#1Posted: 22 Mar 2011 03:25 pm Post subject: Studenckie rzycie
ABCDC
Absolutny Brak Chęci Do Czegokolwiek.
Naturalny stan studentów powyżej drugiego roku (syndrom ten nasila się z czasem).
Najczęściej jako skrót w opisach.
jestem taki studencki robie właśnie omlet na rzelazku xDDDDDDDDDDDDD z biedry ofc bo zostało mi 13 groszy do końca miesiąca wszystko przepiłem XD XD XD i wykładowca nie zauwarzył jak byłem na wykładzie pijany HHEHEHH XD _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
jestem taki studencki robie właśnie omlet na rzelazku xDDDDDDDDDDDDD z biedry ofc bo zostało mi 13 groszy do końca miesiąca wszystko przepiłem XD XD XD i wykładowca nie zauwarzył jak byłem na wykładzie pijany HHEHEHH XD
jestem taki studencki robie właśnie omlet na rzelazku xDDDDDDDDDDDDD z biedry ofc bo zostało mi 13 groszy do końca miesiąca wszystko przepiłem XD XD XD i wykładowca nie zauwarzył jak byłem na wykładzie pijany HHEHEHH XD
To jest refren piosenki Kazika "Studenckie Rzycie". _____________________
jestem tutaj kurwa pół roku i rotto rozpierdolił już 2 raz ; DDDDDDDDDDD _____________________
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum