|
| Author |
Message |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 02 Nov 2010 06:22 pm Post subject: Nikogo z moich znajomych nie ma na gg |
|
|
Sprawa wygląda tak, że dopiero dziś, pierwszy raz od kilkunastu lat, porozmawiałem z matką na poważnie. W zasadzie po powrocie ze szkoły prawie wcale nie rozmawiam z rodzicami. Momentami wydaje mi się, że są dla mnie zupełnie obcymi osobami (inb4. adoptowany cukrzyk). Czuję się z tym cholernie źle, i nie będę ukrywać że zdarzało mi się nawet płaknąć. Notorycznie ich oszukuję w kwestiach wszelkich, począwszy od szkoły, na funduszach skończywszy. Jest mi cholernie źle, czuję się jak śmieć. Poprosiłem matkę, by zapisała mnie do psychologa, bo nie radzę sobie z moimi problemami już. Przepraszam, że tutaj o tym piszę, ale musiałem to z siebie wyrzucić. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Stanislaw
Group: Members Joined: 08 May 2010 Posts: 1137 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#2 Posted: 02 Nov 2010 06:23 pm Post subject: |
|
|
NIEZŁA PROWOKACJA ALE NIEUDANA. TERAZ ZArzYJ INSULINĘ.
Last edited by Stanislaw on 02 Nov 2010 06:23 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nord
 Group: Members Joined: 12 Apr 2010 Posts: 5429 Gold: 0.00 Clan: chillout

|
#3 Posted: 02 Nov 2010 06:23 pm Post subject: |
|
|
kup mamie lapka i polec to forum, wtedy bedziecie miec czas na rozmowy, bedziecie wiedziec o sobie wszystko. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#4 Posted: 02 Nov 2010 06:24 pm Post subject: |
|
|
| Stanislaw wrote: | | NIEZŁA PROWOKACJA ALE NIEUDANA. TERAZ ZArzYJ INSULINĘ. |
Wiedziałem kurwa, że będzie tu taki post. Nie, to nie jest prowokacja. Po prostu mam ze sobą problem, z którym nie umiem sobie poradzić, a nie miałem komu o tym opowiedzieć. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Stanislaw
Group: Members Joined: 08 May 2010 Posts: 1137 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#5 Posted: 02 Nov 2010 06:25 pm Post subject: |
|
|
| Na zdiagnozowaną u Ciebie chorobę proponuję RUCHANIE. Zawsze proponuję RUCHANIE. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#6 Posted: 02 Nov 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
Emocjonalna pizda. Gdybym był Twoim ojcem dostałbyś parę batów ode mnie i wróciłbyś do normy.
Last edited by srubokret on 02 Nov 2010 06:27 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#7 Posted: 02 Nov 2010 06:28 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Emocjonalna pizda. Gdybym był Twoim ojcem dostałbyś parę batów ode mnie i wróciłbyś do normy. |
HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#8 Posted: 02 Nov 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Emocjonalna pizda. Gdybym był Twoim ojcem dostałbyś parę batów ode mnie i wróciłbyś do normy. |
NIe jestem emocjonalną pizdą. Po prostu źle się czuję z wieloma sprawami. Ty zapewne jesteś super towarzyski i kurewsko śmiały. Nigdy nie miałeś problemów z ocenami i nie kłamałeś rodzicom. Zawsze żyłeś ze wszystkimi ludźmi w dobrych stosunkach. Byłeś jak Bóg, obdarowując innych swoim szczęściem. Ja tak kurwa nie umiem. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
B3h0lder
Group: Members Joined: 13 Oct 2010 Posts: 116 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#9 Posted: 02 Nov 2010 06:30 pm Post subject: |
|
|
