#1Posted: 11 Apr 2012 02:53 pm Post subject: Dziewczynie mojego kolegi spóźnia się okres
Dzisiaj zalił mi sie kolega, ktory nie wie ze ja byłem z nią 3tygodnie temu;/
Nie wiem co zrobic jak sie okaze ze to moje :| Totalnie sie boje, z jednej stronie fajna i ladna, moglbym z nia byc, starzy bogaci to by mi pomogli o nic nie musze sie martwic, ale z drugiej strony boje sie ze jak rozpadnie sie ich zwiazek to najwyzej o alimkenty mnie pozwie;/
tak czy siak, zycie zjebane, a teraz sie smiejcie.
Last edited by palaNisko on 11 Apr 2012 02:53 pm; edited 1 time in total
#2Posted: 11 Apr 2012 02:55 pm Post subject: Re: Dziewczynie mojego kolegi spóźnia się okres
palaNisko wrote:
Dzisiaj zalił mi sie kolega, ktory nie wie ze ja byłem z nią 3tygodnie temu;/
Nie wiem co zrobic jak sie okaze ze to moje :| Totalnie sie boje, z jednej stronie fajna i ladna, moglbym z nia byc, starzy bogaci to by mi pomogli o nic nie musze sie martwic, ale z drugiej strony boje sie ze jak rozpadnie sie ich zwiazek to najwyzej o alimkenty mnie pozwie;/
tak czy siak, zycie zjebane, a teraz sie smiejcie.
wspulczuje _________________ This user's signature has been disabled
ciazylem sie z kolega dziewczyny ostatnio ale chyba od tego nie zajdzie w lizanie. _____________________
Ne)V(eR wrote:
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum