|
| Author |
Message |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 17 Sep 2010 09:01 am Post subject: Dostałem pracę |
|
|
W Narodowym Instytucie Nadużywania Narkotyków jako obiekt doświadczalny. Przez 2 lata będę palił marihuanę codziennie a oni zbadają jaki ma na mnie wpływ. Wymarzona praca jak dla mnie, codziennie będę zapierdolony i jeszcze mi będą za to płacić ;DDDDD _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 17 Sep 2010 09:02 am Post subject: |
|
|
nie pierdol, to niemożliwe
chyba coś takiego nie może być legalne? proofuj mi tu zaraz radku _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji
 Group: Members Joined: 20 Apr 2010 Posts: 2841 Gold: 0.00 Clan: Polewka Team ; )

|
#3 Posted: 17 Sep 2010 09:07 am Post subject: |
|
|
Możliwe
HEHE
Last edited by Miszcz_Tibji on 17 Sep 2010 09:08 am; edited 1 time in total _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#4 Posted: 17 Sep 2010 09:09 am Post subject: |
|
|
brawo, za x lat będziesz ścierwem^n
nie będziesz potrafił się skoncentrować, popierdolisz sobie DNA, jak można palić częściej niż raz na ~2 tygodnie? o.O
a jak ludzie budzą się i od lufy zaczynają dzień to to jest kurwa niewyobrażalnie głupie, jebane narkusy _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#5 Posted: 17 Sep 2010 09:10 am Post subject: |
|
|
myślałem, że skręcanie długopisów w spółdzielni inwalidów. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pekin ♂ + ♀ = ♥
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 8650 Gold: 145.00

Status: Warn:  Reputation: 19
|
#6 Posted: 17 Sep 2010 09:11 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | brawo, za x lat będziesz ścierwem^n
nie będziesz potrafił się skoncentrować, popierdolisz sobie DNA, jak można palić częściej niż raz na ~2 tygodnie? o.O
a jak ludzie budzą się i od lufy zaczynają dzień to to jest kurwa niewyobrażalnie głupie, jebane narkusy |
pekin i rozpalony_mareczeg nie mają pojęcia. _____________________
[quote= |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#7 Posted: 17 Sep 2010 09:12 am Post subject: |
|
|
no kurwa można palić 3 razy dni pod rząd, bo jest SPOTKANIE albo WYJAZD
a potem abstynencja skurwysyny, nie dajcie się używkom zjeść ćpunixy
Last edited by rotto on 17 Sep 2010 09:13 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Miszcz_Tibji

|
#8 Posted: 17 Sep 2010 09:14 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | brawo, za x lat będziesz ścierwem^n
a jak ludzie budzą się i od lufy zaczynają dzień to to jest kurwa niewyobrażalnie głupie, jebane narkusy |
Pierwszy raz zapaliłem w pierwszej klasie gimnazjum, potem przez 6 lat to może zdarzyło mi się jeszcze z 5-6 razy zapalić, po maturach przez miesiąc paliłem dzień w dzień a teraz to sporadycznie, raz na 1-2 tygodnie, chyba, że jakiś wyjazd ze znajomymi to non stop co około 2-3 godziny przyjmuję bongo ;D
Jak do tej pory nie zauważyłem żadnego spadku koncentracji, nie uciekają mi żadne słówka ani nic  _____________________ TARDEK TY KURWO JEBANA WYPIERDALAJ
 |
|
| Back to top |
|
 |
|