Ale wy mu odpowiadacie xD
moja odpowiedź to zmień podpis
| arbarlex wrote: | | srubokret wrote: | | Emocjonalna pizda. Gdybym był Twoim ojcem dostałbyś parę batów ode mnie i wróciłbyś do normy. |
NIe jestem emocjonalną pizdą. Po prostu źle się czuję z wieloma sprawami. Ty zapewne jesteś super towarzyski i kurewsko śmiały. Nigdy nie miałeś problemów z ocenami i nie kłamałeś rodzicom. Zawsze żyłeś ze wszystkimi ludźmi w dobrych stosunkach. Byłeś jak Bóg, obdarowując innych swoim szczęściem. Ja tak kurwa nie umiem. |
nie zesraj się czasem ;p
Last edited by B3h0lder on 02 Nov 2010 06:31 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#10 Posted: 02 Nov 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
Zawsze byłem zwolennikiem bezstresowego wychowywania dzieci  |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#11 Posted: 02 Nov 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | NIe jestem emocjonalną pizdą. Po prostu źle się czuję z wieloma sprawami. Ty zapewne jesteś super towarzyski i kurewsko śmiały. Nigdy nie miałeś problemów z ocenami i nie kłamałeś rodzicom. Zawsze żyłeś ze wszystkimi ludźmi w dobrych stosunkach. Byłeś jak Bóg obdarowując innych swoim szczęściem. Ja tak kurwa nie umiem. |
Wytłuszczony fragment pokrywa się w 100% z prawdą, mój schorowany kolego.
Last edited by srubokret on 02 Nov 2010 06:34 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#12 Posted: 02 Nov 2010 06:34 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Nimf wrote: | | HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
Mój ojciec nie stosował tak patologicznych metod wychowawczych. Nie żebym był wychowywany bezstresowo. Po prostu od dziecka lubiłem samotność, lubiłem być sam i nie przeszkadzało mi to specjalnie. Zawsze byłem i jestem zamknięty w sobie. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
|
#13 Posted: 02 Nov 2010 06:37 pm Post subject: |
|
|
| nieśmiały, Ty tak poważnie? ;D |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#14 Posted: 02 Nov 2010 06:38 pm Post subject: |
|
|
moze masz rodzicow debili zyjacych w ciemnogrodzie. Nie martw sie, po prostu miales pecha i urodziles sie rodzinie, ktora ma akurat takie wady. Na pewno ma tez jakies zalety(chocby brak innych wad - to tez zaleta).
Nie wiem na chuj liczysz ; / Znajdz sobie prace na noc w agncji pracy jak do liceum chodzisz, wyrwiesz sobie laske i bedziesz spoko ziomalem. Rodzice do ncizego w zyciu nie są potrzebni. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#15 Posted: 02 Nov 2010 06:38 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | nieśmiały, Ty tak poważnie? ;D |
Mówię serio. Odkąd pamiętam, zawsze bałem się rozmawiać z rodzicami i nigdy się im nie żaliłem, nigdy z nimi nie rozmawiałem. Dziś tak naprawdę był pierwszy raz i nie wytrzymałem. Coś we mnie pękło. Popłakałem się matce...
| spiochek_ma_bana wrote: | moze masz rodzicow debili zyjacych w ciemnogrodzie. Nie martw sie, po prostu miales pecha i urodziles sie rodzinie, ktora ma akurat takie wady. Na pewno ma tez jakies zalety(chocby brak innych wad - to tez zaleta).
Nie wiem na chuj liczysz ; / Znajdz sobie prace na noc w agncji pracy jak do liceum chodzisz, wyrwiesz sobie laske i bedziesz spoko ziomalem. Rodzice do ncizego w zyciu nie są potrzebni. |
Człowiek otrzymując do ciebie jakiekolwiek rady, czuje się jak ostatni kretyn.
Last edited by arbarlex on 02 Nov 2010 06:40 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#16 Posted: 02 Nov 2010 06:40 pm Post subject: |
|
|
Ty kurwa przyjebany jestes matce plakac do rekawa xD Liceum to czas dojrzewania i brania nauczek od zycia.
| Quote: |
Człowiek otrzymując do ciebie jakiekolwiek rady, czuje się jak ostatni kretyn.
|
Jednak jestem do ciebie troche starszy i troche przezylem 
Last edited by spiochek_ma_bana on 02 Nov 2010 06:41 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#17 Posted: 02 Nov 2010 06:41 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | srubokret wrote: | | Nimf wrote: | | HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
Mój ojciec nie stosował tak patologicznych metod wychowawczych. Nie żebym był wychowywany bezstresowo. Po prostu od dziecka lubiłem samotność, lubiłem być sam i nie przeszkadzało mi to specjalnie. Zawsze byłem i jestem zamknięty w sobie. |
Ja pierdolę, masz problemy? Idź do psychologa. Choć szczerze Ci napiszę, że to tylko są gnidy żerujące na ludzkich uczuciach. Raz byłem za łebka, gdyż rodzicielka posłała mnie tam, z nakazu pedagog szkolnej. Ponoć miałem znaczne problemy w nawiązywaniu relacji międzyludzkich... |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

|
#18 Posted: 02 Nov 2010 06:41 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Nimf wrote: | | HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
dobrze kurwa napisałeś
teraz dziecka nie uderzysz bo ci grożą paragrafy
a kiedyś bez przyjebania nie było wychowania :d
teraz sam starego leje jak podskoczy  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
|
#19 Posted: 02 Nov 2010 06:42 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Nimf wrote: | | nieśmiały, Ty tak poważnie? ;D |
Mówię serio. Odkąd pamiętam, zawsze bałem się rozmawiać z rodzicami i nigdy się im nie żaliłem, nigdy z nimi nie rozmawiałem. Dziś tak naprawdę był pierwszy raz i nie wytrzymałem. Coś we mnie pękło. Popłakałem się matce...
| spiochek_ma_bana wrote: | moze masz rodzicow debili zyjacych w ciemnogrodzie. Nie martw sie, po prostu miales pecha i urodziles sie rodzinie, ktora ma akurat takie wady. Na pewno ma tez jakies zalety(chocby brak innych wad - to tez zaleta).
Nie wiem na chuj liczysz ; / Znajdz sobie prace na noc w agncji pracy jak do liceum chodzisz, wyrwiesz sobie laske i bedziesz spoko ziomalem. Rodzice do ncizego w zyciu nie są potrzebni. |
Człowiek otrzymując do ciebie jakiekolwiek rady, czuje się jak ostatni kretyn. |
jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić płaczącego, srsly
ale jeśli tak, to powinieneś poprawić swoje kontakty z matką, cus to najbliższa osoba :< |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#20 Posted: 02 Nov 2010 06:43 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | arbarlex wrote: | | srubokret wrote: | | Nimf wrote: | | HAHAH, o kurwa, Łukasz ;DDDDDD |
Mój ojciec nie stosował tak patologicznych metod wychowawczych. Nie żebym był wychowywany bezstresowo. Po prostu od dziecka lubiłem samotność, lubiłem być sam i nie przeszkadzało mi to specjalnie. Zawsze byłem i jestem zamknięty w sobie. |
Ja pierdolę, masz problemy? Idź do psychologa. Choć szczerze Ci napiszę, że to tylko są gnidy żerujące na ludzkich uczuciach. Raz byłem za łebka, gdyż rodzicielka posłała mnie tam, z nakazu pedagog szkolnej. Ponoć miałem znaczne problemy w nawiązywaniu relacji międzyludzkich... |
Już powiedziałem - wybiorę się na dniach. Mam nadzieję, że taka rozmowa pomoże mi choć trochę. Co ciekawe, zaczęło się, a właściwie pogłębiło, to wszystko w 2007 roku - wtedy, gdy zachorowałem na cukrzycę. Nie lubię wszystkiego zwalać na chorobę, ale nie ukrywam, że przyczyna mojego zachowania może stać za cukrzycą. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
|