moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
obieram kurwa _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
Elo, posłuchaj
Mówię rapem, rymuję zatem pod beat i sampel
O życiu, o tym, że prawdę niesie charakter
Kreowany tu gdzie blokowiska, ściany
Gdzie jeden koślawy ruch i ręce w kajdany
Zakuwane są, mądrzy ludzie tego nie chcą
Uważają na błąd i zważają na kurewstwo
Posłuchaj tego więc, zapamiętaj każdy wers
To przesłanie, blantów jaranie, dla mnie to tanie
Każdego dnia raczę się THC
Chociaż żyję w Warszawie nie w Amsterdamie
W Polsce jest prawo takie za posiadanie
Można zjechać na sanie, to mózgu pranie
Rządowych terrorystów, co ustalają prawo
Wymysłów polityków na temat narkotyków
Co jedną miarą mierzą koper i ścierwo
A wyroki za trawę są dla mnie rzeczą śmieszną _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
oczyfko. Firma lazur miesci sie w skalmierzycach wielkich, ktore leżą jakies 20k od mojej rodzinnej miejscowosci, a do skalmierzyc czesto jezdzilem na turnieje pilki recznej gdzie sponsorem byl lazur wiec rozdawali te jebane sery zawodnikom;D wtedy kurwa za gimbaza nie moglem pojac jak mozna jesc plesń, ale teraz wrecz za tym przepadam. W chuj wyrobilo mi sie podniebienie i takie dziwne smaki typu osmiornice, slimaki, bycze jądra i inne gówna zaczely mi w chuj smakowac. srsly
inb5: 'a probowales najnowszego wyrobu lazura z pleśni sera spod napleta'?
lazur, oliwki i wytrawne czerwone wino to zajebista przystawka
ale i tak jestes pierdolonym scierwem, pozdro
zgadzan sie z pierwszym, ale z drugim zdaniem nie^^
lazur jest pyszny podgrzany i roztopiony... w sumie na wszystkim - od pizzy, po zapiekanki, albo jakies mięsa przekladane cienka warstwa tego sera.... mmm epickie gowno.
Tu na wschodzie chyba kurwa nie ma tego gowna;/
jeszcze nie widxzialem w zadnym sk;;lepie;(
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum