#1Posted: 31 Jan 2012 03:20 pm Post subject: Ile zjesz jajców
Osobiście uważam, że jeśli nie jesteś w stanie opierdolić 5jajcuw na śniadanie to jesteś pizda a nie chłop a prawdziwy mezczyzna wpierdala surowe jajka prosto z kurzej dupy w czego nastepstwie wybijam szyby swoim spustem. testosteron wam w gardziułka ide wpierdalać sześć jajeczek na twardo taki jestem silny _____________________
Zazwyczaj jajecznicę robię z pięciu, no chyba że głodny jestem bardzo, to więcej. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
nie wiem
jedzenie duzej ilosci jednej potrawy jest biedackie w chuj
Już rozumiem dlaczego jesteś na strzała. Gdybyś wpierdolił jajecznicę z 5jajek to by było biedackie...
Jajeczko sadzone z chlebkiem i twarożkiem panience wystarczy. _____________________
nie wiem
jedzenie duzej ilosci jednej potrawy jest biedackie w chuj
Już rozumiem dlaczego jesteś na strzała. Gdybyś wpierdolił jajecznicę z 5jajek to by było biedackie...
Jajeczko sadzone z chlebkiem i twarożkiem panience wystarczy.
Jem sniadnie wlasnie:
3 jajka na twardo
2 kromki chleba z boczkiem i serem spod napleta
2 z maslem orzechowym
2 ze zwyklym moczem
kromki oczywiscie otwarte
pozdrawiam
e/ wpierdalam duzo a i tak jestem smieciem na hita
Last edited by Azure on 01 Feb 2012 06:48 am; edited 2 times in total
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum