co byscie nie mowili, akurat z popowych gwiazdek to Kate Perry calkiem niezle spiewa
co ty pierdolisz tepy smieciu;O
slyszales ja wogole kiedys live?
tak sie sklada ze ta cipa ma glos w chuj randomowy, a po 1 kawalku jest juz tak zmeczona ze 90% dzwieków jest fałszowanych... kurwa tego sie sluchac nie da... a na koncertach tylko lazi w kolko
ma beznadziejnie cukierkowe sucharowe popowe piosenki... nie wiem jak do tego doszlo ze jest taka slawna...
Last edited by Mysz15 on 20 Dec 2011 04:35 pm; edited 1 time in total
co byscie nie mowili, akurat z popowych gwiazdek to Kate Perry calkiem niezle spiewa
tak sie sklada ze ta cipa ma glos w chuj randomowy, a po 1 kawalku jest juz tak zmeczona ze 90% dzwieków jest fałszowanych... kurwa tego sie sluchac nie da... a na koncertach tylko lazi w kolko
ma beznadziejnie cukierkowe sucharowe popowe piosenki... nie wiem jak do tego doszlo ze jest taka slawna...
ALE JEST ZAJEBISTA DUPA TY JEBANY KURWO STULEJARSKA PIERDOLONY SMIECIU KURWO BOMBA WYBUCHOWA Z SEREM KURWO BALON Z HUJA STULEJI!!!!!!!!!!!!! PSIEEEEEEEEEE PIERDOLONY ZAJEBE CIE
ALE JEST ZAJEBISTA DUPA TY JEBANY KURWO STULEJARSKA PIERDOLONY SMIECIU KURWO BOMBA WYBUCHOWA Z SEREM KURWO BALON Z HUJA STULEJI!!!!!!!!!!!!! PSIEEEEEEEEEE PIERDOLONY ZAJEBE CIE
ma tepy wyraz twarzy, alefajne ciało... w porywach desperacji moglbym zrobic jej z pizdy jesien sredniowiecza moim granade launcherem 190mm. Natomiast to nie zmienia faktu ze spiewa jak pies z przydepnietymi jajami!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum