#4Posted: 16 Oct 2011 05:51 pm Post subject: Re: we wtorek pierwszy KOLOS
grzejnik wrote:
Pekin wrote:
otwieram debację na ten temat.
aby nie trzymać was w niepewności podaję zakres KOLOSA:
OGÓLNA KLASYFIKACJA ROŚLIN NA ŚWIECIE
MIESZAŃCE GENERATYWNE ORAZ WEGETATYWNE
GLONY
ZIELENICE
SINICE
MSZAKI
DOKŁADNIE TAK
Na chuj komuś potrzebna taka wiedza. Jakie Wy kurwa szkoły wybieracie ja pierdole.
niestety wstęp do niemal każdej dziedziny nauk jest zbędny i nudny. jak się zaczną prawdziwe rośliny użytkowe to będzie ok. CHUJU _____________________
#11Posted: 17 Oct 2011 05:08 am Post subject: Re: we wtorek pierwszy KOLOS
Pekin wrote:
grzejnik wrote:
Pekin wrote:
grzejnik wrote:
Pekin wrote:
otwieram debację na ten temat.
aby nie trzymać was w niepewności podaję zakres KOLOSA:
OGÓLNA KLASYFIKACJA ROŚLIN NA ŚWIECIE
MIESZAŃCE GENERATYWNE ORAZ WEGETATYWNE
GLONY
ZIELENICE
SINICE
MSZAKI
DOKŁADNIE TAK
Na chuj komuś potrzebna taka wiedza. Jakie Wy kurwa szkoły wybieracie ja pierdole.
niestety wstęp do niemal każdej dziedziny nauk jest zbędny i nudny. jak się zaczną prawdziwe rośliny użytkowe to będzie ok. CHUJU
rozumiem, że kończysz te studia 31 października tak, żebyś mógł znaleźć po nich pracę na stoisku z chryzantemami przy cmentarzu?
lub pracować w zawodzie jako architekt
Jako projektant ogrodkow.
@Never, nie wiem jak reszta uzytkownikow ale mam osobiscie dosc twoich usilnie wplatanych akcentow odnosnie lewicy. Ponadto smieszy mnie jeszcze gloryfikowanie przez ciebie poziomu awf, przeciez tam nie trzeba zadnej wiedzy. Aby sie dostac, wystarczy nie byc spasla swinia, heh i tak biora jak leci.
@Grzejnik, rozjebales system. : D _____________________
ZABIJE CIE _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
#20Posted: 17 Oct 2011 06:06 pm Post subject: Re: we wtorek pierwszy KOLOS
Gumisiowy wrote:
lub pracować w zawodzie jako architekt
Jako projektant ogrodkow.
@Never, nie wiem jak reszta uzytkownikow ale mam osobiscie dosc twoich usilnie wplatanych akcentow odnosnie lewicy. Ponadto smieszy mnie jeszcze gloryfikowanie przez ciebie poziomu awf, przeciez tam nie trzeba zadnej wiedzy. Aby sie dostac, wystarczy nie byc spasla swinia, heh i tak biora jak leci.
@Grzejnik, rozjebales system. : D[/quote]
i tutaj sie grubo mylisz, bo matura tez jest brana pod uwage w systemie pkt z matury + sprawnosciowki _________________ This user's signature has been disabled
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum