|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 15 Jul 2010 07:48 pm Post subject: jutro |
|
|
W zwiazku z faktem, ze nie wybieram sie nigdzie daleko na wakacje, zaczynam budowac swoje zoo \o/
Na poczatek wymiana mebli w pokoju, potem buduje woliery dla wiewiorek i wezy, upycham to co wejdzie, reszte wywalam do pozostalej czesci domu. Ale sie jaram; o
W sierpniu/wrześniu kupuje sobie taką parkę morelek jak miał rolson!
Potem kota syberyjskiego albo maine coona
Potem wiewiórki syberyjskie
Potem ze dwie lotopałanki
i jestem urządzony  _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
ineffable
Group: Banned Joined: 13 Jul 2010 Posts: 127 Gold: 0.50
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#2 Posted: 15 Jul 2010 07:54 pm Post subject: |
|
|
znajdź sobie dziewczynę kolego
Last edited by ineffable on 15 Jul 2010 07:54 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 15 Jul 2010 07:57 pm Post subject: |
|
|
| ineffable wrote: | | znajdź sobie dziewczynę kolego |
wlasnie, dziewczyna to wieksze zoo i hardkor niz w/w zwierzeta razem wziete  |
|
| Back to top |
|
 |
JAHU
 Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 169 Gold: 0.50

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#4 Posted: 15 Jul 2010 08:02 pm Post subject: |
|
|
| ineffable wrote: | | znajdź sobie dziewczynę kolego |
owszęę  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#5 Posted: 15 Jul 2010 08:11 pm Post subject: |
|
|
odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#6 Posted: 15 Jul 2010 08:12 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
i frytki do tego tez daja?
Last edited by cez on 15 Jul 2010 08:12 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#7 Posted: 16 Jul 2010 01:52 am Post subject: |
|
|
polecam mamuty _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#8 Posted: 16 Jul 2010 05:44 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
chcesz poznać ładną, mądrą i inteligentną panienkę w galerii? to już w 2 LO większe szanse były, chodziło tam pare fajnych sztuk. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#9 Posted: 16 Jul 2010 06:05 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
chcesz poznać ładną, mądrą i inteligentną panienkę w galerii? to już w 2 LO większe szanse były, chodziło tam pare fajnych sztuk. | znajde sobie jakąś lolitkę, i będę o nią dbał i ją rozpieszczał  _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#10 Posted: 16 Jul 2010 06:07 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
chcesz poznać ładną, mądrą i inteligentną panienkę w galerii? to już w 2 LO większe szanse były, chodziło tam pare fajnych sztuk. | znajde sobie jakąś lolitkę, i będę o nią dbał i ją rozpieszczał  |
lol, mnie to dziewczyna musi rozpieszczać ~~ _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
mcMOCAR
Group: Members Joined: 11 Jul 2010 Posts: 637 Gold: 0.10

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#11 Posted: 16 Jul 2010 06:08 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
chcesz poznać ładną, mądrą i inteligentną panienkę w galerii? to już w 2 LO większe szanse były, chodziło tam pare fajnych sztuk. | znajde sobie jakąś lolitkę, i będę o nią dbał i ją rozpieszczał  |
zyjesz w wirtualnym swiecie |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#12 Posted: 16 Jul 2010 06:08 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
lol, mnie to dziewczyna musi rozpieszczać ~~ | pewnie czegoś chce; p _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#13 Posted: 16 Jul 2010 06:09 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
lol, mnie to dziewczyna musi rozpieszczać ~~ | pewnie czegoś chce; p |
żebym z nią był : D _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#14 Posted: 16 Jul 2010 06:10 am Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
żebym z nią był : D | desperacja; d _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#15 Posted: 16 Jul 2010 06:11 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Pekin wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | odwalcie się, kilka już miałem, ale to były kilkudniowe związki, jedną wyhaczyłem na miesiąc - była ładna i niby fajna, wesoła, inteligentna, ale nie mądra, i zbyt dorosła jak dla mnie, nudziła w chuj, do tego zajeżdzała mnie na gg, więc dałem se spokój. W październiku otwierają galerię u mnie w mieście, to znikną wszystkie problemy z laskami. |
żebym z nią był : D | desperacja; d |
każda się stara o względy takiego macho kurwa mać ;d _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|