|
| Author |
Message |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#1 Posted: 20 Jun 2010 03:12 pm Post subject: Wybory, wyniki |
|
|
Wyborcy komora to debile i lewaki, chyba zapomnieli o czymś
Wyborcy kaczora to głownie mochery, spierdolone młode umysły z katolickich fanatycznych rodzin, oraz część lewactwa
Wyborcy napieralskiego to młodzi frajerzy, którym się wydaje, że socjalizmem zdoła się uleczyć kraj, zadeklarowani lewacy, bezideowcy, zwykłe śmiecie bez żadnych wartości, zaorać.
Wyborcy JKM, połowa z nich wie dlaczego na niego głosować, druga połowa głosuje chociaż sami nie wiedzą dlaczego i drobne ćpuny, którym marzy się legalizacja.
Ot moja analiza, z tego wynika, że w społeczeństwie polskim, żyje ~1.5 % Polaków, którzy wzięli udział w wyborach, reszta to kurwy. Każdy kto nie jest patriotą nie może nazywać się Polakiem. |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#2 Posted: 20 Jun 2010 03:16 pm Post subject: |
|
|
gZ _____________________ [quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#3 Posted: 20 Jun 2010 03:32 pm Post subject: |
|
|
klamliwosc telewizji wynika z tego, ze w TVN slyszymy o 45% poparciu dla Komorowskiego, zas w TVP 40% lol, to kazda telewizja wybrala sobie inne wstepne komisje ? Poczekajmy do konca liczenia glosow, sadze ze temu chujowi lewakowi napieralskiemu spadnie poparcie do 10%. Poza tym Kaczor juz mowil, ze jest jakas ugoda co do rozmow o Sluzbe Zdrowia, wiec jednak kurwy pod stolem sie dogadaly z SLD, a Komorowski podziekowal Napieralskiemu LOL i Ci i Ci to sa zlodzieje, te slowa potwierdzaja, ze nie wazne jaka nazwa partii, jaka partia jacy ludzie, wazne ze sa w korycie. Szkoda ze Kaczynski w tym gownie tkwi po uszy i nie chce z niego wyjsc, kurwa jebana _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1394 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#4 Posted: 20 Jun 2010 03:34 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | klamliwosc telewizji wynika z tego, ze w TVN slyszymy o 45% poparciu dla Komorowskiego, zas w TVP 40% lol, to kazda telewizja wybrala sobie inne wstepne komisje ? Poczekajmy do konca liczenia glosow, sadze ze temu chujowi lewakowi napieralskiemu spadnie poparcie do 10%. Poza tym Kaczor juz mowil, ze jest jakas ugoda co do rozmow o Sluzbe Zdrowia, wiec jednak kurwy pod stolem sie dogadaly z SLD, a Komorowski podziekowal Napieralskiemu LOL i Ci i Ci to sa zlodzieje, te slowa potwierdzaja, ze nie wazne jaka nazwa partii, jaka partia jacy ludzie, wazne ze sa w korycie. Szkoda ze Kaczynski w tym gownie tkwi po uszy i nie chce z niego wyjsc, kurwa jebana |
Nie czytam. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#5 Posted: 20 Jun 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
to wypierdalaj kurwa, chuj mnie interesuje Twoje zdanie internetowy parchu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#6 Posted: 20 Jun 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
nie zgadzam sie z twoja analiza, jest do kitu _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#7 Posted: 20 Jun 2010 03:40 pm Post subject: |
|
|
kryptolewak - 45%
„wolny rynek nie działa” - 33%
jawnielewak - 13% _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#8 Posted: 20 Jun 2010 03:40 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | klamliwosc telewizji wynika z tego, ze w TVN slyszymy o 45% poparciu dla Komorowskiego, zas w TVP 40% lol, to kazda telewizja wybrala sobie inne wstepne komisje ? Poczekajmy do konca liczenia glosow, sadze ze temu chujowi lewakowi napieralskiemu spadnie poparcie do 10%. Poza tym Kaczor juz mowil, ze jest jakas ugoda co do rozmow o Sluzbe Zdrowia, wiec jednak kurwy pod stolem sie dogadaly z SLD, a Komorowski podziekowal Napieralskiemu LOL i Ci i Ci to sa zlodzieje, te slowa potwierdzaja, ze nie wazne jaka nazwa partii, jaka partia jacy ludzie, wazne ze sa w korycie. Szkoda ze Kaczynski w tym gownie tkwi po uszy i nie chce z niego wyjsc, kurwa jebana |
Nie czytam. |
Jak się okazuje Polską rządzi jedna i ta sama klika, którą dla naszego dobra trzeba czym prędzej wypierdolić z Wiejskiej.
A byłym PZPR-owcom odebrać poselskie profity.
/e: Nie ten cytat.
Last edited by srubokret on 20 Jun 2010 03:41 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#9 Posted: 20 Jun 2010 03:41 pm Post subject: Re: Wybory, wyniki |
|
|
| Scream wrote: | Wyborcy komora to debile i lewaki, chyba zapomnieli o czymś
Wyborcy kaczora to głownie mochery, spierdolone młode umysły z katolickich fanatycznych rodzin, oraz część lewactwa
Wyborcy napieralskiego to młodzi frajerzy, którym się wydaje, że socjalizmem zdoła się uleczyć kraj, zadeklarowani lewacy, bezideowcy, zwykłe śmiecie bez żadnych wartości, zaorać.
Wyborcy JKM, połowa z nich wie dlaczego na niego głosować, druga połowa głosuje chociaż sami nie wiedzą dlaczego i drobne ćpuny, którym marzy się legalizacja.
Ot moja analiza, z tego wynika, że w społeczeństwie polskim, żyje ~1.5 % Polaków, którzy wzięli udział w wyborach, reszta to kurwy. Każdy kto nie jest patriotą nie może nazywać się Polakiem. |
1.5% * frekwencja = ok. 0,7%  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal

|
#10 Posted: 20 Jun 2010 03:42 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: |
to wypierdalaj kurwa, chuj mnie interesuje Twoje zdanie internetowy parchu |
Twa matka jest starą komunistką. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#11 Posted: 20 Jun 2010 03:44 pm Post subject: |
|
|
got jedzie na wybory
Last edited by RozpalonyMareczeg on 20 Jun 2010 03:45 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rogal

|
#12 Posted: 20 Jun 2010 03:46 pm Post subject: |
|
|
@Mareczeg
;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#13 Posted: 20 Jun 2010 04:11 pm Post subject: |
|
|
| Rogal wrote: |
Twa matka jest starą komunistką. |
A Twojego starego jebia mongoly z kebaba
lol @ mareczq post  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#14 Posted: 20 Jun 2010 04:12 pm Post subject: |
|
|
3% TO JEST NIE MOZLIWE ! ZE TYLKO 3% !!! To jest jakies zaklamanie, skoro ludzie wczesniej bez udzialu neta dawali Korwinowi 2-3% to mimo swiadomosci internetowej nadal 3% ? To jakis absurd ! Ja na szczescie zrobilem zdjecie, ze zaglosowalem na Korwina, i wiem z mojego otoczenia ile osob na niego zaglosowalo. Jezeli bedzie mniej glosow na niego niz Nas, to mam dowod na to, ze sfalszowali wyniki _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Rogal

|
#15 Posted: 20 Jun 2010 04:12 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | Rogal wrote: |
Twa matka jest starą komunistką. |
A Twojego starego jebia mongoly z kebaba
lol @ mareczq post  |
3% TO JEST NIE MOZLIWE ! ZE TYLKO 3% !!! To jest jakies zaklamanie, skoro ludzie wczesniej bez udzialu neta dawali Korwinowi 2-3% to mimo swiadomosci internetowej nadal 3% ? To jakis absurd ! Ja na szczescie zrobilem zdjecie, ze zaglosowalem na Korwina, i wiem z mojego otoczenia ile osob na niego zaglosowalo. Jezeli bedzie mniej glosow na niego niz Nas, to mam dowod na to, ze sfalszowali wyniki
Last edited by Rogal on 20 Jun 2010 04:14 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#16 Posted: 20 Jun 2010 04:14 pm Post subject: |
|
|
rofl jebane gimbusy zamknac mordy, bo takie smiecie aktualnie glosu nie maja idzcie sie pobawic klockami lego _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
|
#17 Posted: 20 Jun 2010 04:14 pm Post subject: |
|
|
Got, powiedz coś o wyborach Olechowskiego, bo na niego głosowałem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#18 Posted: 20 Jun 2010 04:15 pm Post subject: Re: Wybory, wyniki |
|
|
| Scream wrote: | Wyborcy komora to debile i lewaki, chyba zapomnieli o czymś
Głosowałem na JKM bo podoba mi się plan wprowadzenia broni dla każdego kto spełni jakieś tam warunki, w końcu idioci się powystrzelają i będzie mniej mord do wykarmienia przez państwo, poza tym podatki liniowe i parę tam innych rzeczy. Chcesz to spróbuj mnie obrazić ale pamiętaj że to będzie tylko i wyłącznie Twoja opinia która niezbyt mnie interesuje.  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Rogal

|
#19 Posted: 20 Jun 2010 04:16 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | rofl jebane gimbusy zamknac mordy, bo takie smiecie aktualnie glosu nie maja idzcie sie pobawic klockami lego |
Last edited by Cinemax on 20 Jun 2010 08:08 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#20 Posted: 20 Jun 2010 04:16 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | rofl jebane gimbusy zamknac mordy, bo takie smiecie aktualnie glosu nie maja idzcie sie pobawic klockami lego |
|
|
| Back to top |
|
 |
|