#1Posted: 05 Jun 2014 04:55 pm Post subject: ZROBILEM Z CIEKAWOSCI MATURE PODSTAWOWA Z MATY XD
Z POWODU BULU DUPY O JEJ POZIOM I PLACZ ZE NIBY NAJTRUDNIEJSZA XD
ZDAŁEM W 15 MINUT NAWET NIE ZDAZYLEM DOJSC DO ZADAN OTWARTYCH
W ZWIAZKU Z POWYZSZYM PODTRZYMUJE SWOJA TEZE, ZE ZEBY UJEBAC MATME PODSTAWOWA MAJAC DO DYSPOZYCJI 170 MINUT I JESZCZE JAKIES TABLICE TRZEBA BYC KURWA PSEM XD
DODATKOWO SKLADAM JUTRO PROJEKT USTAWY KTORA BEDZIE NAKAZYWALA WYSYLANIE WSZYSTKICH KTORZY UJEBALI NA MADAGASKAR, ODEBRANIE POLSKIEGO OBYWATELSTWA JAK I OBJECIE TAKICH JEDNOSTEK ZAKAZEM WSTEPU NA TERYTORIUM RP
USTAWA MA NA CELU WYTĘPIENIE GENÓW SPIERDOLENIA Z ZIEM POLSKICH I ZAHAMOWANIE DEBILENIA SPOŁECZEŃSTWA POLSKIEGO W XXI WIEKU
Last edited by Nens on 05 Jun 2014 04:56 pm; edited 1 time in total _____________________ NEWER BIEDAKU
W ogóle, jak można upierdolić maturę, która ma charakter testu - choćby strzelał na oślep to i tak istnieje kurewsko duża szansa, że przekroczy magiczny próg 30%. Dodatkowo, jest mnóstwo czasu i jeszcze gawiedź zasłania się jakimiś papierami, że niby ma dysleksję, dyskalkulię, czy inną dysfunkcję mózgu.
@Nens, studenciku jesteś w chuj mało odkrywczy, lamusie.
Last edited by srubokret on 06 Jun 2014 07:31 am; edited 1 time in total
W ogóle, jak można upierdolić maturę, która ma charakter testu - choćby strzelał na oślep to i tak istnieje kurewsko duża szansa, że przekroczy magiczny próg 30%. Dodatkowo, jest mnóstwo czasu i jeszcze gawiedź zasłania się jakimiś papierami, że niby ma dysleksję, dyskalkulię, czy inną dysfunkcję mózgu.
NIGDY NIE MIAŁEM LEPSZEGO BRZUCHA TY JEBANA POLSKA KURWO
NIGDY NIE MIAŁEM LEP-SZE-GO BRZU-CHA
TY
JEBANA
POLSKA
KURWO _____________________ NEWER BIEDAKU
TY
JEBANA
POLSKA
KURWO
Co ty, kurwa, pierdolisz, retardzie uchynięty… Majaczysz z niedożywienia pewnie
Own3r wrote:
NĘS NAJPIERW ZALICZ PODSTAWUWKE A DOPIERO POTEM BEDZIEMY GADAĆ
SRUBOKRENT TY W OGULE MASZ MATURE DOKTORZE Z OMSKA CO?
TY
JEBANA
POLSKA
KURWO
Co ty, kurwa, pierdolisz, retardzie uchynięty… Majaczysz z niedożywienia pewnie
Own3r wrote:
NĘS NAJPIERW ZALICZ PODSTAWUWKE A DOPIERO POTEM BEDZIEMY GADAĆ
SRUBOKRENT TY W OGULE MASZ MATURE DOKTORZE Z OMSKA CO?
Mam maturę, studia, hajs. Mam wszystko.
a potem wciskasz logout i zostaję ci tylko pajda, którą niechętnie zresztą dał ci na pysk Paweł Never _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum