|
| Author |
Message |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 27 Jul 2010 04:56 pm Post subject: musze sie z wami podzielic moim zalem bo kurwa |
|
|
i kurwa w dalszym ciagu nie maaaaaaaaaa
smuteg  _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 27 Jul 2010 05:01 pm Post subject: |
|
|
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#3 Posted: 27 Jul 2010 05:03 pm Post subject: |
|
|
| POZWALAM CI PŁAKAĆ. |
|
| Back to top |
|
 |
Bozia
 Group: Members Joined: 02 Jul 2010 Posts: 2113 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#4 Posted: 27 Jul 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | POZWALAM CI PŁAKAĆ. |
TWOJE MIŁOSIERDZIE NIE ZNA GRANIC LORDZIE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan
 Group: Members Joined: 04 Jun 2010 Posts: 3451 Gold: 2.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#5 Posted: 27 Jul 2010 05:13 pm Post subject: |
|
|
placzemy razem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#6 Posted: 27 Jul 2010 05:17 pm Post subject: |
|
|
ja od tgodnia nie moge sie doczekac pajonka, bo koles nie ma czasu wyslac a kase wziol lol : / _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#7 Posted: 27 Jul 2010 05:19 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | ja od tgodnia nie moge sie doczekac pajonka, bo koles nie ma czasu wyslac a kase wziol lol : / |
WZIOŁ. ZAPEWNE. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#8 Posted: 27 Jul 2010 05:20 pm Post subject: |
|
|
pająka może w kopercie wysłać ;D _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#9 Posted: 27 Jul 2010 05:28 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | pająka może w kopercie wysłać ;D | maly pajonczek w jakies pudeleczko na mocz, ew. kliszówkę i do kopertki bąbelkowanej. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#10 Posted: 27 Jul 2010 05:34 pm Post subject: |
|
|
Mongoł, jak ten pająk urośnie to wpierdoli Cię w całości.
Jebane paskudztwo ... |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#11 Posted: 27 Jul 2010 05:35 pm Post subject: |
|
|
mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
a potem jak zdech to sie nim rzucalem po pokoju z kolezanko _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#12 Posted: 27 Jul 2010 05:38 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
a potem jak zdech to sie nim rzucalem po pokoju z kolezanko |
ja chcialem weza kupilem sobie ksiazki nawet o tych pupilach ale jakos nie zdecydowalem sie
o pajaku tez myslalem i kurwa mam pytanie da sie z tymi sukami zaprzyjaznic? |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#13 Posted: 27 Jul 2010 05:41 pm Post subject: |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
a potem jak zdech to sie nim rzucalem po pokoju z kolezanko | ja kiedys wzialem do reki zdechlego doroslego ptasznika goliata, wazyl z 400gram; d _____________________
|
| Back to top |
|
 |
JAHU
 Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 169 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#14 Posted: 27 Jul 2010 05:42 pm Post subject: |
|
|
| pUacze |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#15 Posted: 27 Jul 2010 05:43 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
ja chcialem weza kupilem sobie ksiazki nawet o tych pupilach ale jakos nie zdecydowalem sie
o pajaku tez myslalem i kurwa mam pytanie da sie z tymi sukami zaprzyjaznic? | moge ci sprzedac mojego weza mahoniowego za 70zl+przesylka, bo chce sobie kupic pytona nadrzewnego i wyjebac mu wielkie terra : P Wezyk slodki; d
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=464885 _____________________
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#16 Posted: 27 Jul 2010 05:50 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
o pajaku tez myslalem i kurwa mam pytanie da sie z tymi sukami zaprzyjaznic? | moge ci sprzedac mojego weza mahoniowego za 70zl+przesylka, bo chce sobie kupic pytona nadrzewnego i wyjebac mu wielkie terra : P Wezyk slodki; d
http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=464885 |
kurwa powiem Ci ze zaciekawils mnie  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#17 Posted: 27 Jul 2010 05:57 pm Post subject: |
|
|
| arczan wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
kurwa powiem Ci ze zaciekawils mnie  | jak chodzi o oswojenie to wiesz.. pająk to owad maly glupi niczego sie nei nauczy, wezmiesz na reke to jak sie przestraszy, to albo ci nasype mikroskopijnych wloskow do pluc ktore zostana ci tam na cale zycie, albo spierdoli z predkoscia pocisku i nie bedziesz mogl go zlapac przez miesiac; p
A waz - przywyczai sie do twojego zapachu, to bedzie normalnie sie zachowywal jakby cie nie bylo ; p Wezmiesz sobie na reke, owiniesz i bedzie zadowolony ze cieplutka reka i sie ogrzeje. Polazi sobie po tobie... I on nie gryzie, raz mnie tylko ukasil jak mu mysz chcialem przestawic, ale to norma bo on myslal ze jestem jedzeniem : P Jak bedziesz myl rece po kontakcie z myszami, to cie nie tknie
Gatunek bardzo spokojny i piękny brąz. Wybrałem mahonia bo ma bardzo ladny kształt głowy i ladny kolorek Dorasta do 90-120cm wiec nie musisz mu duzego terra robic... Jebniesz do terrarium lampke czy kabel grzewczy 15-25W i masz idealna temperature. W nocy wylaczasz lampke i jest gitara. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#18 Posted: 27 Jul 2010 05:58 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
kurwa powiem Ci ze zaciekawils mnie  | jak chodzi o oswojenie to wiesz.. pająk to owad maly glupi niczego sie nei nauczy, wezmiesz na reke to jak sie przestraszy, to albo ci nasype mikroskopijnych wloskow do pluc ktore zostana ci tam na cale zycie, albo spierdoli z predkoscia pocisku i nie bedziesz mogl go zlapac przez miesiac; p
A waz - przywyczai sie do twojego zapachu, to bedzie normalnie sie zachowywal jakby cie nie bylo ; p Wezmiesz sobie na reke, owiniesz i bedzie zadowolony ze cieplutka reka i sie ogrzeje. Polazi sobie po tobie... I on nie gryzie, raz mnie tylko ukasil jak mu mysz chcialem przestawic, ale to norma bo on myslal ze jestem jedzeniem : P Jak bedziesz myl rece po kontakcie z myszami, to cie nie tknie
Gatunek bardzo spokojny i piękny brąz. Wybrałem mahonia bo ma bardzo ladny kształt głowy i ladny kolorek Dorasta do 90-120cm wiec nie musisz mu duzego terra robic... Jebniesz do terrarium lampke czy kabel grzewczy 15-25W i masz idealna temperature. W nocy wylaczasz lampke i jest gitara. |
powiedz mi jaki jest koszt terrarium + podstawowych rzeczy dla niego
i czy zima = trzymanie go w lodowce? |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#19 Posted: 27 Jul 2010 05:59 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | arczan wrote: | | Pan_Jezus wrote: | mialem ptasznika l 5 chyba i mi zdech
Gatunek bardzo spokojny i piękny brąz. Wybrałem mahonia bo ma bardzo ladny kształt głowy i ladny kolorek Dorasta do 90-120cm wiec nie musisz mu duzego terra robic... Jebniesz do terrarium lampke czy kabel grzewczy 15-25W i masz idealna temperature. W nocy wylaczasz lampke i jest gitara. |
fajny nawet ten wensz, co ile czasu go karmisz? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arczan

|
#20 Posted: 27 Jul 2010 06:00 pm Post subject: |
|