|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#1 Posted: 10 Mar 2010 10:36 am Post subject: I LOL'D |
|
|
Ide sobie po szkole elegancko i zeby dostac sie na main hall musze isc przez blok b a obok bloku b jest blok g gdzie wszystki retardy sie ucza (kidy z downem i na wozkach sie tam ucza). Przepierdalam sie przez tlum i nagle jakis rando retard sie mnie pyta czy moze zrobic zdjecie moich butow. Pierwsze co mi na mysl naszlo to WTF LOL TARD GTFO ale zaraz podbila do mnie jego nauczycielka i wyjasnila ze maja za zadanie zrobic zdjecia rzeczom ktore sa na ich listach i jedna z nich sa buty. Pomyslalem ze ok i powiedzialem zeby szybko jebnal zdjecie i spadam, bede kurwa dobrym uczniem i pomoge tardowi.
Te kurwy chyba ze 3 minuty staly i robily jedno jebane zdjecie a w tym czasie masa ludzi sie przepierdalala i patrzala na mnie jak mi robia zdjecie butow : DDDDDDDDDDDDDDDD
tl;dr - N/A _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Push3r
 Group: Members Joined: 03 Mar 2010 Posts: 382 Gold: 93.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 10 Mar 2010 10:41 am Post subject: |
|
|
Trochę beka _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#3 Posted: 10 Mar 2010 10:42 am Post subject: |
|
|
| Push3r wrote: | | Trochę beka |
No tak troche. Ale przynajmniej maja zdjecie pozadnych butow  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#4 Posted: 10 Mar 2010 10:45 am Post subject: |
|
|
jakie buty _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#5 Posted: 10 Mar 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | jakie buty |
DC Shoe Volcano w kolorach "polack" _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 10 Mar 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
| kozak_gbr/10 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#7 Posted: 10 Mar 2010 10:51 am Post subject: |
|
|
| miałeś swoje 5 minut w świecie gwiazd : DD |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#8 Posted: 10 Mar 2010 10:53 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Macioch wrote: | | jakie buty |
DC Shoe Volcano w kolorach "polack" |
czy tam jest logo new ery? |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#9 Posted: 10 Mar 2010 10:54 am Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | Shapiro wrote: | | Macioch wrote: | | jakie buty |
jak widac na obrazku _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#10 Posted: 10 Mar 2010 10:55 am Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: | | Shapiro wrote: | | Macioch wrote: | | jakie buty |
odpowiem ci, Tak  |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#11 Posted: 10 Mar 2010 11:09 am Post subject: |
|
|
ja bym sie nie zgodzil na foto _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#12 Posted: 10 Mar 2010 11:11 am Post subject: |
|
|
: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Wiesz, ze nie |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#13 Posted: 10 Mar 2010 11:12 am Post subject: |
|
|
Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#14 Posted: 10 Mar 2010 11:14 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Wiekszosc to imbecyle bez szkoly, lub Ci ktorzy uciekaja przed Polskim wymiarem sprawiedliwosci. W sumie na jedno wychodzi, nie ma sie co dziwic tym opiniom, wiem jacy Polacy tam mieszkaja i jaki jest ich poziom
INB4: Nie mowie o WSZYSTKICH oczywiscie. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#15 Posted: 10 Mar 2010 11:18 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Wiekszosc to imbecyle bez szkoly, lub Ci ktorzy uciekaja przed Polskim wymiarem sprawiedliwosci. W sumie na jedno wychodzi, nie ma sie co dziwic tym opiniom, wiem jacy Polacy tam mieszkaja i jaki jest ich poziom
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#16 Posted: 10 Mar 2010 11:19 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. | tylko ze tam na zmywaku dostaniesz wiecej niz tu w wielu "lepszych" pracach |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#17 Posted: 10 Mar 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
| Swartor wrote: | | tylko ze tam na zmywaku dostaniesz wiecej niz tu w wielu "lepszych" pracach |
I to jest fakt. Nie przecze, ze rowniez wyjade po studiach, bo po moim kierunku to smieszne grosze moge zarobic. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#18 Posted: 10 Mar 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
| Swartor wrote: | | Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. | tylko ze tam na zmywaku dostaniesz wiecej niz tu w wielu "lepszych" pracach |
Jest jeszcze kwestia ambicji. |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#19 Posted: 10 Mar 2010 11:28 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
żadna praca nie gardzi _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#20 Posted: 10 Mar 2010 11:30 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | Czytałem dziś w gazecie ciekawy artykuł, że obecni emigranci są pokoleniem straconym. Debacja. |
Nawet jak wyjadą tam po studiach, to najczęściej pracują na zmywaku, albo za barem (tu nie ma żadnej aluzji do shapira i jego rodziców). Po iluś tam latach pracy dalej gówno mają, a ich cv praktycznie się nie wzbogaca (trudno wzbogaceniem nazwać dopisanie, że sprzątało się po angolach). W ten prosty sposób zostają łatwo wyparci z rodzimego rynku pracy przez osoby, które próbowały walczyć na miejscu i zdobyły w tym czasie dużo cennego doświadczenia. |
Wlasnie o to chodzi tutaj ze nie wiesz z jakiej przyczyny znajduje sie w uk a pierdolisz jakbys wszystkie rozumy pozjadal. Nie wiesz czym sie zajmuja moi rodzice wiec skazujesz ich na zmywak..
Last edited by Shapiro on 10 Mar 2010 11:31 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|