The requested URL /mp3/Legacy_of_Blood_The_Fall_04_Call_of_Blood/1-w884-ayH9ZezrBFL was not found on this server.
Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.8g Server at sluchaj.to Port 80
nie dziala panie msciwuj
znalazlem sobie inny kawalek
http://www.youtube.com/watch?v=c98WYBvVGPY
wstep zajebisty, klawisze (o dziwo) tez mi sie podobaja i moment jak wchodza damskie wokale tez jest opor dobry
The requested URL /mp3/Legacy_of_Blood_The_Fall_04_Call_of_Blood/1-w884-ayH9ZezrBFL was not found on this server.
Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.8g Server at sluchaj.to Port 80
nie dziala panie msciwuj
znalazlem sobie inny kawalek
http://www.youtube.com/watch?v=c98WYBvVGPY
wstep zajebisty, klawisze (o dziwo) tez mi sie podobaja i moment jak wchodza damskie wokale tez jest opor dobry
Jeśli ma jakiś dobry wzmak plus fajne kolumny to mu się nie dziwię, że nie chce sobie psuć odbioru muzyki marnej jakości przetwornikami karty dźwiękowej. _____________________
Jeśli ma jakiś dobry wzmak plus fajne kolumny to mu się nie dziwię, że nie chce sobie psuć odbioru muzyki marnej jakości przetwornikami karty dźwiękowej.
Jeśli ma jakiś dobry wzmak plus fajne kolumny to mu się nie dziwię, że nie chce sobie psuć odbioru muzyki marnej jakości przetwornikami karty dźwiękowej.
Ja mam kolumny Tonsila ZG10 (10W 8ohm) + wzmacniacz Unitry ŁZR PW 3015 (o ile dobrze pamiętam po 15W na każdy kanał) + magnetofon Diory MDS 4422.
Czy ten zestaw, pamiętający jeszcze Dobrego Wujka Breżniewa, pasuje do Twojej teorii o "dobrym wzmaku i fajnych kolumnach"?
Ja mam kolumny Tonsila ZG10 (10W 8ohm) + wzmacniacz Unitry ŁZR PW 3015 (o ile dobrze pamiętam po 15W na każdy kanał) + magnetofon Diory MDS 4422.
Czy ten zestaw, pamiętający jeszcze Dobrego Wujka Breżniewa, pasuje do Twojej teorii o "dobrym wzmaku i fajnych kolumnach"?
Nie wiem, nie mam pojęcia jak to gra. _____________________
Lepiej niż jakiś dobry Soundblaster z tymi samymi kolumnami?
Hmm, trudno to mi stwierdzić, gdyż w starym komputerze miałem jakieś zintegrowane gówno i pizdowate głośniki.
Dźwięk z biegiem czasu stawał się coraz to chujowszy - zatem nie wiem jak brzmi dźwięk puszczony na dobrym SB.
Mój poprzedni kaseciak (jakaś podróba Panasonica) z wbudowanym wzmakiem, który służył mi przez lata też był jebanym gównem Głośniki tego zabytku nie były jakieś super - charczały chyba od samego początku.
Na obecnym sprzęcie dźwięk jest w kurwę czysty (na tyle na ile to jest możliwe - dźwięk analogowy). Więcej mocy idzie wycisnąć z tego wzmacniacza, gdy podłączę gramofon, bo ten ma wbudowany dodatkowo przedwzmacniacz, czy coś tędy.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum