I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!... _____________________
I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!...
nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz _____________________
I NIE Próbuj Grac Kozaka Bo caly CHuj mi Mozesz Mogles I Nie Bedziesz Mógl Bo To JA Jestem Od Tego Zeby Dopierdalac Takie Kurwy Jaka Jestes Ty A Jak Chcesz Powiedziec Kilka Milych Slów To Prosze Bardzo Tylko Pamietaj O Tym Ze Na Ulicy Sie Na Pewno Spotkamy A wtedy Nie Bedzie Tak Pieknie I Spokojnie... HWDP O Ile Wiesz Co To Znaczy!!!!...
nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz
to co napisales. za to bana mozna dostac i huju ci niepopuszcze jebany frajerze. _____________________
nie masz kurwo nic mięsni ani masy kurwa jak pierdolne w ten głupi nobksi pysk to w sciane sie chuhro jebane wbijesz
to co napisales. za to bana mozna dostac i huju ci niepopuszcze jebany frajerze.
huj ze e-swiat. moze teraz nabijasz sie z ziomka z realy _____________________
to co napisales. za to bana mozna dostac i huju ci niepopuszcze jebany frajerze.
huj ze e-swiat. moze teraz nabijasz sie z ziomka z realy
nie mam glosnikow _____________________ [quote="Ne)V(eR"]a twoja matka ojebala mi wlasnie special hard cock za 5 funtow
najlepsza dziwka w miescie jaka kiedykolwiek mialem tbh[/quote]
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum