|
| Author |
Message |
GURU_PVM
Group: Members Joined: 11 Aug 2011 Posts: 214 Gold: 0.40

Status: Warn:  Reputation: 0
|
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 11452 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#2 Posted: 26 Sep 2011 06:10 am Post subject: |
|
|
Przecież to jakiś młody szczyl, ile on ma lat? Z 15?
Szacunek dla ziomeczka. |
|
| Back to top |
|
 |
SKILL
 Group: Members Joined: 22 Sep 2010 Posts: 5135 Gold: 19.80 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#3 Posted: 26 Sep 2011 06:37 am Post subject: |
|
|
Paweł takie na 3.0 robi na sciezce, bys zobaczyl jakie kreci na 5.0 to bys kurwa sam go na YT wrzucil. _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote] |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#4 Posted: 26 Sep 2011 12:14 pm Post subject: |
|
|
guru_pvm kimkolwiek jestes, jestes zwyklym pierdolonym smieciem, ktory tlustym tylkiem zaslania pole widzenia ludziom, ktorzy ida za toba. Damien Walters to jeden z najlepszych zawodnikow akrobatyki sportowej na swiecie swojego czasu, on ma teraz ponad 30 pare lat, kariere zakonczyl jakies 10 lat temu, teraz cwiczy swoje dzieciaki. Okazalo sie, ze w tym samym czasie zrobilo sie boom na freerun i parkour, wiec zaczal to ogarniac i efekt jest jaki jest. To dlaczego nie mialby tego przekazac swojemu synowi, by byl lepszy od niego ? W Polsce nie ma takich warunkow jakie maja w Anglii, dlatego kilka osob moze osiagnac taki poziom w krotkim czasie, bo rzeczywiscie sala podobna do tej miesci sie w Zielonej Gorze, w Osrodku Akrobatyki Sportowej PZAS. Poza tym w Polsce moze ze 2-3 osoby moga dorownac w Parkour i Freerunie tym lepszym w Anglii, a najlepsi byli i beda poza zasiegiem wszystkich. Ja sie nie licze, kontuzja wyeliminowala mnie z progresu
Last edited by Ne)V(eR on 26 Sep 2011 12:16 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
GURU_PVM
Group: Members Joined: 11 Aug 2011 Posts: 214 Gold: 0.40

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#5 Posted: 26 Sep 2011 12:34 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | guru_pvm kimkolwiek jestes, jestes zwyklym pierdolonym smieciem, ktory tlustym tylkiem zaslania pole widzenia ludziom, ktorzy ida za toba. Damien Walters to jeden z najlepszych zawodnikow akrobatyki sportowej na swiecie swojego czasu, on ma teraz ponad 30 pare lat, kariere zakonczyl jakies 10 lat temu, teraz cwiczy swoje dzieciaki. Okazalo sie, ze w tym samym czasie zrobilo sie boom na freerun i parkour, wiec zaczal to ogarniac i efekt jest jaki jest. To dlaczego nie mialby tego przekazac swojemu synowi, by byl lepszy od niego ? W Polsce nie ma takich warunkow jakie maja w Anglii, dlatego kilka osob moze osiagnac taki poziom w krotkim czasie, bo rzeczywiscie sala podobna do tej miesci sie w Zielonej Gorze, w Osrodku Akrobatyki Sportowej PZAS. Poza tym w Polsce moze ze 2-3 osoby moga dorownac w Parkour i Freerunie tym lepszym w Anglii, a najlepsi byli i beda poza zasiegiem wszystkich. Ja sie nie licze, kontuzja wyeliminowala mnie z progresu |
tu raczej chodzi o status spoleczny |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|