana wrote: | | Shziwt wrote: | | E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? | bo ma ryj jak kapusta pekinska, nie widzisz?: P |
mało śmieszne żółty kurwiu
Last edited by Pekin on 06 Sep 2010 07:21 am; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Shziwt
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 377 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#6 Posted: 06 Sep 2010 07:35 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | Shziwt wrote: | | E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? |
pewnego dnia zakladajac kolejne multi nie mialem pomyslu na nazwe, wlazlem na encyklopedie tanich win i kazalem kolezance podac litere z alfabetu od a do z. wybrala P. potem liczbe od 1 do ilosci wszystkich pozycji nazw win na litere P.
padło na wino "Pekin" wiec jestem Pekin. kk
łysy już nie jestem gdyz mi to nie pasuje ale poglady mam te same \o
| spiochek_ma_bana wrote: | | Shziwt wrote: | | E, własnie. Dlaczego ty masz nick pekin bo na de dwa jot es pe też masz taki. O ile dobrze pamietam jesteś łysy, zapierdalasz w glanach i takie tam fiku miku. Wiec odpowiedz mi dlaczego? | bo ma ryj jak kapusta pekinska, nie widzisz?: P |
mało śmieszne żółty kurwiu |
Aha, dzięki za odpowiedź. Mam spokojny umysł tak to się zawsze dręczyłem kiedy tylko cie widziałem. _____________________
I got the poison.
I got the remedy.
I got the pulsating rhythmical remedy. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 06 Sep 2010 07:36 am Post subject: |
|
|
| kurwa zolta ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