#1Posted: 19 Oct 2011 11:11 am Post subject: GURU-PVP
PYTANIE PROSTE NIE JEST, LECZ BRZMI: JAK ZYC?
STYL RZYCIA NIEOKRZESANEGO JEBAKI I BEZTROSKIE WYDAWANIE FORTUNY LICZONEJ W DOLARACH W DOBIE KRYZYSU NIE CIESZY MNIE TAK JAK KIEDYS. MORZE PO PROSTU DOJRZALEM, LUB ZAPADAM W STAN JESIENNEJ DEPRESJI. NAWET DODATKOWE FUNTY NA SZTANGACH NIE POWODUJA ZADNEJ SATYSFAKCJI. CZUJE, ZE TE WSZYSTKIE LATA, KTORE SPEDZILEM NA SAMOREALIZACJE I SELF IMPROVEMENT POSZLY NA MARNE. MYSLALEM O ZGLEBIENIU TAJNIKOW JAKIEJS SZTUKI LUB CZEGOS INNEGO CO POZWOLI MI ODNALEZC SWOJE WRAZLIWE 'JA'. CO O TYM SONDZICIE? _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
TEMAT JAK NAJBARDZIWJ POWAZNY, LECZ NIE OCZEKUJE NA INPUT OD BEZROBOTNEGO PRAWICZKA, KTOREGO HORYZONTY OGRANICZAJA SIE DO IDEOLOGII POLITYCZNYCH I METOD WAZENIA CHUJOWEGO BROWARU W SREDNIOWIECZNYCH BUNKRACH. PONAWIAM PYTANIE I OCZEKUJE NA SENSOWNE ODPOWIEDZI. _____________________
Scream wrote:
Teraz napierdalam swoją własną 20min superserię i efekty są dla ciebie nieosiągalne.
rotto wrote:
jebie mnie to wszak jestem sportowcem, umiem się podciągnąć 50 razy, bo systematycznie i sukcesywnie ćwiczyłem, zdychaj kurwa
zajmij sie wychowywaniem dzieci, bardzo trudna misja
KUEDYS NA PEWNO NADEJDZIE NA TO CZAS, LECZ NA RAZIE NIE CZUJE SIE NA SILACH. JESTEM JESZCZE NIEODPOWIEDZIALNYM GOWNIARZEM, A NIE CHCE BY MOJE DZIECKO SIE KIEDYKOLWIEK NA MNIE ZAWIODLO. CHCE POZNAC WSZYSTKIE ASPEKTY RZYCIA ZANIM POSWIECE SIE W CALOSCI WYLACZNIE DLA RODZINY. _____________________
Scream wrote:
rotto wrote:
kejos trafil w sendo.
zaorac. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
nie ze sie przypierdalam ale oprocz poprawnej capsowanej polszczyzny widze tutaj razace braki w native language ortography, niestety wyksztalceni ludzie maja takie zboczenia
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum