#1Posted: 19 Mar 2010 10:41 am Post subject: dziecko Jp na 100% sprzedaje "Guwno" na allegro
963099274 sam numer tez bedzie
LOL
Quote:
witam sprzedam plyte guwnom 100%sprawnom z procesorem adm sempron 4 wejcia uzb karta dzienkowa zintegrowana karta sieciowa zintegrowana plus do tego karta tp link z plytom ze sterownikami i dysk 120 giga nie sprawdzany nie wiem czy sprawny co do dysku nie przyjmuje negatywuw bo nie mam jak sprawdzic dlatego do kladam jako nie sprawdzony gratis pozdrawiam milej aukcji
gratulacje ^^
Last edited by l1pka on 19 Mar 2010 10:42 am; edited 1 time in total _____________________
#8Posted: 19 Mar 2010 10:57 am Post subject: Re: dziecko Jp na 100% sprzedaje "Guwno" na alleg
l1pka wrote:
963099274 sam numer tez bedzie
LOL
Quote:
witam sprzedam plyte guwnom 100%sprawnom z procesorem adm sempron 4 wejcia uzb karta dzienkowa zintegrowana karta sieciowa zintegrowana plus do tego karta tp link z plytom ze sterownikami i dysk 120 giga nie sprawdzany nie wiem czy sprawny co do dysku nie przyjmuje negatywuw bo nie mam jak sprawdzic dlatego do kladam jako nie sprawdzony gratis pozdrawiam milej aukcji
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum