|
| Author |
Message |
kozakpl
Group: Members Joined: 03 Aug 2010 Posts: 4814 Gold: 7.70
Status: Warn:  Reputation: 10
|
#1 Posted: 29 Aug 2010 06:00 am Post subject: mexter |
|
|
| wiedz rze mam cie na hita i muwie to powarznie |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#2 Posted: 29 Aug 2010 11:09 am Post subject: |
|
|
ja cie na liscia kurwo _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter
 Group: Members Joined: 07 Jul 2010 Posts: 1526 Gold: 13.37 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#3 Posted: 29 Aug 2010 01:24 pm Post subject: Re: mexter |
|
|
| kozakpl wrote: | | wiedz rze mam cie na hita i muwie to powarznie |
TY PIERDOLONA ANOMALIO Z CHUJEM W GŁOWIE WYPIERDALAJ MALOWAĆ KWIATKI NA SCIANACH MOJEGO BUDYNKU TY KURWA ZERZE JEBANY PRZEDZIURAWIE CIE SPERMĄ Z KUTANGI PO NITROBOLONIE CZUJE SILE ZE JAK PIERDOLNAŁEM TWOJEJ MATCE STRZAŁA TO SPERMA JEJ GARDŁO NA WYLOT PRZEDZIURAWIŁA JEBANY PIZDONOSZU _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter

|
#4 Posted: 29 Aug 2010 01:27 pm Post subject: |
|
|
NO JA PIERDOLE CO ZA NICORÓB :DDD
TY KURWO Z MAŁOZAKRESOWYM ŁBEM POJMIJ PIERDOLCU JA JESTEM ARTYSTĄ KURWA A TY JEBANY EZIE SCHODZISZ PO DRINKU WÓDKA REDBULL I Z CZYM DO LUDZI WYKŁADAĆ NA UNIWERSYTECIE PODŁOGĘ KAFELKAMI JEBANA FOKO. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#5 Posted: 29 Aug 2010 01:49 pm Post subject: |
|
|
zeby tak podczlowiek do nadczlowieka fikał...
nie bede sie tu z tobo klucil bo jestes leszczem a walka w internecie renomy nie przyniesie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter

|
#6 Posted: 29 Aug 2010 01:51 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | zeby tak podczlowiek do nadczlowieka fikał...
nie bede sie tu z tobo klucil bo jestes leszczem a walka w internecie renomy nie przyniesie |
DOBRZE ZE TAKI KURWIKLAK PRZYZNAJE LEPSZEMU RACJE. WYPIERDALAJ ZE SWOIM KUTASEM WIELKOSCI WZGÓRKA ŁONOWEGO PRÓBOWAĆ SZCZĘSCIA W SWOJEJ POPEGIEROWSKIEJ WIOSCE.
INTERNET ZOSTAW PRAWDZIWYM ZEUSOM JEBANY DZIADZIE KUHWA POLSKI _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#7 Posted: 29 Aug 2010 01:52 pm Post subject: |
|
|
| Mexter pamiętaj, że cyckiem cię powalam. |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#8 Posted: 29 Aug 2010 01:56 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | kozakpl wrote: | zeby tak podczlowiek do nadczlowieka fikał...
nie bede sie tu z tobo klucil bo jestes leszczem a walka w internecie renomy nie przyniesie |
DOBRZE ZE TAKI KURWIKLAK PRZYZNAJE LEPSZEMU RACJE. WYPIERDALAJ ZE SWOIM KUTASEM WIELKOSCI WZGÓRKA ŁONOWEGO PRÓBOWAĆ SZCZĘSCIA W SWOJEJ POPEGIEROWSKIEJ WIOSCE.
INTERNET ZOSTAW PRAWDZIWYM ZEUSOM JEBANY DZIADZIE KUHWA POLSKI |
SKURWIAJ LEWACKA KURWO TWOJA STARA OPIERDALA MI WLASNIE CHUJA I MUWI RZE JEJ SYN NIE MA TAKIEGO OSPRZETU WIEC BEDZIE WPADAC CZESCIEJ POD BIURKO MOJE |
|
| Back to top |
|
 |
Mexter

|
#9 Posted: 29 Aug 2010 02:04 pm Post subject: |
|
|
| kozakpl wrote: | | Mexter wrote: | | kozakpl wrote: | zeby tak podczlowiek do nadczlowieka fikał...
SKURWIAJ LEWACKA KURWO TWOJA STARA OPIERDALA MI WLASNIE CHUJA I MUWI RZE JEJ SYN NIE MA TAKIEGO OSPRZETU WIEC BEDZIE WPADAC CZESCIEJ POD BIURKO MOJE |
TY PIERDOLONY ZERZE NAJPIERW ZGÓL DZIEWICZY ZAROST Z SIUSIAKA I WTEDY PYSKUJ JEBANE SZCZENIE Z OBSRANYMI NOGAMI NAPIERDALA MI TU SWOIMI PIERDOLONYMI SUCHARAMI MATKA PIERDOLONA KARMIŁĄ CIE TYM DZIADOSTWEM TERAZ NAPIERDALASZ DROGI Z BETONU TY KURWIKLAKU VON DUPENSZTAJN PIERDOLONY SYN SSMANA. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
kozakpl
|
#10 Posted: 29 Aug 2010 02:06 pm Post subject: |
|
|
| Mexter wrote: | | kozakpl wrote: | | Mexter wrote: | | kozakpl wrote: | zeby tak podczlowiek do nadczlowieka fikał...
TY PIERDOLONY ZERZE NAJPIERW ZGÓL DZIEWICZY ZAROST Z SIUSIAKA I WTEDY PYSKUJ JEBANE SZCZENIE Z OBSRANYMI NOGAMI NAPIERDALA MI TU SWOIMI PIERDOLONYMI SUCHARAMI MATKA PIERDOLONA KARMIŁĄ CIE TYM DZIADOSTWEM TERAZ NAPIERDALASZ DROGI Z BETONU TY KURWIKLAKU VON DUPENSZTAJN PIERDOLONY SYN SSMANA. |
DNO DEN KURWA |
|
| Back to top |
|
 |
|