|
| Author |
Message |
arbarlex
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7980 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#1 Posted: 25 Dec 2010 07:00 pm Post subject: Wyśmiewam biedakuw |
|
|
Kurwa, ale to śmieszne ;'DDDDDDDDDDDDDD _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#2 Posted: 25 Dec 2010 07:02 pm Post subject: |
|
|
Kurwa, ty masz pewnie jakiegoś biedackiego SE :DDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#3 Posted: 25 Dec 2010 07:04 pm Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | Kurwa, ty masz pewnie jakiegoś biedackiego SE :DDDDD |
KURWAAAAA GARDZĘ WAMIII TOBĄ I PEKINEEEEEM
AAHAHAHAHAHAHAHAHAH _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
b0b3k
 Group: Members Joined: 28 Feb 2008 Posts: 48 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#4 Posted: 25 Dec 2010 07:12 pm Post subject: |
|
|
Ja mam 3310  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#5 Posted: 25 Dec 2010 07:16 pm Post subject: |
|
|
wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
mój telefon to jebany samolot _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#6 Posted: 25 Dec 2010 07:18 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
mój telefon to jebany samolot |
Kurwa, modliłem się cały czas, wertując uważnie forum androidowe, czy po instalacji 2.1 na Spicy można grać w gierki. Chuj nie doczytałem się, ale raczej nie da się. Kurwa, bardzo mnie to boli  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#7 Posted: 25 Dec 2010 07:20 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
Kurwa, modliłem się cały czas, wertując uważnie forum androidowe, czy po instalacji 2.1 na Spicy można grać w gierki. Chuj nie doczytałem się, ale raczej nie da się. Kurwa, bardzo mnie to boli  |
nie wcale kurwa, dziś 3h kroiłem w Heroesy 2 ;D epicka gra ze ojapierdole. NA RAZIE nie można grać w 99% gier 3D ale sterowniki są już robione przez Polaka więc będziemy mieć je pierwsi  _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#8 Posted: 25 Dec 2010 07:22 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | arbarlex wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
Kurwa, modliłem się cały czas, wertując uważnie forum androidowe, czy po instalacji 2.1 na Spicy można grać w gierki. Chuj nie doczytałem się, ale raczej nie da się. Kurwa, bardzo mnie to boli  |
nie wcale kurwa, dziś 3h kroiłem w Heroesy 2 ;D epicka gra ze ojapierdole. NA RAZIE nie można grać w 99% gier 3D ale sterowniki są już robione przez Polaka więc będziemy mieć je pierwsi  |
Poważnie? I jest jakiś cień nadziei, że będzie użytkowy ten telefon do grania? Jeśli tylko wyjdzie, to przetestuj i mnie od razu poinformuj. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#9 Posted: 25 Dec 2010 07:27 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
rowniez mam, zrob ss
a gg platne? masz jakis komunikator co by zastepowal gg? gg droid troche ssie |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#10 Posted: 25 Dec 2010 07:32 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
rowniez mam, zrob ss
Cez = Cezinho?
Już wygoglowałem, że to Ty
Wstrętna kurwo, nic mnie nie szanujesz na diablo
NIC
Last edited by arbarlex on 25 Dec 2010 07:33 pm; edited 1 time in total _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#11 Posted: 25 Dec 2010 07:33 pm Post subject: |
|
|
czyzby facebook nie zastapil GG juz ? Bo u mnie na FL zostalo ja wiem 5 uzytkownikow GG, ktorzy stale uzywaja GG reszte znajduje generalnie na FB _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#12 Posted: 25 Dec 2010 07:34 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | czyzby facebook nie zastapil GG juz ? Bo u mnie na FL zostalo ja wiem 5 uzytkownikow GG, ktorzy stale uzywaja GG reszte znajduje generalnie na FB |
ja tylko gg, bo nie mam fejsbuka _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#13 Posted: 25 Dec 2010 07:35 pm Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | czyzby facebook nie zastapil GG juz ? Bo u mnie na FL zostalo ja wiem 5 uzytkownikow GG, ktorzy stale uzywaja GG reszte znajduje generalnie na FB |
Dom pomocy spolecznej: Finansujemy Biede
Last edited by Kolba on 25 Dec 2010 07:35 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#14 Posted: 25 Dec 2010 07:37 pm Post subject: |
|
|
heh ja mam na wiekszosci uzytkownikow jakies strasznie stare opisy, ktore pamietam jeszcze sprzed wyjazdu do akademca pierwszy raz. Widocznie przeszli na jakies nk talki albo na FB, niestety GG traci tez uzytkownikow jak grono i nk na rzecz facebooka. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#15 Posted: 25 Dec 2010 07:39 pm Post subject: |
|
|
| Pekin wrote: | | arbarlex wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
nie wcale kurwa, dziś 3h kroiłem w Heroesy 2 ;D epicka gra ze ojapierdole. NA RAZIE nie można grać w 99% gier 3D ale sterowniki są już robione przez Polaka więc będziemy mieć je pierwsi  |
Właśnie czytam o tym na androidowym forum i się jaram w chuj. Chyba jednak wezmę Spikę :'( _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#16 Posted: 25 Dec 2010 07:47 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | Pekin wrote: | | arbarlex wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
Poważnie? I jest jakiś cień nadziei, że będzie użytkowy ten telefon do grania? Jeśli tylko wyjdzie, to przetestuj i mnie od razu poinformuj. |
kurwa, to jest telefon do grania, wszystkie gierki 2d na nim smigaja jak trzeba, stricte do grania to jest iphon. to ze bede sterowniki 3D jest PEWNE. ale nie wiadomo kiedy, niebawem. jest gddzieś stronka z postępami tego koesia ale kiedy skonczy to chuj wi. tydzien, miesiać, 3 miesiące - nie wiem. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#17 Posted: 25 Dec 2010 07:47 pm Post subject: |
|
|
| arbarlex wrote: | | cez wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
rowniez mam, zrob ss
Cez = Cezinho?
NIC |
nie wiem o czym mowisz marcepanowy waściu |
|
| Back to top |
|
 |
arbarlex

|
#18 Posted: 25 Dec 2010 07:48 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | arbarlex wrote: | | cez wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
rowniez mam, zrob ss
Cez = Cezinho?
NIC |
nie wiem o czym mowisz marcepanowy waściu |
Grabisz sobie kurwa
GRABISZ _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#19 Posted: 25 Dec 2010 07:50 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Pekin wrote: | wlasnie rozpierdolilem kosmos własnymi ustawieniami launchera pro z dodatkiem better cuta i własnymi ikonkami oraz nowym gg 2.0 ktore działa wyśmienicie oraz nowozainstalowaną wyśmienitą przeglądarką dolphin browser HD.
rowniez mam, zrob ss
nie mam roota jeszcze zeby zrobic ss, zaraz jebne focie aparatem zrobiona jak chcesz.
gg darmowe, przedwczoraj wyszła nowa wersja droid gg 2.0 i wyszli z bety wlasnie ta aktualizacja - u mnie smiga perfekcyjnie, poprzednia wersja byla nie do zniesienia.
masz linka do apk:
http://www.ipmart-forum.pl/attachment.php?attachmentid=66552&d=1293102930 _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥

|
#20 Posted: 25 Dec 2010 08:12 pm Post subject: |
|
|