#1Posted: 27 Jan 2012 09:28 am Post subject: restauracje walą w penis
Tak, robią to. A dlaczego? Ja jako że jestem samcem potrafie zjeść bez problemu na śniadanko jajecznice z 12 jajek i bochenek chleba z serem żółtym/szynką.
Kiedy zamawiam za 25 złotych pizze 40cm nie zaspokajam głodu w połowie chuj mać.
Więc mam dawać 50 złotych na 1 posiłek? KURWA NO ://////
Mogliby robić upusty cenowe dla tych powyżej 40cm w bicepsie+ przy bmi poniżej 24
POZDRO DLA TYCH CO DUŻO JEDZĄ I SĄ SILNI JAK SKURWYSYNY
minimumu 300% przebicia _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
bo na ogół do restauracji nie idzie się pożreć, tylko zjeść przy ładnym wystroju i miłej obsłudze/atmosferze.
No kurwa, ale jak już człowiek ma zapłacić słono, to chce wyjść z restauracji syty, nie?
Wracajac z kumplami z dzialki zawsze zahaczamy o jedna z dwoch knajpek, zeby zjesc obiad po przepiciu (glownie chodzi tu o kierowce). W tym droższym, "U Basieńki" (w sumie to zajazd bardziej) za 30 zl zamowisz syty obiad + coś do picia. Nie wiem czy jest to dużo, z pewnoscia nie jest to 50 zł.
Swoja droga wpierdalanie 12 jajek (o ile nie fake, bo znam roznych pojebow) to niezle pokurwienie.
Ja, jak studiowałem, to jadłem w barach mlecznych - zawsze brałem podwójne porcje, bo kurwy mi żydziły pierogów, klusek etc .
Pierdoliłem kebaby, bo tym gównem nie sposób się najeść.
Bary mleczne maja spoko ceny, to ich plus.
Na AGH w Krakowie maja zajebiste ceny, obiad w granicach 12 zł złożony z zupy + drugiego dania. Zawsze warto. U nas na zamiejscowym troche mi tego brakuje, ale jakos do wieczora wytrzymywalem bez obiadu.
Generalnie uważam, że na Śląsku spokojnie znajdziesz kilka miejsc, gdzie za 20 - 30 zł zjesz dobry, w miare syty obiad. I to w dobrym miejscu. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
na stolowce ue w katowicach jest schabowy/surufka/zimnioki za 9zl i kompocik gratis. tez sie oplaca.
a w takim zjebanym kfc dadza hamburgera na 2 gryzy i udka typu kosc i skora. _____________________
w krakowie koło wandy jest taki bar mleczny gdzie naprawde babki dawały grochówke, pierogi, schabowe od serca.
zjadałem zupe i 2 danie. 12 złotych z kompotem i człowiek miał naprawde "szczęśliwy brzuch".
Jest jeszcze taka restauracja niedaleko rynku, "Pod Wawelem". Za 25 złotych dostajesz syte danie a za 5zł masz Zajebisty browar w kuflu litrowym .
Nie jest to żaden syf a stoliki trzeba zazwyczaj rezerwować z 2 dni wczesniej aby zjesc obiadek
w ogole jak ktos z krakowa to polecam w chuj tam Kotylet, Frytki i surówka.
troche sie zdziwicie jak zobaczycie ten w pizde wielki talerz(?) bo to jest na takiej wykurwistej desce a nie talerzu xd
Last edited by Pszyjaciel on 27 Jan 2012 10:13 am; edited 1 time in total _____________________
Na AGH zawsze biore zestaw ziemniaki / schobowy or dewolaj / surówka + zupa pomidorowa za 11 zł.
Btw nie wiedziałem nawet, że z Katowic jesteś. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
Bary mleczne maja spoko ceny, to ich plus.
Na AGH w Krakowie maja zajebiste ceny, obiad w granicach 12 zł złożony z zupy + drugiego dania. Zawsze warto. U nas na zamiejscowym troche mi tego brakuje, ale jakos do wieczora wytrzymywalem bez obiadu.
Generalnie uważam, że na Śląsku spokojnie znajdziesz kilka miejsc, gdzie za 20 - 30 zł zjesz dobry, w miare syty obiad. I to w dobrym miejscu.
Przeważnie jadłem w tym barze na Grodzkiej w Krk. Dupy mi się ruszać nie chciało.
W Katowicach jest n1 bar mleczny koło "Skarbka", na Mickiewicza bodajże.
W Sosnowcu jak żyję, tak baru mlecznego nie widziałem, hehe.
#19Posted: 27 Jan 2012 11:26 am Post subject: Re: restauracje walą w penis
Pszyjaciel wrote:
Tak, robią to. A dlaczego? Ja jako że jestem samcem potrafie zjeść bez problemu na śniadanko jajecznice z 12 jajek i bochenek chleba z serem żółtym/szynką.
Kiedy zamawiam za 25 złotych pizze 40cm nie zaspokajam głodu w połowie chuj mać.
Więc mam dawać 50 złotych na 1 posiłek? KURWA NO ://////
Mogliby robić upusty cenowe dla tych powyżej 40cm w bicepsie+ przy bmi poniżej 24
POZDRO DLA TYCH CO DUŻO JEDZĄ I SĄ SILNI JAK SKURWYSYNY
JEBAĆ CHUDE SZMATY
spasiony =/ silny tepy skurwysyny
ja bym nigdy na Ciebie nie spojrzala.. pff _________________ This user's signature has been disabled
MONIKA A CZY JA JESTEM SPASIONY? _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum