Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

d2nt guide by Paul
1, 2  Next
 
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> Diablo II Discussion -> Bots and Programs
View previous topic :: View next topic ::  


Author Message
Paul


Group: Banned
Joined: 09 Apr 2008
Donor:
Posts: 270
Gold: Locked


Status:
Warn: Banned
Reputation: 3    


Banned

Post#1 Posted: 06 Nov 2009 04:27 pm    Post subject: d2nt guide by Paul Reply with quote

As I promised you, here you are the d2nt guide made by me!

Once you have downloaded it, you descompriss to a file in the desktop. After you make this, we start to config the bot. We open the bot in the file "D2nt", after that, we open the scipript, we open the libs, and then config.

It appears 3 blocs. I suggest you to use a hammer, then rename the bloc of the Paladin, and you put: NTConfig_Paladin_(Here, we put the name of your char, respecting caps)
Once you did this, we open the Paladin's bloc. The first it appear is "Boss configuration", this is for config what bosses you want to kill, here I show you how


Code:
//------------------------------------------------------------------------------
   // Boss configuration
   //------------------------------------------------------------------------------
   NTConfig_PublicMode = false;
   me.quitonhostile = false;

   //NTConfig_Script.push("NTPindleskin.ntj"); NTConfig_NihlathakExtension = false;
   //NTConfig_Script.push("NTNihlathak.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTEldritch.ntj"); NTConfig_ShenkExtension = true;
   //NTConfig_Script.push("NTThreshSocket.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTFrozenRiver.ntj"); NTConfig_ClearFrozenRiver = false;
   //NTConfig_Script.push("NTGlacialTrail.ntj"); NTConfig_ClearGlacialTrail = false;
   //NTConfig_Script.push("NTIcyCellar.ntj"); NTConfig_ClearIcyCellar = false;
   //NTConfig_Script.push("NTBaal.ntj"); NTConfig_KillBaal = true;
   //NTConfig_Script.push("NTDiablo.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTMephisto.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTTravincal.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTSummoner.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTDuriel.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTAncientTunnels.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTAndariel.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTCountess.ntj");
   //NTConfig_Script.push("NTPit.ntj"); NTConfig_ClearPitLevel1 = 1; // 0 : don't clear, 1 : clear path only, 2 : clear all
   //NTConfig_Script.push("NTMausoleum.ntj");


So, if you want to kill Diablo, then we delete the two // appears at the beggining of the sentence of the boss.
It'll be like:

Code:
NTConfig_Script.push("NTDiablo.ntj");


Okay, I think this is enough cleary, and easy to do. We keep confignging it, in the next step we find out this:


Code:
// The numbers correspond to your inventory. Set 0 to keep whatever is there, 1 to stash it.
   NTConfig_Columns[0] = [1,1,1,1,1,1,0,0,0,0];
   NTConfig_Columns[1] = [1,1,1,1,1,1,0,0,0,0];
   NTConfig_Columns[2] = [1,1,1,1,1,1,0,0,0,0];
   NTConfig_Columns[3] = [1,1,1,1,1,1,0,0,0,0];


0 = The socks that you use in the inventory.
1 = The socks empty.

You don't need to know a lot for understand this tongue

Almost ending the bloc, almost at the end, we find out "Gamble", this:

Code:
//------------------------------------------------------------------------------
   NTConfig_Gamble = true;         // Enable gambling
   NTConfig_GambleStopGold = 300000;   // Gold amount to stop the gambling

   NTConfig_GambleItem.push("rin");   // Rings
   NTConfig_GambleItem.push("amu");   // Amulets
   NTConfig_GambleItem.push("ci0");   // Circlets
   NTConfig_GambleItem.push("ci1");   // Coronets
   //NTConfig_GambleItem.push("lgl");   // Leather Gloves
   //NTConfig_GambleItem.push("vgl");   // Heavy Gloves
   //NTConfig_GambleItem.push("mgl");   // Chain Gloves
   //NTConfig_GambleItem.push("tgl");   // Light Gauntlets
   //NTConfig_GambleItem.push("hgl");   // Gauntlets



This is for let the bot make Gamble in act5, if you want your hammer to do "gamble", put this:

Code:
NTConfig_Gamble = true;


If you don't want to do gamble, just change the code into:

Code:
NTConfig_Gamble = false;


And to stop doing gamble when you have XX gold left:

Code:
NTConfig_GambleStopGold = 300000;


There you change the number, depending on how much gold you want to stop gambling.


Now we close the bloc, and we save it. Let's go back until "D2NT" manager.exe, we open it, and we click on "ADD". Once clicked on add, in profile name we put the name we want, I have putted "Paul".
In patch, we put to the "..." (3 points) and we find our diablo file, and we click on "Game.exe". In CD-Key we don't put anything, because if you put 4-5 bosses, rarely will make you in Realm down. In account-namme, we put the name of our account.
In server, the server we play (Europe, Asia..).
Difficulty, we put Normal-Nightmare-Hell (one of them).
And, for finish, the position of our character. (If it's the first on screen, second..)

We click on OK, and then to save.

It's now almost everything fixed, now the last thing, and this is important.
In the folder we see a file called "JS32.dll". What do we do?
We copy it, and we go to our PC, (Csmile, and here we search the folder called "WINDOWS".
We get into WINDOWS folder, and we search a folder called "System". We get in, and we copy the file "JS32ll".

And now we have to run the bot. We click on "D2NT MANAGER.exe" and we click on run. There it'll ask you for the password of the account.

And that's all, I hope that this is a usefull guide.

NOTE: You do not need d2loader.
NOTE2: Do not ask if you can get banned for use this hack. When you're using a hack, it's under your responsabilitation, and of course, you can get banned for use this bot.


Last edited by Ricky on 07 Nov 2009 05:05 pm; edited 1 time in total

_________________
This user's signature has been disabled
Back to top
View user's profile Send private message
Greg
The Random

Group: Banned
Joined: 27 Oct 2009
Posts: 1265
Gold: 0.10


us.gif

Status:
Warn: Banned
Reputation: 21    


Banned

Post#2 Posted: 06 Nov 2009 07:33 pm    Post subject: Reply with quote

Spelling aside, I'd say this is a pretty decent guide.
_________________
This user's signature has been disabled
Back to top
View user's profile Send private message


Ricky
Niggitynog

Group: Members
Joined: 28 Jun 2008
Posts: 4447
Gold: 1.56


us.gif

Status:
Warn:
Reputation: 123    



Post#3 Posted: 07 Nov 2009 04:43 pm    Post subject: Reply with quote

Pretty decent guide if I do say so my self.

E: Removed the links, and stuff to the download until verified by staff.


Last edited by Ricky on 07 Nov 2009 05:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Paul


Group: Banned
Joined: 09 Apr 2008
Donor:
Posts: 270
Gold: Locked


Status:
Warn: Banned
Reputation: 3    


Banned

Post#4 Posted: 07 Nov 2009 06:08 pm    Post subject: Reply with quote

Ricky wrote:
Pretty decent guide if I do say so my self.

E: Removed the links, and stuff to the download until verified by staff.


Thanks for the feedback, Ricky and Zephius.

Oh, and I should have gave to the staff the links first, sorry, my fault.
Anyway, it's safe of viruses.

_________________
This user's signature has been disabled
Back to top
View user's profile Send private message
Harley_06


Group: Members
Joined: 19 Nov 2009
Posts: 4
Gold: 2.50


Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#5 Posted: 20 Nov 2009 12:33 am    Post subject: error msg Reply with quote

I am getting this error msg when game opens up please help:
cant find NtConfig_paladin_hammerInYourAss
Nt_loadconfig is not defined
<D2nt> C:\documents and settings\jermey\deskto\bot\d2nt\scripts\default.ntj (14) : reference error;

The h-din just stands around and does nothing plz help me fix this thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
polle112


Group: Members
Joined: 31 Dec 2009
Posts: 1
Gold: 1.00


Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#6 Posted: 31 Dec 2009 12:15 am    Post subject: my bot fail when entering a game Reply with quote

it creates a game and turn minimap on then it just exit the game wtf i do??
Back to top
View user's profile Send private message
JohnyCage


Group: Members
Joined: 26 Feb 2010
Posts: 151
Gold: 0.00


pl.gif

Status:
Warn:
Reputation: 1    



Post#7 Posted: 27 Feb 2010 02:59 pm    Post subject: Reply with quote

Hi, i did like u said, but my pala is not picking any good itemaz,
he can't pick up any jools charms etc.

what to do?

_____________________
by makr3la@jsp
Back to top
View user's profile Send private message
yourfacebecause


Group: Members
Joined: 13 Jan 2010
Posts: 38
Gold: Locked


us.gif

Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#8 Posted: 01 Mar 2010 09:58 am    Post subject: bot Reply with quote

this bot is very good but sometime it will get stuck when looding up d2 but its no big deal
Back to top
View user's profile Send private message
juicetoocool17


Group: Members
Joined: 20 Mar 2010
Posts: 62
Gold: 6.00


ca.gif

Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#9 Posted: 25 Mar 2010 02:21 pm    Post subject: Reply with quote

Sweet, thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
jakeDDsnake


Group: Members
Joined: 15 Apr 2010
Posts: 22
Gold: 1.50


Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#10 Posted: 16 Apr 2010 09:10 pm    Post subject: pm me does tis work for the newest patch? Reply with quote

is it detectable/baanable?

do they ban cd key or account thanks
Back to top
View user's profile Send private message
Marcusd0


Group: Members
Joined: 03 Nov 2009
Posts: 726
Gold: 1.50
Clan: HoD II


Status:
Warn:
Reputation: 2    



Post#11 Posted: 13 May 2010 06:57 am    Post subject: Re: pm me does tis work for the newest patch? Reply with quote

jakeDDsnake wrote:
is it detectable/baanable?

do they ban cd key or account thanks


Everything is detect/bannable, but it's pretty safe.
Back to top
View user's profile Send private message
Tear


Group: Banned
Joined: 10 May 2010
Posts: 167
Gold: Locked


us.gif

Status:
Warn: Banned
Reputation: 4    


Banned

Post#12 Posted: 13 May 2010 01:23 pm    Post subject: Re: pm me does tis work for the newest patch? Reply with quote

Marcusd0 wrote:
jakeDDsnake wrote:
is it detectable/baanable?

do they ban cd key or account thanks


Everything is detect/bannable, but it's pretty safe.


i dont think its safe.. whistling

_________________
This user's signature has been disabled
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Gionics


Group: Members
Joined: 13 May 2010
Posts: 11
Gold: Locked


Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#13 Posted: 13 May 2010 02:55 pm    Post subject: Reply with quote

They say d2nt is the safest yet people still get banned for it lol
Back to top
View user's profile Send private message
kendu90


Group: Members
Joined: 15 Jun 2010
Posts: 4
Gold: 1.50


ca.gif

Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#14 Posted: 15 Jun 2010 10:43 pm    Post subject: Reply with quote

JohnyCage wrote:
Hi, i did like u said, but my pala is not picking any good itemaz,
he can't pick up any jools charms etc.

what to do?


open d2nt file --> scripts --> NTbot --> item_configs --> normal --> magic_rare.nip

don't forget to open with notepad if it isn't alrdy set that way.

scroll down to jewels or charms and remove the // in front of the scripts you want your bot to execute.
Back to top
View user's profile Send private message
kendu90


Group: Members
Joined: 15 Jun 2010
Posts: 4
Gold: 1.50


ca.gif

Status:
Warn:
Reputation: 0    



Post#15 Posted: 15 Jun 2010 10:46 pm    Post subject: Re: my bot fail when entering a game Reply with quote

polle112 wrote:
it creates a game and turn minimap on then it just exit the game wtf i do??


you probably have the // in front of every script like in the pic. you are suppose to REMOVE them in front of the ones that you WANT to execute.
Back to top
View user's profile Send private message
Sywver


Group: Members
Joined: 30 Aug 2010
Posts: 151
Gold: 106.40


bu.gif

Status:
Warn:
Reputation: 3    



Post#16 Posted: 07 Sep 2010 02:24 pm    Post subject: Re: error msg Reply with quote

Harley_06 wrote:
I am getting this error msg when game opens up please help:
cant find NtConfig_paladin_hammerInYourAss
Nt_loadconfig is not defined
<D2nt> C:\documents and settings\jermey\deskto\bot\d2nt\scripts\default.ntj (14) : reference error;

The h-din just stands around and does nothing plz help me fix this thanks.


You should make your belt -
1 - red 2 - blue 3 - rej 4 - rej

_____________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Marcusd0


Group: Members
Joined: 03 Nov 2009
Posts: 726
Gold: 1.50
Clan: HoD II


Status:
Warn:
Reputation: 2    



Post#17 Posted: 09 Sep 2010 11:18 am    Post subject: Re: error msg Reply with quote

Sywver wrote:
Harley_06 wrote:
I am getting this error msg when game opens up please help:
cant find NtConfig_paladin_hammerInYourAss
Nt_loadconfig is not defined
<D2nt> C:\documents and settings\jermey\deskto\bot\d2nt\scripts\default.ntj (14) : reference error;

The h-din just stands around and does nothing plz help me fix this thanks.


You should make your belt -
1 - red 2 - blue 3 - rej 4 - rej


vouch
Back to top
View user's profile Send private message
ShUgaSHaNe


Group: Scammer
Joined: 30 Oct 2009
Posts: 3026
Gold: Locked
Clan: MightY


ca.gif

Status:
Warn:
Reputation: 95    


<b><font color=red>Scammer</font></b>

Post#18 Posted: 09 Sep 2010 03:32 pm    Post subject: Reply with quote

nice
Back to top
View user's profile Send private message
ohmyg0t
ohmyg0t

Group: Members
Joined: 06 Jan 2010
Donor:
Posts: 586
Gold: 8.90
Clan: Pk


Status:
Warn:
Reputation: 18    



Post#19 Posted: 09 Sep 2010 04:39 pm    Post subject: Annoying problem i cant solve. fail to kill boss error Reply with quote

/Wrong place.

Last edited by ohmyg0t on 09 Sep 2010 04:40 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Marcusd0


Group: Members
Joined: 03 Nov 2009
Posts: 726
Gold: 1.50
Clan: HoD II


Status:
Warn:
Reputation: 2    



Post#20 Posted: 10 Sep 2010 05:21 am    Post subject: Re: Annoying problem i cant solve. fail to kill boss error Reply with quote

ohmyg0t wrote:
/Wrong place.



(wrong) [PlacE]
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> Diablo II Discussion -> Bots and Programs All times are GMT - 4 Hours
1, 2  Next
Page 1 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum



D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway